Şimdi Ara

Adaletsizliğe Uğradınız Naparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelimki biri bi yakınınızı öldürdü veya bi yakınıza tecavüz etti, ve bi şekilde hukuki ceza almadan kurtuldu.Bu durumda kendiniz adaleti sağlarmısınız yoksa bişey yapmazmısınız?

• Sakat bırakırım
  • Penisini keserdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de onun yakınına tecavüz ederim.
  • Adalete guvenmek zorundasiniz arkadaslar baska care yok.adaleti kendiniz veremezsiniz.ulkede hukuk var.

• Aslında dinlerin ortaya çıkmasındada önemli bu konu.Adam haksızlığa uğruyo, gücü yetmiyo hakkını almaya.dinlerde sen raad ol biz cezasını veririz onun diyo
  • adaletin olmadığı yerde benim hukuğum geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Adalete guvenmek zorundasiniz arkadaslar baska care yok.adaleti kendiniz veremezsiniz.ulkede hukuk var.

Tecavüz olaylarında pek adalet yok.Çocuğun , sevgilin veyahut yakının tecavüze uğrasa ve bunu yapan kişi serbest bırakılsa napacaksın olsun bu ülkede hukuk var mı diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 19 Ağustos 2013; 21:23:29 >
  • Ruh halime bağlı bir şeyler yapardım ama ne yapardım bilmiyorum. Yani ne yaparsın sorusunun cevabını o psikolojiyi yaşadığımda söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Adalete guvenmek zorundasiniz arkadaslar baska care yok.adaleti kendiniz veremezsiniz.ulkede hukuk var.

Tecavüz olaylarında pek adalet yok.Çocuğun , sevgilin veyahut yakının tecavüze uğrasa ve bunu yapan kişi serbest bırakılsa napacaksın olsun bu ülkede hukuk var mı diyeceksin.

Sen sus la troll

• quote:

''ülkede hukuk var''.

Avatarını geri iade ediyorum sana
  • Onlerden

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DURMAK YOK,YOLA DEVAM. derim
  • Deliyürekler basmış konuyu, naylon delikanlılar sizi daha 1 gün gözaltı yememisler cezası müebbet olan işlere soyunuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

Aslında dinlerin ortaya çıkmasındada önemli bu konu.Adam haksızlığa uğruyo, gücü yetmiyo hakkını almaya.dinlerde sen raad ol biz cezasını veririz onun diyo

Hangi dinmiş o? Peygamber efendimiz bir hadisinde size bir kötülük yapıldığî zaman sizde düşmanınıza misliyle karşılık verebilirsiniz diyor. Kur'an ' da da "emri bil maruf nehyi anil münker" gereğini yapmak için gerekirse şiddet kullanılabileceği yazıyor. ( Bazı piskopatlar bunu abarttığı için terörist oluyor . Bkz El kaide , Taliban, Hizbullah)

• quote:

Diyelimki biri bi yakınınızı öldürdü veya bi yakınıza tecavüz etti, ve bi şekilde hukuki ceza almadan kurtuldu.Bu durumda kendiniz adaleti sağlarmısınız yoksa bişey yapmazmısınız?

çekerim 7 65 liği sıkarım şarjör bitene kadar bittikten sonrada namlusuna bi püff derim cigaramı yakar paşa paşa yatarım içerde.
  • Adaletin bittiği yerde anarşi başlar
  • Adaletin bittiği yerde anarşi başlar..

@Jexon17 Ulan valla görmemiştim mesajını 2 dk var aramızda

Çekerim emaneti, s...

Ciddi söylüyorum eğer böyle birşey yaşasaydım büyük konuşmayayım Allah'ım affet ama adamın penisini kopartır pişirip yedirirdim hayvana. Ciddiyim. Özellikle bunu çocuklara yapanları kınıyorum Allah hepsinin belasını versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 19 Ağustos 2013; 21:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

quote:

Aslında dinlerin ortaya çıkmasındada önemli bu konu.Adam haksızlığa uğruyo, gücü yetmiyo hakkını almaya.dinlerde sen raad ol biz cezasını veririz onun diyo

Hangi dinmiş o? Peygamber efendimiz bir hadisinde size bir kötülük yapıldığî zaman sizde düşmanınıza misliyle karşılık verebilirsiniz diyor. Kur'an ' da da "emri bil maruf nehyi anil münker" gereğini yapmak için gerekirse şiddet kullanılabileceği yazıyor. ( Bazı piskopatlar bunu abarttığı için terörist oluyor . Bkz El kaide , Taliban, Hizbullah)

gücü yetmiyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.