Şimdi Ara

Adam Olmayiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sabah saatlerinde başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum.. Saat 10 suları ve bir turist aile ile birlikte Sultanahmet tramvayında ilerliyoruz.. Aile kendi arasında konuşurken kulak misafiri oldum ve orta kızlarından (3 kız kardeşler) babasına "Artık 16 yaşındayım baba" filan diye konuşuyorlar.. Aile içinde gülümsemeler filan var ve o sözden sonra bende gülümsedim ister istemez.. O esnada kızın arkasına bir adam (29-34 yaşları arasında) yaklaşıyor ve eli ile bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor (anladınız).. adamın duruşu yavaş yavaş eğilim gösterirken bir ara göz-göze geldik adamla.. Sıcaktan bunalmış, yer yok yorgunluk havası vermeye çalışıyor bana aklınca.. 10 saniye sonra filan adam resmen kıza yapışmak için taktik ararken artık patladım.. "Beyefendi diğer boş taraflara gider misiniz!" dedim ve anında gelen cevap ise "geçecek misiniz?" oldu adam ne demek istedigimi anladi ama işte.. "Hayır ama buradan ayrılın hemen" dememden sonra bile kızın yanına geçmeye çalışıyor bu seferde.. Sonunda adama diğer tarafa gönderdim zor bela.. Ve bugün o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.. Keşke rezilliğini yüzüne vursaydım adamında o an rezilliği görseydi ve bir daha yapmaya kalkışır miydi acaba!.. Kız daha 16 yaşında ve onu bırak nasıl böyle bir şey yapmaya çalışıyor!..

Aklımdan neden bizim ülkemiz bu kadar sapık ruhlu ve küçük bir kıza bile sapıklık yapan toplumuz sorusu geçmiyor değil..

İstanbul'da bunlar ilk defa olmuyor ama o an kızın arkasına bakmak istemesi ve dönememesi.. Büyük ablasının yanına geçmesi ama diğer erkeklerin tip tip onlara bakması gibi durumlar oldukça ülkemize ne turist sayısı artar ne de bizi iyi tanırlar..

Düzeltme // İmha

------------------
    Ekleme: Aşağidaki arkadaşin sayesinde farketmiş oldugum bir olay: İnce sözlük adında bir sitede aynı konum ve bazi arkadaşlarin yorumlarida yazilmiş.. Ordaki sitedeki üyelikler bizlere ait değildir. Oraya eklenen bilgiler tamamen çalıntıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: oyunmaynağı
    http://inci.sozlukspot.com/w/siz-t%C3%BCrk-erkekleri-adam-olmazs%C4%B1nz-olay-tek-entry/
    alın aynı konu incisözlük de. o küfürbaz dediğiniz, karı kıza cart curt edilen dediğiniz, bilmeden atıp tuttuğunuuz site neymiş görün.

---------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 31 Temmuz 2010; 18:45:43 >

• Cehalet ve sapıklıktan başka bir şey değil sen gerekeni yapmışsın
  • Polisi arayıp gerekeni yapın diyeceğim ama ön kapıdan girip arka kapıdan çıkacağı için olan sadece sana olacak, boşuna düşman edinmiş olacaksın. Ondan bu ülkede etliye tuzluya karışmıyorum.
    Ama çok sinirime giderse yada sinirli tarafıma denk gelirse uyarmam direk kafa göz girerim böylelerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 30 Temmuz 2010; 11:00:09 >
  • tüm sorun yıllık kişi başı düsen milli gelirin azlıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erasmus1907

tüm sorun yıllık kişi başı düsen milli gelirin azlıgı

Gelir az o yüzden kucuk kızlara bile sapıklık bile yapariz diyorsunuz yani (?) Kültür-Eğitim filan önemli değil yada en önemlisi saygı arkaplanda.. Gelir az ise taciz olur.. (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

tüm sorun yıllık kişi başı düsen milli gelirin azlıgı

Gelir az o yüzden kucuk kızlara bile sapıklık bile yapariz diyorsunuz yani (?) Kültür-Eğitim filan önemli değil yada en önemlisi saygı arkaplanda.. Gelir az ise taciz olur.. (!)

