Şimdi Ara

Adamın birisi bana 20 bin tl taktı acil yardımcı olur musunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ankarada yaşıyorum , ara sıra veresiye çalıştığım bir adam vardı istanbulda oturan . Bu sefer 20 bin veresiyesi vardı ,ancak adama ulaşamıyorum .Elimde sadece numarası ve ismi var başka bilgisi yok .

    Bana bu adamın adresini bulmamda yardımcı olur musunuz ?

    Özel mesajdan iletişim kurabirseniz sevinirim, yoksa arabamı satmak zorunda kalıcam ödemem için



  • geçmiş olsun. polise başvursana. burdan yardım istemek nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c0ss

    geçmiş olsun. polise başvursana. burdan yardım istemek nedir?

    Hocam elimde senet veya başka bir resmi kanıt yok , söz usulü çalışıyordum adamla . Güvenilirdi çokta alışverişimiz oldu o yüzden senet falan kullanmıyoduk 50 bin altında. O yüzden polisin yapacağı bişey yok , adresine gidip isteyeceğim
  • Telefonla ulasamiyor musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al eline silahı. Git kaldığı yere. Silahı direkmen daya kafasına. Ve de ki "Where is my money Bitch!?" Yani "Param nerde benim güzel kardeşim?" Silahı görünce bir yumuşar muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordoff

    Telefonla ulasamiyor musun?

    Hocam bir kaç defa konuştuk abi gelicem gelicem dedi , sonra pazartesi telefonu kapıcam salı yanındayım dedi bidaha ulaşamadım 5 gün geçti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zigzak

    Al eline silahı. Git kaldığı yere. Silahı direkmen daya kafasına. Ve de ki "Where is my money Bitch!?" Yani "Param nerde benim güzel kardeşim?" Silahı görünce bir yumuşar muhtemelen.

    Hocam gidip insanlıkla isteyeceğim ,19 yaşında bir oğlum bide 6 yaşında kızım var başımı belaya sokmama gerek yok. Ancak öncelikle adamın adresini bulmam gerek
  • Böylesi konularda hukuki süreci iyi bilmek gerek. Güvenilir bir adamsa neden böyle yaptı? Bunun altında yatan nedenide bilmek gerek. Belki kısa sureli bir sorun vardır iletişim konusunda. Muhtemelen size geri dönüş sağlayacaktır. İçinizi ferah tutun. Bir avukat ile de konuşabilirsiniz. Gerekirse GSM'den gerekli bilgiler bulunabilir. Her zaman hayatının her halanında hileler mevcuttur. Hukuk alanında vardır mutlaka bunun bir hilesi. Ama dediğim gibi silah meselesini de yabana atmayın. Muhtemelen zaten kullanmak durumunda da kalmayacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zigzak

    Böylesi konularda hukuki süreci iyi bilmek gerek. Güvenilir bir adamsa neden böyle yaptı? Bunun altında yatan nedenide bilmek gerek. Belki kısa sureli bir sorun vardır iletişim konusunda. Muhtemelen size geri dönüş sağlayacaktır. İçinizi ferah tutun. Bir avukat ile de konuşabilirsiniz. Gerekirse GSM'den gerekli bilgiler bulunabilir. Her zaman hayatının her halanında hileler mevcuttur. Hukuk alanında vardır mutlaka bunun bir hilesi. Ama dediğim gibi silah meselesini de yabana atmayın. Muhtemelen zaten kullanmak durumunda da kalmayacaksınız.

    Hocam elimde resmi bişey olmadığı için hukuki olarak bişey yapabileceğimi sanmıyorum . Gsm numarasından gereken bilgileri nasıl bulabilirim. paylaşabilir misiniz ?

    Silah konusundada zaten silahım yok belime koyup gitmeye, yasadışı temin edilebilir oda problem zaten bilirsiniz .

    Sizce tam olarak ne yapmalıyım ,cidden zor durumdayım evin huzuru kalmadı




  • İnşallah konu sizin lehinize son bulur. Bu benim temmenim. Resmi birşeyin gerekli olduğunu da kim söyledi? Buna gerek yok. Bu işin çözülmesi için farklı yollarda mutlaka vardır. Bunu bir avukat ile konuşmak gerekli. Onlar bunu daha iyi bilirler. Gsm meselesinde de gerekli bilgiyi avukat size sağlayabilir. Bu konuyu onunla konuşmalısınız. Yarın ilk iş, bu dediğimi yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zigzak

    İnşallah konu sizin lehinize son bulur. Bu benim temmenim. Resmi birşeyin gerekli olduğunu da kim söyledi? Buna gerek yok. Bu işin çözülmesi için farklı yollarda mutlaka vardır. Bunu bir avukat ile konuşmak gerekli. Onlar bunu daha iyi bilirler. Gsm meselesinde de gerekli bilgiyi avukat size sağlayabilir. Bu konuyu onunla konuşmalısınız. Yarın ilk iş, bu dediğimi yapın.

    Tamamdır hocam avukat bir tanıdığım var onunla bi görüşeyim yarın, durumu burdan aktarırım . Yardımınız için teşekkür ederim
  • üzüldüm gerçekten. geçmiş olsun. bu devirde babanla dahi sözlü anlaşma yapılmaz. umarım alırsın paranı. giden para olsun evin huzurunu bozmayın bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c0ss

    üzüldüm gerçekten. geçmiş olsun. bu devirde babanla dahi sözlü anlaşma yapılmaz. umarım alırsın paranı. giden para olsun evin huzurunu bozmayın bence.

    Hocam işler zaten düşüktü kazancım azalmıştı, evin masrafına zor yetişiyordum bide şimdi krediyle aldığım arana gidecek olunca zoruma gitti benimde , ister istemez evin huzurunu bozuyor maddi sıkıntılar hem oğlan hem eşim hemde benim açımdan
  • Hocam dikkat edin . Ailem market işletiyor. Veresiyede 1000 tlnin üzerine çıkmadık. Ne iş yapıyorsunuz bu arada? Kimin ne yapacağı belli olmuyor.

    Adamın birisi bana 20 bin tl taktı acil yardımcı olur musunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.