Şimdi Ara

Adaland Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç sorum var, gidenler ya da bilenler bilgi verirse sevinirim.
    İnternetten bilet alınca girişimizi nasıl yapıyoruz, gidince tc mizi söyleyip öyle filan mı?
    Kartlara yüklediğimiz paranın kalanını kartı teslim ederken geri alabiliyoruz değil mi?
    Kaydıraklardaki kilo ve boy sınırları neler?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beş para etmez bir yer.
    aqua fantasy çok çok daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

beş para etmez bir yer.
    aqua fantasy çok çok daha güzel.

Ben hep Aqua Fantasy'ye gittim o yüzden karşılaştırma yapamam ama amacım da zaten karşılaştırmak değil sorularıma yanıt bulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerodactil -- 27 Temmuz 2015; 13:31:18 >
  • adaland çok kalabalık aqua fantasy daha güzel geliyor bana lakin 2013teki ortamla 2014te gittiğimdeki ortam çok farklıydı bu sene nasıldır bilemicem ama tatile çıktığımda denize gitmem oralara giderim yani soruna cevap artan parayı çıkışta iade ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

adaland çok kalabalık aqua fantasy daha güzel geliyor bana lakin 2013teki ortamla 2014te gittiğimdeki ortam çok farklıydı bu sene nasıldır bilemicem ama tatile çıktığımda denize gitmem oralara giderim yani soruna cevap artan parayı çıkışta iade ediyorlar.

Cevap için sağ ol. Peki kilo boy sınırını biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerodactil

quote:

adaland çok kalabalık aqua fantasy daha güzel geliyor bana lakin 2013teki ortamla 2014te gittiğimdeki ortam çok farklıydı bu sene nasıldır bilemicem ama tatile çıktığımda denize gitmem oralara giderim yani soruna cevap artan parayı çıkışta iade ediyorlar.

adalanda gittim demişsin aşağı yukarı aynıdır.eğer kiloluysan çift kişinin bineceği aletlere tek binersin.benim gibi zayıfsan yanına ekstra takviye yaparsın uçmamak için

• Aerodactil A kullanıcısına yanıt
    Gitmeyin derim. Ortam, park falan güzel ama işletme sıfır. (Başımıza kaza geldi orda ondan biliyorum.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bali balayı hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

adalanda gittim demişsin aşağı yukarı aynıdır.eğer kiloluysan çift kişinin bineceği aletlere tek binersin.benim gibi zayıfsan yanına ekstra takviye yaparsın uçmamak için

Adaland'a gitmedim, hep Aqua Fantasy'ye gitmiştim diğer seferler.

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Gitmeyin derim. Ortam, park falan güzel ama işletme sıfır. (Başımıza kaza geldi orda ondan biliyorum.)

Sakıncası yoksa biraz daha bilgi verir misin, istersen pmden yaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

düşündüğüm şeyi yazmamışım yanlışlık olmuş birkaç yerde adalandda kilo sınırı olmadığı yazıyor.bilmem ne kadar doğrudur.iki defa kapısından döndüm kalabalık yüzünden ama turistler çok iyi orada

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

düşündüğüm şeyi yazmamışım yanlışlık olmuş birkaç yerde adalandda kilo sınırı olmadığı yazıyor.bilmem ne kadar doğrudur.iki defa kapısından döndüm kalabalık yüzünden ama turistler çok iyi orada

Neyse sağ ol yine de :D

• Kilo sınırı yokmuş. Konu kilitlenebilir.

• H

• Yo gerek yok aslında. Anlatayım;

Babamın su kaydırağında kolu kesildi, --------- +18-------- Babam çok hızlanınca kaydırakların kenarından tutunmaya çalışmış ama ucu açık bi civata babamın kolunun üstünü kesti. Kenarlardan kastım baya kenar yani açıkta kesici bişi yok. böyle bildiğiniz açık pide gibi açıldı. Az daha derin olsaydı sinirleri parçalarmış -------- Evet belki hata babamdaydı fakat sonrası çok garibimize gitti. Oradaki doktor baktı ama hastaneye sevkedildi. Babam estetik cerraha gidip dikiş falan halletmiş. Biz iki aile gitmiştik. Gittiğimiz aileyle ben aquaparkın içinde babamları bekliyorduk. Adamlar dediki kapatıyoruz. Dedim babam gelmeden şurdan şuraya gitmiyorum. Yok efendim çıkmanız lazım falan bir de onlarla kavga ettik. Ne ilgi vardı babama karşı ne alaka. Ne arayan oldu babamı ne soran. Yanına cüzdan da almasa hastanede öyle mal gibi kalacaktı. Hastaneden taksiyle geldi bir de babam tartıştı derkeeen babamla annemin parasını iade ettiler. İlk kaydırağa binişimizde oldu tüm gün hastanede geçti.

Çok karışık oldu kusura bakmayın.

Kısaca başınıza birşey gelmeyeceğinizden eminseniz gidin. parklar güzel fakat çok sıra beklersiniz. Baya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Yo gerek yok aslında. Anlatayım;

Babamın su kaydırağında kolu kesildi, --------- +18-------- Babam çok hızlanınca kaydırakların kenarından tutunmaya çalışmış ama ucu açık bi civata babamın kolunun üstünü kesti. Kenarlardan kastım baya kenar yani açıkta kesici bişi yok. böyle bildiğiniz açık pide gibi açıldı. Az daha derin olsaydı sinirleri parçalarmış -------- Evet belki hata babamdaydı fakat sonrası çok garibimize gitti. Oradaki doktor baktı ama hastaneye sevkedildi. Babam estetik cerraha gidip dikiş falan halletmiş. Biz iki aile gitmiştik. Gittiğimiz aileyle ben aquaparkın içinde babamları bekliyorduk. Adamlar dediki kapatıyoruz. Dedim babam gelmeden şurdan şuraya gitmiyorum. Yok efendim çıkmanız lazım falan bir de onlarla kavga ettik. Ne ilgi vardı babama karşı ne alaka. Ne arayan oldu babamı ne soran. Yanına cüzdan da almasa hastanede öyle mal gibi kalacaktı. Hastaneden taksiyle geldi bir de babam tartıştı derkeeen babamla annemin parasını iade ettiler. İlk kaydırağa binişimizde oldu tüm gün hastanede geçti.

Çok karışık oldu kusura bakmayın.

Kısaca başınıza birşey gelmeyeceğinizden eminseniz gidin. parklar güzel fakat çok sıra beklersiniz. Baya.

Geçmiş olsun kardeşim, umarım baban iyileşmiştir. Bilgi için sağ ol ama her yerde olabilir olacağı varsa, önemli olan biz kendimiz dikkat edelim.

• Ben 3 yıl önce bide geçen sene gittim önceki gittiğim bata iyiydi ama geçen sene çok kalabalikti.Bende burnumu vurmustum.Doktor falan iyiydi ilgilendiler baya ama çok kalabalık ama kaydiraklar eğlenceli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.