Şimdi Ara

Adamlarda Sow-Webo-Emenike-Kuyt Gibi Bir Forvet Hattı Varken Bu Fark Normal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz Burak gol atsın diye beklerken adamlarda 4 tane her an gol atabilen, yakalayınca affetmeyen adam var. Drogba desen her maç gol atan adam değil. Adamın görevi farklı yani şuan Burak'dan başka forvetimiz yok. Umut'u saymıyorum bile ondan bisi olmaz. Yani diyeceğim şu ki fenerbahçede bu 4 adamdan 3 ü sakatlanmadıkca kolay kolay puan kaybetmezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mantığınıza hayranım.GS farkı açsaydı bu sefer aynı konu FB bölümünde adamlarda Burak Drogba Sneijder gibi adamlar varken bu fark normal diye konu açılacaktı.

    Biraz sabretseniz zaten her şeyin rayına oturduğunu göreceksiniz.Mancini büyük ihtimal Burak'ı bir yerden sonra yedeğe atacak.Devre arasında kanat aldıracak ve 4 3 3 e döndürecek takımı.Şuan Burak'ı adam yokluğundan kanatta oynatıyor.
  • Niçin kötü oynadığımızı kabul edemiyorsunuz ? Kötüyüz,puan kaybediyoruz.
  • bizde forvetleri besleyecek adam varmı bitane var oda sakat snejder.selçukla olacak iş değil melo iyi niyetli ama oda ancak savunmada kalıyor bize solbek ve sağlam kanat oyuncusu ve bitane burak'ın yerine bitirici santrafor lazım
  • İş sadece forvette bitmiyor. Kanat ve topu taşıyacak sağlam ve formda adam lazım. Sneijder sakatlandı. Eksiliği çok farkediliyor. Tamda form tutmustu gol atmaya başlamıştı

    Neyse bizde açtığı her ortası isabetli olan caner ve gökhan sol sağ beklerimiz var. Sizde ?? Kuyt desen yetenek yok ama ortaları iyi. Alper iyi yardırıyor. Antep maçında 2 gol attırdı. Bursa maçındada 2. golün mimarı. Neyse bence form meselesi gol atıp atmamak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş forvetle bitseydi GS her sene şampiyon olurdu (80'lerden itibaren ve taçsız kral dönemi). Sizde de Burak-Drogba-Sneijder-Umut var az mı? İş 10 numarada bitiyor, sizde de Sneijder faktörü var ama form tutması lazım. Formda bir Sneijder bu lige fazla, unutmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll detected.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mastergame

    İş forvetle bitseydi GS her sene şampiyon olurdu (80'lerden itibaren ve taçsız kral dönemi). Sizde de Burak-Drogba-Sneijder-Umut var az mı? İş 10 numarada bitiyor, sizde de Sneijder faktörü var ama form tutması lazım. Formda bir Sneijder bu lige fazla, unutmayalım.

    adam haklı. onlarda alex varken fener farklıydı. ama alex gittikten sonra bu sefer ortasahadaki direnç arttığı için iyiler. ama gel gör ki alex aranıyor. tıpkı bizim hagi'yi aradığımız gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.