Arkadaş şundan bahsetmeye çalışmış galiba, gelir düzeyimiz az olduğu için genelevlere gidemiyoruz.
  • bir insan ac iken aklına ne kültür gelir nede gelenek....he bu durum onun yaptıgı bu şeyi haklı cıkarmaz ama ekonomi cok önemli bir etken..
  • quote:

Arkadaşlar sabah saatlerinde başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum.. Saat 10 suları ve bir turist aile ile birlikte Sultanahmet tramvayında ilerliyoruz.. Aile kendi arasında konuşurken kulak misafirim oldum ve orta kızlarından babasına "Artık 16 yaşındayım baba" filan diye konuşuyorlar.. Aile içinde gülümsemeler filan var ve o sözden sonra bende gülümsedim ister istemez.. O esnada kızın arkasına bir adam (29-34 yaşları arasında) yaklaşıyor ve eli ile bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor (anladınız).. adamın duruşu yavaş yavaş eğilim gösterirken bir ara göz-göze geldik adamla.. Sıcaktan bunalmış, yer yok yorgunluk havası vermeye çalışıyor bana aklınca.. 10 saniye sonra filan adam resmen kıza yapışmak için taktik ararken artık patladım.. "Beyefendi diğer boş taraflara gider misiniz!" dedim ve anında gelen cevap ise "geçecek misiniz?" oldu adam ne demek istedigimi anladi ama işte.. "Hayır ama buradan ayrılın hemen" dememden sonra bile kızın yanına geçmeye çalışıyor bu seferde.. Sonunda adama diğer tarafa gönderdim zor bela.. Ve bugün o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.. Keşke rezilliğini yüzüne vursaydım adamında o an rezilliği görseydi ve bir daha yapmaya kalkışır miydi acaba!.. Kız daha 16 yaşında ve onu bırak nasıl böyle bir şey yapmaya çalışıyor!..

Aklımdan neden bizim ülkemiz bu kadar sapık ruhlu ve küçük bir kıza bile sapıklık yapan toplumuz sorusu geçmiyor değil..

İstanbul'da bunlar ilk defa olmuyor ama o an kızın arkasına bakmak istemesi ve dönememesi.. Büyük ablasının yanına geçmesi ama diğer erkeklerin tip tip onlara bakması gibi durumlar oldukça ülkemize ne turist sayısı artar ne de bizi iyi tanırlar..

Düzeltme // İmha

• Genelev hiçbişeyi çözmez, aksine daha da kötüye götürür. kaldı ki genelevlerde masum insanlarda var, pasaportu çalınan tehdit edilen turistler vs, çoğu zorla çalışıtırılıyor günah üstüne günaha giriyorsunuz, kimse bunu savunmasın.

Arkadaş anlattığın olaya gelince ben de çok rastlıyorum genelde tepkimi veriyorum, bir şekilde tepki vermek lazım malum böle insan çok aramızda. Allah ıslah etsin hepsini..16 yaşındaki çocuğa bunu yapabiliyosa daha neler yapıyodur it herif
    ayrıca eliyle birşeyleri düzeltmeye çalışıyor kısmını bi ben anlamadım sanırım?
  • quote:

bir insan ac iken aklına ne kültür gelir nede gelenek....he bu durum onun yaptıgı bu şeyi haklı cıkarmaz ama ekonomi cok önemli bir etken..

Açken aklına kültür gelmiyor ama sapıklık geliyor bu nasıl iş?
  • herşeyin bacak arasına bağlı olduğu düşüncesi değişmedikçe bunlar ve bunun fiili hareketleri devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

Genelev hiçbişeyi çözmez, aksine daha da kötüye götürür. kaldı ki genelevlerde masum insanlarda var, pasaportu çalınan tehdit edilen turistler vs, çoğu zorla çalışıtırılıyor günah üstüne günaha giriyorsunuz, kimse bunu savunmasın.

Arkadaş anlattığın olaya gelince ben de çok rastlıyorum genelde tepkimi veriyorum, bir şekilde tepki vermek lazım malum böle insan çok aramızda. Allah ıslah etsin hepsini..16 yaşındaki çocuğa bunu yapabiliyosa daha neler yapıyodur it herif
    ayrıca eliyle birşeyleri düzeltmeye çalışıyor kısmını bi ben anlamadım sanırım?

düzeliyor.Namus fukarası

• quote:

