Şimdi Ara

Adamlara guzelce soru soruyorum sovuyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada normal sıralı seçime giriyorum. Nicki teqGarr gibi olan tipler gelip rengar aliyor. Merakimdan soruyorum kardesim mainini neden normal oyunda spamliyorsun iyiysen ranked atip elo niye kasmiyorsun şeklinde. Sulaleme küfurleri yedikten sonra gold otp kardesimiz oyunda feedliyor maini ile. O zaman anliyorum nedenini? Gecende normal oyunda janna spamlayan adam gelmişti. Janna banlandi diye trolledi . ( normal oyunu takmiyorum tabiki ama girip bilerekte feedlemiyorum yeni seyler deniyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili Dostum

Nicki TeqGarr olan tiplerin rengar almasındaki absürtlük ve gariplik ne?

Neden main ile normal oyun oynanamıyor?

Neden ona buna şuna rahatça kolayca gıcık oluyorsun?

Adam 13 yaşında, rengarı çok sevmiş, sürekli rengar spamlıyor ve senin bahsettiğin gibi feedliyor. Ben bunda bir gariplik görmüyorum.

Sorduğun soru güzelce sorulmuş olmasına rağmen güzel bir soru değil bence. Ben asla küfretmem, küfre hiçbir şey bahane olmaz ama genelde böyle soruların amacını bildiğim için "sanane" yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 3 Mayıs 2018; 18:25:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Sevgili Dostum

Nicki TeqGarr olan tiplerin rengar almasındaki absürtlük ve gariplik ne?

Neden main ile normal oyun oynanamıyor?

Neden ona buna şuna rahatça kolayca gıcık oluyorsun?

Adam 13 yaşında, rengarı çok sevmiş, sürekli rengar spamlıyor ve senin bahsettiğin gibi feedliyor. Ben bunda bir gariplik görmüyorum.

Sorduğun soru güzelce sorulmuş olmasına rağmen güzel bir soru değil bence. Ben asla küfretmem, küfre hiçbir şey bahane olmaz ama genelde böyle soruların amacını bildiğim için "sanane" yazarım.
    gıcık olduğumu belirtmedim sadece garip buluyorum.2.olarak evet öyle soru soranların niyeti genelde kötü oluyor ama benim öyle değil önyargılı olmamak lazım .Kötü bir şey dersem bloklar geçer. Merak ediyorum sadece nedenini.Otp şampiyonunu normal oyunda spamlayıp 1v1 kesip all chatten NASIL KOYDUM XZDEFES yazan tipler oluyorlar genelde. AMAN neyse ne artık insanları anlamaya çalışmak yerine 9 mute atıp oyunumu oynayacağım

• Onur Ateş bunu beğendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /fullmute all

• İnsanımız böyle maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav adam ister kazma olur, ister yeteneksiz olur, ister 5 yıl boyunca bronz 5 olur, isterse 377 yıl boyunca sadece nunu oynar.

40 yaşında adam neyi oynaması gerektiğini, neyi oynamaması gerektiğini sana mı soracak?

Adam eğleniyor size ne?

İnsanları sorgulamaya, yargılamaya hele hele böyle boktan şeyler için hakkınız yok.

Benim oğlum ve yeğenim sizin gibi derecelide bir çok şeyi anlamsız bulurken, küçük kızım bronz 4 arada bir giriyor. kahkahalar içinde sadece sona oynuyor ve çıkıyor.

Bırakın isteyen istediği gibi oynasın. Oyunda size zarar veriyorsa reportlayın.

Bunun dışında insanların neyi, ne kadar oynaması gerektiğine ve ne kadar başarılı veya başarısız olduğuna siz karar vermeyin.

Eu West'te bir elemanın 1 buçuk yıl boyunca (şampiyon güncellenene kadar) normal veya dereceli, sadece talon oynadığını bilirim ben.

Hatta bir yıl boyunca full kassadin oynayan yayıncı vardı.

