Şimdi Ara

Adam Mısın (2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: capo di capi

Prim vermeyin seyretmeyin şerefsizleri. Bizi birbirimize kırdırıp malı götürüyorlar.

adamlar goy goy yaptıklarını her fırsatta söylüyorlar. film için ise zaten biz eğleneceğimiz bir şey yapmak istedik isteyen gider izler diyorlar. ne sanatsal bir şey çektiklerini iddia ediyorlar ne de film için ödül bekliyorlar. biraz rahat bakın hocam olaylara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tadic on fire! &#128293;
  • yine boş

• Abdülkerim hariç kürekle dövesim var şunları. Gerçi futbolla ilgilenmeyi bırakalı yıllar olduğundan dolayı proğramlarını da izlemiyorum ama yine de gıcığım. Özellikle Rasim ... Akupunktur ayağına şişim şişim şişlemek geliyor içimden . Film !!! hakkında ise... ne filmi Anthony Quinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisiflamingo -- 25 Ocak 2018; 23:15:0 >

Orijinalden alıntı: reisiflamingo

Beyler böyle saçma bir film olamaz, olmamalı, film arasında çıktık, dayanamadık, filmde oyuncu denebilecek kariyere sahip tek adam kadir çöpdemir, kalanları 0, senaryo berbat ötesi, oyunculuk namına zerre bir şey yok, 90dk enes batur izleyin samimi söylüyorum daha iyi, hatta gidin komik video filan yazın youtube a, gitmeyin böyle filmlere, paranıza yazık, tvde iyiler diye film yapmak zorundalar mı ya, aman diyim, çevrenizde gidecek varsa uyarın gitmesinler. Karşılaştırma yapmak için buyrun:

Mandıra filozofu ve güvercin uçuverdi tarzı filmlerden daha kötü

Düğün dernek gibi filmlerle kıyas kabul edecek düzeyde değil

Cemyılmazın son dönemde yaptığı bütün filmler bundan 10 20 kat daha iyi

Eline kamera alanın, azıcık popüler olan herkesin film çektiği bi yere dönmesin bu sektör.

Teşekkürler...

eyvallah izlenmemesi gerekenler listeme ekledim,

fragmanına baktım, çakallarla dans gibi saçma sapan bişeye benziyor,

• Ahhaahaa bom boş filmdi. Gerçi beklediğimden daha doluydu. Bu kadro bunu yapabilmiş. Çok bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 'Adam mısın?' filmi gişede çakıldı!

Başrollerini Beyaz TV programı yorumcuları Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener'in paylaştığı "Adam Mısın" filmi ilk üç günlük seyirci rakamıyla gişede aradığını bulamadı.
    Burak Göral, Uğur Vardan gibi sinema eleştirmenlerinin yerden yere vurduğu film gişede de umduğunu bulamadı.

Başrol oyuncularının iddialı konuştuğu, Sinan Engin'in " Büyük konuşuyorum. Gülmeyene parasını iade edeceğim. Gişede 'Düğün Dernek'i geçebiliriz" dediği iddialı yapımı 'Box Office' Türkiye verilerine göre ilk üç gün sadece 34.326 kişi izledi. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'nin üstlendiği filmin toplam hasılatı ise 427 bin 364 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu filmin büyük beğeni toplayacağını düşünmek de ancak futbol yorumcularından görülebilecek bir hareketti zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: akacme

Yerde bu filme bilet bulsam girmeyebilirim.

Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Ben "aradığını bulamadı" kısmına katılmıyorum adminim. Arandılar ve ...

+
    bir film neye göre kötüdür neye göre iyidir,
    izleyicinin zevklerine beklentilerine uyarsa o izleyici için güzeldir,
    iyi ve güzellik bu kadar kişisel iken herkes için bir filmin kötü olabileceğini iddia edebilmek zor olmalı biraz...
    zevklerine ve beklentilerine uymayıp güzel bir iş çıkarılmışsa izleyici o filmi beğenmez ama kötü diyemeyiz, türkiye'de buna da kötü deniyor, ama kim için kötü, senin için sadece...
    hem zevklere uymaz hemde kötü bir iş çıkmışsa ki, kötü işten kasıt nedir, ışık, kamera, yönetim, kostüm, senaryo vs vs diye gider...
    ikisi de kötüyse tavsiye etmem denebilir...
    bu filme kötü diyenlerin çoğu zevklerine uymadığından bunu söylüyor, sinema sitelerindeki yorumları okuyunca bu çok açık görünüyor, az bir kısımda beklentilerine cevap vermediği için bunu söylüyor...
    beklentilerini karşılamayanlar biraz haklı görülebilir, filmin zayıf kaldığı tek nokta senaryoda basit kalan daha iyi olması çalışılınca muhtemel olacak kısımlar, üzerinde biraz daha çalışılsaydı daha da eğlenceli bir iş çıkabilirdi... keşke senaryonun biraz daha üzerinde durulsaydı...
    şahsi fikrim adam mısın filmi 10 üzerinden 6 alabilir... izlenebilir seviyede bir film...
    kesinlikle izlenmemeli demek şahsi fikrim haksızlık, herkes izleyip kendisi karar vermeli...
    aksi bence safi popüler kültüre uyup iş yapmaktır...