Arkadaşlar sabah saatlerinde başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum.. Saat 10 suları ve bir turist aile ile birlikte Sultanahmet tramvayında ilerliyoruz.. Aile kendi arasında konuşurken kulak misafirim oldum ve orta kızlarından babasına "Artık 16 yaşındayım baba" filan diye konuşuyorlar.. Aile içinde gülümsemeler filan var ve o sözden sonra bende gülümsedim ister istemez.. O esnada kızın arkasına bir adam (29-34 yaşları arasında) yaklaşıyor ve eli ile bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor (anladınız).. adamın duruşu yavaş yavaş eğilim gösterirken bir ara göz-göze geldik adamla.. Sıcaktan bunalmış, yer yok yorgunluk havası vermeye çalışıyor bana aklınca.. 10 saniye sonra filan adam resmen kıza yapışmak için taktik ararken artık patladım.. "Beyefendi diğer boş taraflara gider misiniz!" dedim ve anında gelen cevap ise "geçecek misiniz?" oldu adam ne demek istedigimi anladi ama işte.. "Hayır ama buradan ayrılın hemen" dememden sonra bile kızın yanına geçmeye çalışıyor bu seferde.. Sonunda adama diğer tarafa gönderdim zor bela.. Ve bugün o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.. Keşke rezilliğini yüzüne vursaydım adamında o an rezilliği görseydi ve bir daha yapmaya kalkışır miydi acaba!.. Kız daha 16 yaşında ve onu bırak nasıl böyle bir şey yapmaya çalışıyor!..

Düzeltme // İmha

İddiaya giriyorum tek kaşlı vatandaşlardan biridir bu sapık?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zortul

quote:

bir insan ac iken aklına ne kültür gelir nede gelenek....he bu durum onun yaptıgı bu şeyi haklı cıkarmaz ama ekonomi cok önemli bir etken..

Açken aklına kültür gelmiyor ama sapıklık geliyor bu nasıl iş?

ya aslında bunun psikolojik bir altyapısı ve açıklaması var...yanlıs hatırlamıyosam yine freud'un bir yaklasımıydı..insanlarda 3 benlik ve yönelmi var diye..bunlar saldırganlık,açlık cinsellik...ac insan bide belli bir noktadan sonra kontrolunu kaybeder ve tek amacı kendini doyurmak olur..ve bu aclıkta bazen cinsel anlamda oluyor..

• Cevabı belli yobaz toplum o günah bu bilmem ne .. Herşey tabu Türkiyede ister istemez millette yanlış yerlere kayıyor .. Bakınız Kayseri gel yaşa burda gör ne demek istediğimi ..
  • Özet Geç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Cevabı belli yobaz toplum o günah bu bilmem ne .. Herşey tabu Türkiyede ister istemez millette yanlış yerlere kayıyor .. Bakınız Kayseri gel yaşa burda gör ne demek istediğimi ..

Ağızlarından din ahlak kelimeleri düşmez bu sapıkların ama her türlü sapıklığı yaparlar. (Bknz: Hüseyin Üzmez)Uzun süre anadoluda görev yaptım insanların nasıl yozlaştığını çok iyi gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

İddiaya giriyorum tek kaşlı vatandaşlardan biridir bu sapık?

Mesaj alındı kesinlikle katılıyorum. İstanbul artık sonradan görmüş bu tek kaşlılarla kaynıyor. Bıktık bu insanlardan yahu.
  • quote:

quote:

Cevabı belli yobaz toplum o günah bu bilmem ne .. Herşey tabu Türkiyede ister istemez millette yanlış yerlere kayıyor .. Bakınız Kayseri gel yaşa burda gör ne demek istediğimi ..

Ağızlarından din ahlak kelimeleri düşmez bu sapıkların ama her türlü sapıklığı yaparlar. (Bknz: Hüseyin Üzmez)Uzun süre anadoluda görev yaptım insanların nasıl yozlaştığını çok iyi gördüm.

Doğru tespit sadece o değil tonla böyle insan var .. Kayseride tonla insan var gelmişiz 20 yaşına kızıyla flört etsen başbaşa bi yemek yemeğe gitsen kızını döver laf eder ama aynı adama bakıyosun dükkanın önünden geçen kadınları kesiyor var mı böylesi ?!

• quote:

quote:

Yerden göğe kadar haklısın kardeşim.

quote:

quote:

quote:

Doğru tespit sadece o değil tonla böyle insan var .. Kayseride tonla insan var gelmişiz 20 yaşına kızıyla flört etsen başbaşa bi yemek yemeğe gitsen kızını döver laf eder ama aynı adama bakıyosun dükkanın önünden geçen kadınları kesiyor var mı böylesi ?!

Yazdıklarında haklısın fakat kusura bakma arkadaşım ama benim kızım olsa bende flörte karşı çıkarım. Nedir yahu bu flört, bunun gericilikle alakası yok bana gönül eğlendirme gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 30 Temmuz 2010; 12:05:30 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.