Bildirim
ADANA'DA ÖZEL FİAT SERVİSİ TAVSİYESİ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: umut976
ARKADAŞLAR YENİ ALDIĞIM FİAT PUNTO YA BAKIM YAPTIRACAĞIM.ADANADA BİLDİĞİNİZ İYİ BİR ÖZEL SERVİS VARMI?
cemalpaşa tarafından kıyı boyuna gir [b]en sonda bi fiat servisi var benim aracım fiat değil ama şirkette çalışırken 5 tane fiat aracımız vardı devamlı o servise giderdik ikram bol ve soruna kökten çözüm alırsın ayrıca bayağı bi hesaplı..
kusura bakma ismini bilmiyordum ama kesinlikle tavsiye ederim.._____________________________ -
Kıyıboyu caddesinde yine Cankardeşleri öneririm. Metro yoluna gelmeden sağdadır. _____________________________ -
bosver sen kıyıboyu barajyolunu git mis gibi birmota iyi bir hizmet görmek istiyosan sorun yasamak istemiosan birmot bence _____________________________ HERKESİN MULTİJETİ OLSUN YAKIT MİNİMUM OLSUN. FİAT ALBEA MULTİJET -
Selamlar. ben klimasız bir palio alacamda bunlara klima taktırabiliyormuyuz? ve nerede kaça mal olur? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı