Ne yani bir de içeride mi yatacaktı yani. Siz burda adalet, hak, hukuk var sanıyordunuz herhalde. Yazık. |
Adam öldürdü 1 gün yatmadı (2. sayfa)

-
-
Bunların zülmünün bitişi çook acımasız olacak, buna inanmak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oğlana az kusur yazan bilirkişi sonrasında şahlanarak denizcilik işletmeleri genel müdürü oldu!
Liseliler bilmez...
https://x.com/EAksunger/status/1526074624286539776?t=Wku5vTR7KnAd59r13CYdOA&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 29 Mayıs 2025; 20:22:16 >
Satılmış medyanın unutturmaya çalıştığı haberlerden.
-
Adalet ve Kalkınma partisi yersen...
-
Olay yerini (cinayet mahalini) yıkayarak tüm delilleri karartan itfaiye müdürü de ballı terfi almıştı diye hatırlıyorum ..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşinin ifadesinde yaya geçidine 5 metre kala çarptığı var zaten . Yaya geçidinden geçmediği için de yaya ya kusur bulunmuş.
timsah 16 idi sanırım. o da böyle bir cinayet haberinde kem küm yapmıştı. normalde troller beni bloklar ki geneli yerlici millici takılanlarıdır. ama bahsettiğim olayda da olduğu gibi insanlık namına vicdanı olmayan, yalancılara dayanamıyor ve blokluyorum!
hadi siyaseten desteklediğin parti; hak yer , arsızca korursun... partin kamudan çalar, ar damarın yoktur yine korursun... ama göz göre göre bir cana mal olmuş birini korumak...
işte kuran'da bahseden cehennemlikler bunlar. gözleri vardır görmez, kulakları vardır işitmez. yani görerek okuduğu kuran'ı ne anlayabiliyorlar nede okurken ağzından çıkanları duyabiliyorlar!
Allah sana da kat be kat beterini yaşatır umarım!
blok!
utanmadan hala şeriat diyor. ulan yalancı şahitlikten 100 kırbaç yiyecek adam şeriat diyor ya ... neyse tavsiyemdir.
-
Burak erdgn olayını araştırıp bizi de aydınlatır mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ak partiye oy veren kesimin adalet şu bu umrunda degil sosyal yardım alsınlar yeter
-
Yıl olmuş 2025 hala malum partililer var. Adam gidip ciddi ciddi oy atıyor.
-
Sen de bunu yedin. Zaten bilirkişilik yapan zat tesadüfen genel müdürlüğe yükseldi.
Ben dindar bir kişi olduğumu iddia edemem ancak hayatımda en çok korktuğum şey "Kul Hakkıdır." Elimden geldiği kadarıyla Kuran meallerini farklı kaynaklardan sürekli olarak okurum. İdrak ettiğim Allah tarafından cezai karşılığı olan günahlar temelde insan haklarına karşı işlenen günahlar. Hep merak etmişimdir benim gibi bir insan bile bunun farkında olup endişesini hissederken hayatını İslamiyet üzerine temellendirdiğini iddia edenler nasıl olurda fütursuzca başkalarının yaşam hakkından tutunda her türlü hakkını gasp edip veya gaspı onaylayıp hiçbir rahatsızlık hissetmezler ve bunun hesabını vereceklerini düşünmezler.
Meyve ağaçlarını sarınca karınca / Günah var mı karıncayı kırınca?
Yarın Hakk’ın divanına varınca / Süleyman’dan hakkın alır karınca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X