Bildirim
Adamlar ne köprü yapmış O_O
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bune be mükemmel vallaha -
-
evet daha önceleride izlemiş ve görmüştüm çin'deki bu köprüyü ee adamlar çakma suni ıvır zıvır şeyler diyoruz ama mühendislikde var yani 1.3 milyar nufüsun hepside çakma değil ya :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^
çok mu gerekliymiş? kuzeyde karadan gitme imkanı var,yol en fazla %20 kısalmış, ayrıca güneyden daha kısa bir köprü kurulabilirmiş, adamlar en uzun mesafeyi özellikle seçmiş,sebebi hakkında benim teorilerim: PCR ın düşük kalite imajını düzeltmek,dosta düşmana ''bakın biz mühendislikte bu düzeydeyiz'' mesajı vermek, dünyanın en uzun köprüsünü yapıp uzun süre bu rekorun kendilerinde kalmasını sağlamak
Dediklerinize aynen katiliyorum. Ayrica tabiki oyle yapacaklar. Dubaide adamlar allahin colunde sirf dunyanin en yuksek binasi olsun diye dikmiyolar. Petrol bittiginde turizmden kazanclarini devam ettirmek icin ugrasiyolar. Bu dediklerinize aynen katilmakla birlikte bu ileri gorusluluktur hem cin hem dubai hemde bu gibi seyleri amac edinmis ulkeler icindir. Darisi basimiza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
amin -
Biri müziği değiştirip tekrar upload edebilir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: SuperSantorelli
evet daha önceleride izlemiş ve görmüştüm çin'deki bu köprüyü ee adamlar çakma suni ıvır zıvır şeyler diyoruz ama mühendislikde var yani 1.3 milyar nufüsun hepside çakma değil ya :)
Çin'in şöyle bir olayı var; cebinizdeki paraya göre iş yaptırabiliyorsunuz.İki uç arasında dünyalar var.
Buram buram plastik kokan, dokunduğunuz her yerinden gıcırdayan bir tablet de yapıyor adamlar; her cihazda aynı kaliteyi sunan Apple da yapıyorlar.
Mantık belli, ne kadar ekmek o kadar köfte.
Cidden çok başarılı mühendislik projeleri var Çin'in.Yatırım yapmaktan çekinmiyorlar.Şu köprüyü belki daha kısa yapıp daha az para harcayabilirlerdi.Ama o zaman köprünün reklam değeri kalmazdı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
Biri müziği değiştirip tekrar upload edebilir mi
Niye hocam, sabah sabah dingin kafayla fena gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: optiSpice
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
Biri müziği değiştirip tekrar upload edebilir mi
Niye hocam, sabah sabah dingin kafayla fena gidiyor
Müzik çalarken köprüden ziyade, hayatı sorguladım. Gelecekten beklentilerim nedir onları düşündüm. Herşeyin aslında hiçbirşey olduğu gibi kavramlar belirdi beynimde
meditasyon yapmış kadar oldum
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SuperSantorelli
evet daha önceleride izlemiş ve görmüştüm çin'deki bu köprüyü ee adamlar çakma suni ıvır zıvır şeyler diyoruz ama mühendislikde var yani 1.3 milyar nufüsun hepside çakma değil ya :)
Çin'in şöyle bir olayı var; cebinizdeki paraya göre iş yaptırabiliyorsunuz.İki uç arasında dünyalar var.
Buram buram plastik kokan, dokunduğunuz her yerinden gıcırdayan bir tablet de yapıyor adamlar; her cihazda aynı kaliteyi sunan Apple da yapıyorlar.
Mantık belli, ne kadar ekmek o kadar köfte.
Cidden çok başarılı mühendislik projeleri var Çin'in.Yatırım yapmaktan çekinmiyorlar.Şu köprüyü belki daha kısa yapıp daha az para harcayabilirlerdi.Ama o zaman köprünün reklam değeri kalmazdı.
-
Sabah sabah iyi güldüm -
Reklam değeri diyerekten bizimkiler iş yapsa neler söylenirdi az çok tahmin edebiliyorum ama işin ucunda Çinliler olunca yapılana destek çıkılmış. -
Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar benim gözümdeki ön yargı eksilmeyecek.. -
quote:
Orijinalden alıntı: lord66
Reklam değeri diyerekten bizimkiler iş yapsa neler söylenirdi az çok tahmin edebiliyorum ama işin ucunda Çinliler olunca yapılana destek çıkılmış.
Dolmalık biber miyiz de herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz?
Şimdiye kadar reklam değeri taşıyan ve mantık sınırlarını zorlamayan, aynı zamanda katma değer üreten her projeyi destekledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: saveyourself
Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar benim gözümdeki ön yargı eksilmeyecek..
Önyargınız ne üzerine?Çin'e gitmedim ama gidenler gayet güzel olduğunu söylüyorlar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: saveyourself
Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar benim gözümdeki ön yargı eksilmeyecek..
Önyargınız ne üzerine?Çin'e gitmedim ama gidenler gayet güzel olduğunu söylüyorlar.
Bende Çin'e gitmedim zaten önyargım çin halkına veya ülkesine değil mallarına.. -
Size cevap vermiş gibi oldu ama benim düşüncemi genel manada söylenmiş olarak kabul edin lütfen.Konuda ki olayda da amacın zaten reklam olduğu çok açık ve bence mantık çok doğru.Çinli firmaların bu tip projelerde alın size referansımız diyebileceği türden bir proje olmuş. -
niye öyle diyorsunuz bizim de köprümüz var sıhhiye'de. melih'in şaheseri
-
quote:
Orijinalden alıntı: lord66
Size cevap vermiş gibi oldu ama benim düşüncemi genel manada söylenmiş olarak kabul edin lütfen.Konuda ki olayda da amacın zaten reklam olduğu çok açık ve bence mantık çok doğru.Çinli firmaların bu tip projelerde alın size referansımız diyebileceği türden bir proje olmuş.
Mesajımı kızgınlıkla yazmadım yanlış anlamayın.
Bu tarz projeler ülkelerine ciddi bir avantaj sağlıyor.Mesela şu anda sırf bu proje sayesinde oturmuş Çin'i konuşuyoruz.
Bu proje ''mantık çerçevesi'' içerisinde standart bir köprü olarak inşa edilseydi ruhumuz duymazdı.Veya Dubai, gereksiz yükseklikteki kuleleriyle aklımızda yer etmiş, öyle veya böyle sonuçta kendinden söz ettiriyorlar.
Ki bence ülkenin ''katalog değeri''nin artması için gerekli projeler.
Benzer içerikler
- en iyi motor koruyucu hangisi
- oto lastik bayiliği kazancı
- son susturucu iptali cezası
- e sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır
- karayollarında sarı çizgi ne anlama gelir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X