Şimdi Ara

Adamlar maçtan önce rakı sefası yapmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUAVI


    quote:

    Orijinalden alıntı: [Sync]

    bu ne lan

     Adamlar maçtan önce rakı sefası yapmış



    Arena'ya giden arkadaşlarımız bilir, mezelerde çeşitlerimiz neler?

    Hayır araştırılsın bu adamlar arkada tarator, haydari ... vs filan da yapmışlardır.
    Keyfe bak adam maça mı geliyor, pikniğe mi?

    İyi bari sahaya inip bir iki şut çekmemişler.

    Valla bomba bir fotoğraf.







  • aslan rakısı içer ...
  • adam lar içkiye vurmasa vay hallerine sarhoş yaptılar insanları
  • seneye de kavun atın tam olsun.
  • Ceza ne zaman belli olur peki , bir açıklama var mı ?
  • Yarın belli olur yarın oluyor toplantı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zurna

    seneye de kavun atın tam olsun.


    Sezonu değil yoksa neden olmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26birkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    Tıpkı ufacık çocuğun kafasına şişe atan Eskişehirspor taraftarları gibi bunlarda insan değil.Orada spor icra ediliyor sen içki içip şişesini sahaya atıyor ve hayati risk oluşturuyorsun.


    arakdaşım hala anlamıyorsun herhalde şişe deplasman tarafından gelmedi işte şişe bizim taraftarla ikili staşmaya girdiğinizde bizimkiler pet bardak felan atmış sizde karşılık vercme derken çocuğu geldi.hala eskişehirspor attı diyorsunuz


    Hayır Eskişehirspor taraftarı attı, tamamen kurtulmak için localara kitlemeye çalışıyorsunuz olayı o maçta bende vardım bozuk para vs. bir sürü madde attınız yukarıdan.




  • Es Es'ten "şişe" açıklaması !.. Tarih21 Mart 2011 , 18:02

    Eskişehirspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında basında çıkan haberlerle ilgili bir basın açıklaması yayınladı..


    Eskişehirspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
    "Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrasında, müsabaka esnasında sahaya atılan şişeler konusunun devamı olarak, bazı yazılı ve görsel basında ''Eskişehirspor maçında da, Eskişehirsporlu taraftarların atmış olduğu şişe ile minik bir taraftarda ağır yaralanmıştı'' gibi ifadeler kullanılmıştır.

    Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynadığımız maçta atılan şişenin, gerçekten bizim taraftarımızın bulunduğu tribünden atılmış olabileceği olasılığını değerlendirmek ve eğer bizim taraftarlarımızdan birisinin attığı tespit edilirse, atan kişinin bulunması ve en ağır şekilde cezalandırılması adına, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçilmiş, ellerindeki görüntüler tarafımızdan da incelenmiştir. Ancak gelen görüntülerde, ne atılan şişeye, ne de şişeyi atan kişiye dair bir kanıta raslanmamıştır.

    Kaldı ki Eskişehirspor taraftarları maça getirilmeden önce iki ayrı noktada aranmış, stat girişinde de çok sıkı şekilde tekrar aranmıştır. Bütün bu kontrollerden sonra, bir de son maçta atılan şişeleri de gözönüne alırsak, hala bu çirkin olaylarda, Eskişehirsporumuz'un ve bütün ülkenin takdir ettiği ve birçok konuda örnek aldığı taraftarımızın adının zikredilmesi tarafımızdan hoş karşılanmamaktadır.



    buyrun buda galatasarayın suçlama videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=R_g9DOL0hnA bakın izleyin en ufak bir taşkınlık varmı.
    Bu konunun kulüp olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve haksız itham ve söylemlerin de karşısında duracağımızı, tüm kamuoyu ile paylaşırız.

    Eskişehirspor Yönetim Kurulu"



    ayrıca o maçta bırakın votka şişesini pet şişe bile sokulmadı.bozuk para atıldığı söyleniyor ama 10 metreden kafa patlatmaz.şişe atan gs taraftarı ve o şişeyi locadan attıran yönetim her halikarda suçlu.keşke o kırılmaz camları bütün 2.katın önüne yapsalarmış :S




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak


    quote:

    Orijinalden alıntı: [Sync]

    bu arada gs yönetimi açıklama yapmış şişe localardan atıldı diye ulan kanıt var işte adamlar hala localardan atıldı diyolar yuh yuh bu kadarda olmaz be

    Bu fotoğraf onların attığını kanıtlamaz.


    biz de onu diyoruz da sync arkadaş pek anlamaya niyetli değil :)
  • Bu takım içkisiz çekilmez panpalar demek istemişler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.