Şimdi Ara

'Adam Gibi Adam' değilmişsin be aykut (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Bir de paralı asker demiş utanmadan, lan her konuda siz ikiniz başı götürüyorsunuz adamın kellesi için. Artık kimseniz neci iseniz.

Bakıyorum Aykut'u, daha doğrusu uğruna çalıştığı yeni düzeni savunanlar hep kendini bilen adammış dediğim adamlar. Şuraya yazan GS'li, BJK'lilere de helal olsun. Olay sadece Fener'i değil, Türk futbolunu ilgilendiriyor. GS şimdi rahat başında Terim var, BJK soru işareti çünkü işler iyi gidiyor. İşler kötü giderse bizim duruma düşebilirler.

Fener tüm Türkiye'ye artık futbolcu takımı yönetemeyecek mesajını versin. Sonra Aykut'un geleceğine sezon sonu biz karar verelim. Bu düzen de değişsin bu ülkede, gerçi Kayseri, Bursa değiştirdi de bir büyükler kaldı.

şu konuyu okumanı tavsiye ediyorum. sen de bu oyuna gelenlerdensin malesef. kocaman ın kellesini götürecek gücüm olsaydı burada olmazdım. lütven eleştiri yaparken mantıklı olalım. ayrıca kocaman ın istifa etmesini fenerbahçe taraftarının % 90 istiyor. hepimiz mi neciyiz?

http://forum.donanimhaber.com/m_66395113/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

şu konuyu okumanı tavsiye ediyorum. sen de bu oyuna gelenlerdensin malesef. kocaman ın kellesini götürecek gücüm olsaydı burada olmazdım. lütven eleştiri yaparken mantıklı olalım. ayrıca kocaman ın istifa etmesini fenerbahçe taraftarının % 90 istiyor. hepimiz mi neciyiz?

O konu da senin. Hem Aykut'un istifa etmesini isteyen %90 değil, Aykut'tan memnun olmayan %100.

Tamam Aziz Yıldırım sensin, şu saniye yolladın Aykut'u, getir bakalım yerine birini? Konusu var millet Benitez demiş, ulan sen Benitez'e yıllarca dayanabilecek misin? Bir tane adam yok Aykut'un yerine gelecek, madem öyle maximum verim almaya çalışalım şu adamdan. Kötü mü niyeti, yani yaptıkları ortada, bu adam hepimizden Fenerli, bence TD'likte bu başarısızlığı sürdürüp, sezon sonu bırakırsa da yönetici olarak takıma yön vermeli.

Ama katıldığım bir noktan var, eleştiri yaparken mantıklı olalım, bi adım atarken 3 adım sonrasını düşünelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

O konu da senin. Hem Aykut'un istifa etmesini isteyen %90 değil, Aykut'tan memnun olmayan %100.

Tamam Aziz Yıldırım sensin, şu saniye yolladın Aykut'u, getir bakalım yerine birini? Konusu var millet Benitez demiş, ulan sen Benitez'e yıllarca dayanabilecek misin? Bir tane adam yok Aykut'un yerine gelecek, madem öyle maximum verim almaya çalışalım şu adamdan. Kötü mü niyeti, yani yaptıkları ortada, bu adam hepimizden Fenerli, bence TD'likte bu başarısızlığı sürdürüp, sezon sonu bırakırsa da yönetici olarak takıma yön vermeli.

Ama katıldığım bir noktan var, eleştiri yaparken mantıklı olalım, bi adım atarken 3 adım sonrasını düşünelim.

renktaş koskoca fenerbahçe camiası teknik direktör bulamıyacak mı? dünyada bu kadar çok td varken elbet fenerbahçe ye yararı olacak birileri bulunur. bu da yönetimin görevi. işleri ne bulsunlar fenerbahçe ye yakışan bir hoca. türk olarak bile aykut kocaman da 2 3 gömlek iyi hocalar varken kocaman la devam etmek bile bile topuğumuza sıkmaktır. ersun yanal, bülent uygun bence başarılı olabilirler. yılmaz vural bile kocaman dan daha iyi yönetir bu takımı.

istediği kada fenerli olsun takıma zarar veriyor mu veriyor ben buna bakarım. o zaman ersun yanal ı getirelim o da fenerli, bülent uygun da fenerli. bu mantık bana çok komik geliyor. taraftarın artık kocaman a sevgisi ve saygısı kalmadı o yüzden bir an önce uzaklaşmalı bu kulüpten. td olarak ne yaptı da yönetici olarak başarılı olacak?

