Arkadaşlar kısa bir sorum olacak sizlere. Malum yaz iyiden iyi gelmeye başladı arkadaşlarımızla (kızlarda olacak) adalarda denize girmek istiyoruz. ben araştırdım ama çok birşey bulamadım. Özel, paralı vb.. plaj arıyoruz hangi ada olursa olsun sorun değil varsa bilen yardımcı olabilirmisiniz. Kızlarda olacağı için daha sessiz sakin çok kalabalık olmayan rahat rahat denize girip çıkabileceğimiz bir yer arıyoruz ?
5 sene önce olsa çok güzel yerler vardı söylenilecek. Ama artık öyle berbat ki deniz. Gitmeyin. Sadece gezmek, güneşlenmek amenna ancak deniz girilecek gibi değil 2-3 yıldır. Hele geçen yıl resmen mide bulandırıcıydı.
Üzüldüm, peki hepsi bu kadar kötümü . . .
Heybeli Ada, Yörük Ali plajı. Tuzludur yanmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Auto CAD
Selamlar ;
Arkadaşlar kısa bir sorum olacak sizlere. Malum yaz iyiden iyi gelmeye başladı arkadaşlarımızla (kızlarda olacak) adalarda denize girmek istiyoruz. ben araştırdım ama çok birşey bulamadım. Özel, paralı vb.. plaj arıyoruz hangi ada olursa olsun sorun değil varsa bilen yardımcı olabilirmisiniz. Kızlarda olacağı için daha sessiz sakin çok kalabalık olmayan rahat rahat denize girip çıkabileceğimiz bir yer arıyoruz ?
Avşa adasını dene Das Auto
adaları bilmem de rumeli fenerine giderken, garipçe köyü yakınındaki büyük liman plajı güzeldir. ama tam üzerinden 3.köprü geçecekmiş tamamiyle ormanlık olan güzelim yer şimdi beşiktaşa döner
kardeşim dediğin yeri aradım çok da tuzlu değil aslında h.içi 20 sonu 25 alıyolarmış istanbul şartlarında çok iyi dışardan damsızda almamaları çok iyi bence
Yörük Ali Plajı damsız almıyormuş, bizde 2 erkek gideceğimiz için sanırım, Naki Bey Plajı'na gideceğiz.
Nasıldır, yakın zamanda giden gören var mı?
Ben yorukaliye gttim ikiside 3 assa bes yukari ayni gibi ama deniz pis
büyük adadaki plajlara damsız girilmiyo. biz kınalıadada kumluk diye bi plaja gittik hafta içi 15 tl idi damsız alıyodu şezlong şemsiye duş kabin v.s vardı güzeldi iskelesi vardı ordan atladık felan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme