Şimdi Ara

Adam Gontier mı Matt Shadows mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir A7X bir de 3DG dinliyorum hep bu vokalleri kafamda kıyasladığım oluyor. Size de bu soruyu sormak istedim. Ben açıkçası oyumu Adam'dan yana kullanıyorum. Çünkü şarkıları daha duygulu okuduğunu düşünüyorum. Gruptan ayrılması çok üzdü tabii ki de. Evet arkadaşlar sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Sebebiyle beraber yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Favori iki grubum(du).Adam Tdg'den ayrılmasa iyiydi.İkisini kıyaslamak zor ya sonuçta tarz farklı.Birbirlerinin şarkılarını söyleseler yakışmaz bence mesela.
  • Pomo Akımı kullanıcısına yanıt
    Bence Adam A7X şarkılarını da söyleyebilir Yani benim dusuncem bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial12

Bence Adam A7X şarkılarını da söyleyebilir Yani benim dusuncem bu

Dusuncene saygim sonsuz ama nightmare'i soylerken Adam'i dusunmek bile garip geldi ó

• Avenged Sevenfold dinlemediğim için Matt'in sesini pek bilmiyorum. Adam Gontier, Three Days Grace'te iken çok beğeniyordum ayrılınca grubu takip etmeyi bıraktım.
  • Pomo Akımı kullanıcısına yanıt
    Nightmare'da olabilir evet ama genel anlamda bence A7X'in şarkılarını Adam söyleyebilir sesi buna oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum

• Xabir kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım Adam ayrıldıktan sonra Matt Walst'un seslendirdiği hic bir sarkiyi dinlemedim, dinlemem de. Adam'ın 10'da 1'i olabilseydi, 3DG yoluna zaten tam gaz devam ederdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cast Away izleyen var mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynı durumdayım Adam ayrıldıktan sonra Matt Walst'un seslendirdiği hic bir sarkiyi dinlemedim, dinlemem de. Adam'ın 10'da 1'i olabilseydi, 3DG yoluna zaten tam gaz devam ederdi

• pek aram yoktur ama Adam Gontier iyidir iyi
  • M. Shadows'un sesi kötü değil ama çok iyi de değil.

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de kötü değil ama Adam'la kıyaslayınca bence Adam bir tık daha yukarda

• Psychosocial12 kullanıcısına yanıt
    Diğerini pek dinlemediğim için kıyaslayamam.

• Adam Gontier bir tık yukarıda yeni vokale göre ah nerede o eski Three Days Grace'ler

Bu arada asıl konuya gelirsek Adam bence daha iyi çünkü şarkı söylediğinde o duyguyu bana geçirebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateEchelon -- 1 Mart 2015; 1:31:09 >
  • UltimateEchelon kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum nerde o 3DG. Adam yokken o grup sadece isimle ilerler diye düşünüyorum. Ki zaten o ismi de Adam sayesinde yapmışlardı.

• quote:

Matt Walst'ın olduğu Human albümünde I Am Machine, Human Race, Fallen Angel, Painkiller, Tell Me Why, Landmine gibi harika şarkılar vardır. Önyargı yapmayıp dinlemenizi tavsiye ederim. Adam Gontier'in olduğu albümler çok çok daha iyi ama Human albümü de sağlam, tabii Adam Gontier ile Matt Walst kıyaslanmaz.

Konuya gelirsek Adam Gontier'in sesi bence Matt Shadows'dan üstün, bu Matt Shadows'u kötü Vokal yapmaz ama Adam Gontier duyguyu çok iyi veriyor ve ayrıyeten Adam Gontier çok iyi Scream atar, sesi Scream Vokal için biçilmiş kaftan. Matt Shadows'un Vokalini beğendiğim parçalar Afterlife, Critical Acclaim, Sidewinder (04:40 ve sonrası), So Far Away, Screamleri güzel ama Matt Shadows, TDG şarkılarını söylerken o duyguları Adam Gontier kadar veremez, onun kadar sevdiremezdi bence. Keza Adam Gontier de Afterlife gibi efsane bir şarkıyı Matt Shadows kadar iyi söyleyemez fakat Adam Gontier daha iyi bir ses ve bir Scream Vokal grubuna daha çok yakışacak bir sesi ve Screami var. Adam Gontier, Scream atmıyor derseniz, Riot şarkısının sonunu açın, gayet güzel Scream atıyor.

Eğer Adam Gontier, TDG'den ayrıldı diye üzülüyorsanız yeni grubu Saint Asonia'yı dinleyin, ilk albümleri Saint Asonia'yı yayınladılar ve içinde Better Place, Blow Me Wide Open, Let Me Live My Life, Fairy Tale, Dying Slowly gibi şahane şarkılar barındırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrian_Smith -- 4 Temmuz 2017; 12:14:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.