• Birinin basini yiyerek gelen o sekilde gider Oguz ve Aykut buna örnektir. Dirayetli olucaksin Aykutun en büyük sorunu budur.
    Her hoca bir takima geldiginde birisine takar o adami yollatir, yedek birakir harcamaya bakar. Ama Aykut Alex konusunda hakli yada haksiz dirayetli olamadi hep günü düsündü ayni Emre B olayinda oldugu gibi.
    Bir seyi yaptiginda sonucu ne olursa olsun o noktayai koymayi bilmezsen o nokta sana geriye döner.
    Alex ve gecen sezon Emre B ile ipleri kopari 3 gün sonra oynatip göstermelik tokalasma islerini yapmiyacaksin.
    Bir kere Alex zaten hadi bu sene oynattin seneye ne yapicaksin 40 yasina kadarmi oynatacaksiniz sorun orada degil asil sorun Aykutun takima kondisyon verememesi, cesaretli oynatmamasi, kararlarinda tutarsiz ve korkak olmasidir.
    Bir maci kazanir kaybedersin ama bir oyun sistemin ve planin olur o bile yok. Ha bu noktada Aykutu kovsan gelen hoca ile isler iyiye gitmiyecegi belli. Adamda yükleme yapicak, bir oyuncuya takicak, sistem oturtacak vs vs.
    Ama Aykut en azindan bazilarinin söyledigi gibi karakterli olucak hoca oldugunu bilecek adam gibi sistem ve calisma ile aldigi kararlari uyguluyacak günü kurtarma adina 1 2 mac alirsin uzaktan sut, karambol vs vs ama uzun vadede sen kaybedersin.
    önünde 1 mac var rakip iyi olabilir ama abartilacak kadarda iyi degiller yani yenemiyecegin puan alamiyacagin bir takim degil bu mac ile karekterli olup adam gibi oyun sistemi ve adam gibi kimle sorunu varsa kadro disi birakip cikip oyniyacak yenilse bile arkasinda duracak sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Birinin basini yiyerek gelen o sekilde gider Oguz ve Aykut buna örnektir. Dirayetli olucaksin Aykutun en büyük sorunu budur.
    Her hoca bir takima geldiginde birisine takar o adami yollatir, yedek birakir harcamaya bakar. Ama Aykut Alex konusunda hakli yada haksiz dirayetli olamadi hep günü düsündü ayni Emre B olayinda oldugu gibi.
    Bir seyi yaptiginda sonucu ne olursa olsun o noktayai koymayi bilmezsen o nokta sana geriye döner.
    Alex ve gecen sezon Emre B ile ipleri kopari 3 gün sonra oynatip göstermelik tokalasma islerini yapmiyacaksin.
    Bir kere Alex zaten hadi bu sene oynattin seneye ne yapicaksin 40 yasina kadarmi oynatacaksiniz sorun orada degil asil sorun Aykutun takima kondisyon verememesi, cesaretli oynatmamasi, kararlarinda tutarsiz ve korkak olmasidir.
    Bir maci kazanir kaybedersin ama bir oyun sistemin ve planin olur o bile yok. Ha bu noktada Aykutu kovsan gelen hoca ile isler iyiye gitmiyecegi belli. Adamda yükleme yapicak, bir oyuncuya takicak, sistem oturtacak vs vs.
    Ama Aykut en azindan bazilarinin söyledigi gibi karakterli olucak hoca oldugunu bilecek adam gibi sistem ve calisma ile aldigi kararlari uyguluyacak günü kurtarma adina 1 2 mac alirsin uzaktan sut, karambol vs vs ama uzun vadede sen kaybedersin.
    önünde 1 mac var rakip iyi olabilir ama abartilacak kadarda iyi degiller yani yenemiyecegin puan alamiyacagin bir takim degil bu mac ile karekterli olup adam gibi oyun sistemi ve adam gibi kimle sorunu varsa kadro disi birakip cikip oyniyacak yenilse bile arkasinda duracak sekilde.

siz bile görüyorsunuz gerçekleri. gerçi görülmeyecek gibi de değil, her şey çok net gözüküyor. bu saatten sonra bunları görmeyip(ya da görmezden gelip) aykut kocaman ı destekleyenler fenerbahçeli filan değildir. birileri için çalışıyordur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.