Daha önce de yine bu forumda 11 yaşındaki kızım kurbanda 7 kişi alistara gircez etmediğiniz laf kalmadı. Ne bekliyorsunuz ki Cem Yılmaz esprisi mi yapsın?

Yoksa bu oyun ve forum 16-22 yaş arası ergenlere mi ait?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 16 Mayıs 2018; 23:33:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Yav adam ister kazma olur, ister yeteneksiz olur, ister 5 yıl boyunca bronz 5 olur, isterse 377 yıl boyunca sadece nunu oynar.

40 yaşında adam neyi oynaması gerektiğini, neyi oynamaması gerektiğini sana mı soracak?

Adam eğleniyor size ne?

İnsanları sorgulamaya, yargılamaya hele hele böyle boktan şeyler için hakkınız yok.

Benim oğlum ve yeğenim sizin gibi derecelide bir çok şeyi anlamsız bulurken, küçük kızım bronz 4 arada bir giriyor. kahkahalar içinde sadece sona oynuyor ve çıkıyor.

Bırakın isteyen istediği gibi oynasın. Oyunda size zarar veriyorsa reportlayın.

Bunun dışında insanların neyi, ne kadar oynaması gerektiğine ve ne kadar başarılı veya başarısız olduğuna siz karar vermeyin.

Eu West'te bir elemanın 1 buçuk yıl boyunca (şampiyon güncellenene kadar) normal veya dereceli, sadece talon oynadığını bilirim ben.

Hatta bir yıl boyunca full kassadin oynayan yayıncı vardı.

Daha önce de yine bu forumda 11 yaşındaki kızım kurbanda 7 kişi alistara gircez etmediğiniz laf kalmadı. Ne bekliyorsunuz ki Cem Yılmaz esprisi mi yapsın?

Yoksa bu oyun ve forum 16-22 yaş arası ergenlere mi ait?
    Ustte cevabımi verdim zaten. Ne aldigi beni ilgilendirmez sadece nedenini merak ettim. Kötü bir sey yaparlarsa da reportluyorum. Ayni yorumu tekrar yazmaniza gerek yoktu. Sizin verdiginiz istisna ornekler ayrica. Genelde su tipte oluyorlar. Rankedde janna spamlamis spamlamis kazanamamis sonra normalde spamlamaya basliyor . Buda beni ilgilendirmez evet ama sonra adamı kesip zaa soktum falan diyorlar. Bunlar çocukta degil sizin kiziniz gibi olsa keske hepsi. 20 26 yaşında adam bunu yapıyor kaldigim yurttan biliyorum malesef. Bunun nedenini merak ediyorum. Bir kac kisiyi bile duzeltsek kardir diyorum.

• diyaloğa girdiğin tipler max 15 yaşında ergen öfke dolu oyuncular tr server böyle iyi oyna söverler kötüde zaten sövüyolar.diyaloğa girmicen hepsini sustur oyuna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Ustte cevabımi verdim zaten. Ne aldigi beni ilgilendirmez sadece nedenini merak ettim. Kötü bir sey yaparlarsa da reportluyorum. Ayni yorumu tekrar yazmaniza gerek yoktu. Sizin verdiginiz istisna ornekler ayrica. Genelde su tipte oluyorlar. Rankedde janna spamlamis spamlamis kazanamamis sonra normalde spamlamaya basliyor . Buda beni ilgilendirmez evet ama sonra adamı kesip zaa soktum falan diyorlar. Bunlar çocukta degil sizin kiziniz gibi olsa keske hepsi. 20 26 yaşında adam bunu yapıyor kaldigim yurttan biliyorum malesef. Bunun nedenini merak ediyorum. Bir kac kisiyi bile duzeltsek kardir diyorum.

Alıntıları Göster
    Pardon dostum. İlk mesajı yazdığımı hatırlşamıyorum. Benim oğlan da yazmış olabilir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.