benim 2005 model 1.6 benzinli meganım var buna chip tuning uygulaması ve dyno testi yaptırmak istiyorum bu işlemleri problemsiz sağlam yapacak adanada bir yer varmı acil yardımcı olursanız sevinirim.
Bilmiyorumda benzinli meganda max 10 bg artar haberiniz olsun.Fİyatıda aşağı yukarı 500 kağıt...
Reşatbey de FOUR TUNİNG açıldır yenilerde arkadaşların arkadaşları açmış.. daha gidip gormedim ama 1-2 kişiye tavsiye ettim gidip dyno ya falan çıktılar
10 hp için değmez bence
evet reşatbeyde seyhan otelinin arkasında four tuning'i bende biliyorum bi arkadaşım 2007 focus dizeline chiptuningi orada yaptırdı 110 iken 135 e yükseldi ve öncesinde ve sonrasında dyno ya sokuyolar kafanda soru işaretide kalmıyor çokta memnun en güzel tarafıda garantili yapıyorlar. bende dizel clio var haftaya bende yaptıracağım biraz araştırdım Megachip ile çalışıyorlarmış buda tereddütlerimi tamamen yok etti. umarım yardımcı olabilmişimdir.
çok teşekkürler hafta sonu chipi fourtuninge yaptıracağım sonuçları yaptırınca paylaşacağım
o arabaya gereksız daha farklı cozum uretılmelı bence
evet arkadaşlar sonunda chiptuningi fourtuning' e yaptırdım 2005 dizel clioyu önce dynoya çıkardılar 62,3 bg çıktı sonra yazılımı sorunsuz attılar bir hafta sonra tekrar dyno için randevu verdiler. chipten sonra farkı hemen hissettim ama benim için asıl sonuç olan ikinci dyno oldu 89,8 bg yakıtı ölçmedim ama en yakın zamanda onuda ölçecem. adanada hakikaten bu işin hakkını veren birilerinin olması güzel
Kesinlikle FourTuning'i öneririm bende.. Araçların yazılımlarını forumdanda tanırsınız belki Mehmet Gazihan hazırlıyor zaten. Gayet güvenilir ve garantili yapıyorlar bu işi. Memnun kalmazsanız aracınızı orjinal yazılımını yükleyip paranızı iade bile edebiliyorlar, aracınız özellikle turbo dizelse eminim memnun kalacaksınız. Adanada bildiğim kadarıylada başka dinamometresi olan bir yer yok. Ayrıca ayrıntılı araç temizliği, boya koruma, motor içi dışı temizleme gibi işlemlerde yapmaktalar. Kullandıkları ürünlerin hepsi nerdeyse würth marka. Benzinli bir araçta dedikleri gibi yaklaşık, kesin olmamakla beraber 10 beygirlik bir artış alırsınız, isteğe göre yazılım hazırlamaktalar; performans, tasarruf, her ikisi birlikte gibi yazılımı kişiselleştirebiliyorlar.
merhaba arkadaşlar benim mitsubishi colt 1.5 did aracım var 95bg bu uygulama ne kadara patlıyor 500 tl falan diyen var ayrıca araca donanım mı ekleniyor sadece yapılan yerde mi yükseltiliyor ayrıntılı anlatabilecek birisi olursa sevinirim ve yaptırmaya değer mi
Yaklaşık 500-600 TL civarında.. Araca bu uygulamada donanım falan eklenmiyor. Aracın beyin diye tabir edilen ECUsundan; motor kontrol ünitesinden aracın orjinal yazılımı okunuyor ve bunun üzerinde değişiklikler yapılarak tekrar araca değiştirilmiş yazılım yükleniyor. Bu sayede beygir gücünde ve torkta araca ve isteğe göre değişerek yaklaşık %30 luk bir artış sağlanabiliyor. Tabi yazılımda yapılan değişiklikler hakkında daha ayrıntılar var. Yaptırmaya kesinlikle değer bence adanada yaptıracaksan fourTuning'i önerrim..
Hayırlı olsun..
Mutlu müşteriler görmek güzel..
arkadaşlar benim bir sorum olacak, 1,6 megane 16valf aracım var. aracımdan memnunum beni beygiri falan çok fazla ilgilendirmiyor yani lafın özü yüksek devir çeviren 6000 devir/dakikada seyir eden biri değilim. İstediğim düşük devirde yüksek tork alabilirmiyim yani maksimum torku 1500-3500 devir aralağında almak istiyorum. Bu yazılım ile mümkün mü? araba 107 yada 110 beygir ama bu beygiri 6500 ya da redline girdiği belki 7000 devirde veriyor. Pratikde kimse bu devirlerde aracını kullanmaz en çok kullanılan devir aralığı 1500-4000 arası. bende en yüksek torku bu aralıkta olsun istiyorum. Koltuğa yapıştırma hissini istiyorum. mümkün mü?
quote:
Orijinalden alıntı: TUFANER
arkadaşlar benim bir sorum olacak, 1,6 megane 16valf aracım var. aracımdan memnunum beni beygiri falan çok fazla ilgilendirmiyor yani lafın özü yüksek devir çeviren 6000 devir/dakikada seyir eden biri değilim. İstediğim düşük devirde yüksek tork alabilirmiyim yani maksimum torku 1500-3500 devir aralağında almak istiyorum. Bu yazılım ile mümkün mü? araba 107 yada 110 beygir ama bu beygiri 6500 ya da redline girdiği belki 7000 devirde veriyor. Pratikde kimse bu devirlerde aracını kullanmaz en çok kullanılan devir aralığı 1500-4000 arası. bende en yüksek torku bu aralıkta olsun istiyorum. Koltuğa yapıştırma hissini istiyorum. mümkün mü?
Turbosuz istediğiniz imkansız.Yazılımla alt devirler bir nebze de olsa canlandırılabilinir ama dediğiniz gibi 1500-4000 arasında sürekli olan bir tork alınamaz aracınızın motorundan.
quote:
Orijinalden alıntı: TUFANER
aracınız için tercihen colombo bariani marka (rölantiyi bozmayan başka marka da olur, yarış tipi derecesi yüksek olanlar bozar, trafikte sorun olabilir ama daha çok güç verir) dereceli egzantrik varsa onu araştırabilirsiniz, sonrasında chip tuning ile istediğinizi gerçekleştirmek mümkün olabilir, sonrasında sıkıştırma artırılabilir ama koltuğa yapıştırma hissi garantili olarak ancak supercharger ya da turbo ile olur :)
Yürümeyen dizel kalmasın
Adana da onlincechip tuning firmasınn 3 tane bayisi var . orda yapabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme