Şimdi Ara

Adam gibi veri kurtarma Program Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba elimdeki 1,5 TB HDD kendi kendine GPT dosya sistemine döndü ve ham disk gibi görünüyor.2 gündür uğrasıyorum cevirme methodları vb hiç biri işe yaramadı.partition disk doctor ile denerken mevcut Raid sistemimde gitti.O da su anda RAW formatına döndü.2 tip içinde ugrasıyorum.Fİlm müzik vb değil derdim.İçinde Teknik projelerim var ve önemi çok ciddi boyutlarda.

    Hİç bir şekilde alamıyorum verileri..En son çare veri kurtarma programları elbet ama onlarda verileri mevcut dosya adları/alt kalasörleri gibi orjinal adıyla kurtarmıyor bildiğim kadarı ile.Daha önceden yasadım denymlerden biliyorum (bir çoğunu denedim halada deniyorum)..Tabi gelişen teknoloji ile farklı prgramlarda çıkmıştır..Bu şekilde tıpkı giden HDD mde oldugu gibi isimlendirmeler ve alt klasörleri ile gelecek kurtrma düzeyi başarılı bir program önerisi olan var mı?

    Son kez ubuntu yu denyip bu yola başvuracam.Sizden Program önerileri bekliyorum.Yalnız deneyimi arkdşlardan rica bekliyorum..Kullanıp istedim şekilde olanına rastlayan varsa ve yazarsa sevinirim..







  • hocam program önerisi veremeyeceğim ama veri kurtarma işlerini professional şekilde yapan firmalar var bu firmalara danışabilirsin.
  • Teşkr ederim bilgim var o konuda ancak dudak ucuklatan tekliflerle geliyorlar..
  • Öneri yok mu arkdşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonadies

    Öneri yok mu arkdşlar?

    R-studio. Kesinlikle öneririm. Bundan 4 sene önce 400 GB'lık harici diskin yanlışlıkla formatladım. Üstüne bir şey yüklemedim. Programla olduğu gibi getirdim geri. Geçen ayda kuzen kullandı. Aynı şekilde sorun olmuş harici diskte. Bütün verilerini en son haliyle geri getirdi.
  • Recoversoft DataRescue PC isimli yazılımı öneririm.

    Yazılım Windows üzerinde çalışmıyor, CD ye boot olarak yazdırıyorsun doğrudan BIOS ekranından sonra açılıyor, yani Windows un görmediği sikleri, bölümleri görüyor. Derinlemesine tarama yapıp, kurtarılan dosyaları başka bir depolama birimine kopyalayabiliyor. Programı araştır derim,ingilizcen varsa kendi sitesinden oku göreceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recuva adlı proğrama bak derim daha önce çok veri kurtardım
  • Arkadaşlar teşekkür ederim Dediğiniz programlar normal biçimde silinen veriler için geçerli Recuva ve diğer programlar RAW olmuş harddiskler için çözüm değil.Düşünün ki 1,5 TB büyüklükte olan bir hard disk bu sorun ile 3TB gibi gözüküyor.Bu nedenle de kimi programlar ya hiç tanımıyor yada 1,5 TB alanı taradıktan sonra hata verip kapanıyor..

    Ben sorunu mu çözdüm sağolun..Easus Data Recovery Wizard Professional 5.0.1 ile Giden tüm bilgilerimi EKSİKSİZ ve en önemlisi de Aynı dosya kurgumla (alt klasörlerin orjinal isimleri ve konumları ile) beraber geri getirdim..RAW dan veri kaybetmeden kurtarma yapmak isteyen ve site site dolaşan arkadaş varsa kesinlikle denesin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.