Şimdi Ara

adam maç sonuçlarını biliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twitterda gördüm adam benfica-chelsea , gs- rmadrid
    son olarakda dortmund- bmunih

maçları maçdan önce paylaşmış hemde öyle 2 tl falan degil 700 900 tl falan oynamış.
    nasıl oluyor hilesi falan mı var

• quote:

Orijinalden alıntı: pikacum

twitterda gördüm adam benfica-chelsea , gs- rmadrid
    son olarakda dortmund- bmunih

maçları maçdan önce paylaşmış hemde öyle 2 tl falan degil 700 900 tl falan oynamış.
    nasıl oluyor hilesi falan mı var

Sizce hilesi olabilir mi? Yani bu futbol bir bilgisayar oyunundan ibâret'de sadece belli başlı kişilere trainer veriyorlar da, öyle biliyorlar gibi konuşuyorsunuz.
  • faketir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta adamın linkini bir atabilir misin inceleyelim ...
  • hayır be ne safsın :D

adam maçtan 1 gün önce tüm skorları twit atıyor ama gizli yapıyor. maçtan sonra tutmayanları kaldırıyor sadece 1 tanesi duruyor onuda arkadaşlarına paylaşıyor
  • @mu5tafa @MajoooR @ozansan1914
    başka biri senın dedıgın gıbı yapmışdı tum sonucları yazıyor sonra tutmayanları sılıyor hıc takıpcısı yokken sonra insanlarda inanmışdı ama burda direk kuponun resmini koyuyor nasıl fake olacak

https://twitter.com/Nostiradamus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikacum -- 27 Mayıs 2013; 17:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

hayır be ne safsın :D

adam maçtan 1 gün önce tüm skorları twit atıyor ama gizli yapıyor. maçtan sonra tutmayanları kaldırıyor sadece 1 tanesi duruyor onuda arkadaşlarına paylaşıyor

adam çözmüş fazla söze gerek yok.
  • quote:

@mu5tafa @MajoooR @ozansan1914
    başka biri senın dedıgın gıbı yapmışdı tum sonucları yazıyor sonra tutmayanları sılıyor hıc takıpcısı yokken sonra insanlarda inanmışdı ama burda direk kuponun resmini koyuyor nasıl fake olacak

bekle şimdi sana fake aynısından yapıyorum :D

hatta 900 lira basıcam..
  • quote:

quote:

hatta 900 lira basıcam..

adam b.munıh macını maç başlamadan önce paylaştı gözümle gördüm
    tek sadece 1 - 2 sonucu yazıyordu başka hiç bir sonuc yoktu yani silme gibi olay yok

bende ps de 900 tl yaparım ama nasıl oluyor maç başlamadan önce paylaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikacum -- 27 Mayıs 2013; 18:05:55 >

• onu bilemiyorumm incelemek lazım öemli bi maçtan önce
  • Maç başlamadan once 20tane tahmin yaziyorlar ondan sonra maç bitince tutmayan tahminleri siliyorlar :(

• quote:

quote:

quote:

hatta 900 lira basıcam..

tek sadece 1 - 2 sonucu yazıyordu başka hiç bir sonuc yoktu yani silme gibi olay yok

Hile var mı diye soruyorsun.Sonra da maç başlamadan önce kendi gözümle gördüm diyorsun.Yani kardeşim kendinle çelişiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam fake kuponlar,Madem oynanmış kupon bunlar , Sitede "en iyiler "kısmında neden yok o halde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

quote:

quote:

hatta 900 lira basıcam..

Hile var mı diye soruyorsun.Sonra da maç başlamadan önce kendi gözümle gördüm diyorsun.Yani kardeşim kendinle çelişiyorsun

kardeş gözümle gördümde 3 - 2 biten maçı nasıl bildi imkansız birşey bu işte birşey varmıdır hani maç satıyorlarya onu kastettım hıle derken

• Adam maçın bitceği skoru bilse bu tür sosyal ağlarda paylaşır mı? Bence tamamiyle tesadüf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Adam maçın bitceği skoru bilse bu tür sosyal ağlarda paylaşır mı? Bence tamamiyle tesadüf.

aynen katılıyorum.
  • Bugün bu dediğiniz adamın sayfasına bir bakıyim dedim ; sayfasını kapatmış. Az önce baktım bir kupon resmi koymuş ; Ekvator - Almanya maçına 2:4 skor oynayıp 630 tl basmış :DDD 7 saat önce paylaştı görünüyor ; adam güzel kandırıyor milleti.
  • Bu adam maclarin skorunu mac baslamadn once yaziyor diyosunz o zaman skor verdiginde burya konu açin

• tamamen saçmalık..
    adam bildiklerinde emin olsa zaten köşe olurdu..
    sayfayı incelemedim ama vardır bir üçkağıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansan1914

Bugün bu dediğiniz adamın sayfasına bir bakıyim dedim ; sayfasını kapatmış. Az önce baktım bir kupon resmi koymuş ; Ekvator - Almanya maçına 2:4 skor oynayıp 630 tl basmış :DDD 7 saat önce paylaştı görünüyor ; adam güzel kandırıyor milleti.

bildigim kadarıyla twitterda sayfa kapatma dondurma gibi bir olay yok yanlış bılıyor olabılırım.

edit:kupon paylaşmış mı dıye tekrar bakayım dedım profılı ıcelerken ılk mesajı bu https://twitter.com/Nostiradamus/status/282877608310489089 adamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 2 Haziran 2013; 1:20:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.