orada
    beş şehir
    bornova bornova
    kampüste çıplak ayaklar
    gecenin kanatları
    11'e 10 kala
    karanlıktakiler
    kağıt
    uzak ihtimal
    gölgesizler
    kıskanmak
    çoğunluk
    filmleri çoğunlukla kötü yorumlanmış çok çok beğendiğim her yönüyle mükemmel tek seferde aklıma gelen filmler...
    bu filmler hakkında o kadar çok yorum var ki, çöp, rezalet, niye çekilmiş, yok türk sineması bu yüzden gelişmiyormuş, para aklamak için yapılmış filmlermiş sıkıntıda uyuya kalanlar olmuş falan filan...

ilk zamanlar ciddiye alıyordum bu yorumları, sonra kötü yorumlardan izleyecek film bulamayınca, dedim bu kötü yorumlu eserleri de izleyeyim, hayatımın en doğru hareketi oldu...
    kişisel yargıları genele yayarken biraz dikkatli olunmalı...
    insanlar pek tabiki yukarıda yazdığım filmleri beğenmek zorunda değil, rezalet vs'de bulabilirler, ama bu filmler niye çekiliyor, kimse beğenmez, sakın izlemeyin, uzak durun demeye kimsenin hakkı yok...

misal bu filme ait diğer konuda mandıra filozufuna arkadaşımız kötü bir film demiş,
    adam mısın filmine kötü derken mandıra filozofundan daha kötü diye bahsetmiş.
    buradan bu çıkarım yapılabilir.
    arkadaşımız için kötü de olabilir mandıra filozofu filmini zorla beğenecek değil.
    bence harika bir felsefi içerikli günümüz şehir insanının yaşantısını sorgulamaya yönelik bir filmdir.

ada
    konak
    bahtı kara
    incir reçeli ilk aklıma gelenler benim beğenmediğim filmlerdir, hayatta kimse de oturtup bir daha izlettiremez.
    bu filmler kötü müdür?
    bence değiller, sadece bana hitap eden türün eseri değiller.
    bana sorarsanız bu filmleri sadece tavsiye etmeyebilirim, izleme karar sizin.

kendi yargılarımızı toplumun tümüne entegre ederek vermemek gerekir.
    sinema ve ya başka bir sanat, belirli kişiler için ve ya herkese yönelik eserler vermez, herkese yönelik farklı eserleri bünyelerinde barındırırlar...
    aksi berbat bir durum olur, belirli bir kitle asla kendine yönelik eserleri bu sanat dalları içinde bulamaz veyahutta herkese yönelmeye çalışan tek film yapacağız diye popülizme boğulmuş filmler izlerdik.

türk film ve dizilerinde resim sanatına yönelik klasik bir bakış açısı yerleştirilir,
    sergide soyut bir eser vardır, oraya gelenler o eserden sürekli bir şey çıkarırılar, klasik karater hiçbir şey anlamaz.
    bu buna en iyi örnektir, resim sanatı da sinema gibi her dalı başka bir kitleye yönelik eserler verir.
    soyut eserler biraz daha kendi fikirlerini arayan yaratıcı sürekli sorgulamayı seven kişilere yöneliktir.
    ama resim sadece soyut değildir ki, natürmort diye bir türü var.
    belki filmdeki karakter daha izlenimci bir kişilik ve natürmort seviyor.
    soyut eserleri beğenmek ve ya anlamak zorunda değil ki,
    kişinin ve ya toplumun büyük kısmının soyut eserleri beğenmemesi soyut eserleri kötü mü yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 11 Aralık 2016; 15:54:7 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.