Şimdi Ara

adaletten sonra işletme olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mat bölümü bitirdim 2. üniversite olarak adalet okumayı düşünüyorum yalnız adalet bittikten sonra işletme 3. sınıfa kayıt yaptırabilir miyim?yoksa tekrardan işletme 1. sınıftan mı başlarım adaletten işletmeye geçiş oluyormu ?bu konuda bilgisi olan var mı.aof bürosunu aradım ordakilerin hiçbir şeyden bilgisi yok hiç bi şey söyleyemediler.lütfen yardımcı olurmusunuz

• adaletden dgs ile birtek hukuk fakültesine geçebiliyorsun işletmeye geçmek için bankacılık/bankacılık ve sigortacılık yüksekokuluna gitmen gerekiyor
  • benim bi arkadaşım adaletten kamu yönetimine geçiş yapmıştı açıköğretimden onun için sormuştum ama madem geçiş yapılmıyor sizce ikinci üniversite olarak açıköğretimden iktisat mı iyi yoksa iişletme mi birinci sınıftan itibaren
  • açıköğretimden devam edebilirsin 3. ve 4. sınıf olmak üzere. İşletme-İktisat seçiliyor onu biliyorum ama diğer aöf lisans bölümleri seçilebiliyormu onu bilmiyorum
  • Adalet bölümünü bitirdikten sonra işletme ,iktisat,kamu yönetmi,çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, maliye ve son olarak konaklama işletmeciliği bölümlerine direkt 3. sınıftan başlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.