Şimdi Ara

AD rune yada Armor pen. rune?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Death is like the wind; always by my side
  • bana göre düz ad kas.ben bunca zamandır armor peni savundum ama oyun başında kimsede doğru dürüst armor olmadığından ad kasmak daha mantıklı geliyor.
  • bende kırmızılar arm. pent. büyükler flat ad, last hit için bu yeterli, oyunda kasacagın itemlere göre runelerin değişiklik gösterebilir.

Orijinalden alıntı: kronik

bende kırmızılar arm. pent. büyükler flat ad, last hit için bu yeterli, oyunda kasacagın itemlere göre runelerin değişiklik gösterebilir.

aynı zamanda kullanacağın heroya göre de değişir mesela vayne için standart ad carry runeları kullanılmaz.

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

bende kırmızılar arm. pent. büyükler flat ad, last hit için bu yeterli, oyunda kasacagın itemlere göre runelerin değişiklik gösterebilir.

aynı zamanda kullanacağın heroya göre de değişir mesela vayne için standart ad carry runeları kullanılmaz.

Ne kullanılır acaba ornek verirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

quote:

Ne kullanılır acaba ornek verirmisiniz ?

armor pen runeları alınmaz mesela onun yerine atack speed yada flat ad tercih edebilirsin.yada base movement speedi düşük olduğundan movement speed tercih edebilirsin vayne için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİGHT ARMOR MU? ROBE Mİ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lifesteal nasil quinte kullanan var mi ? 2000 ip oldugu icin cekindim almaya ama aklimda onlar var twitch icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

lifesteal nasil quinte kullanan var mi ? 2000 ip oldugu icin cekindim almaya ama aklimda onlar var twitch icin

pek işe yaramıyormuş deneyenlerin dediklerine göre ama bilemem hiç denemedim açıkçası.

Orijinalden alıntı: freedomfighter

lifesteal nasil quinte kullanan var mi ? 2000 ip oldugu icin cekindim almaya ama aklimda onlar var twitch icin

Public beta serverini indirip deneyebilirsin 1 ipye satılıyordu life steal runelar en son
  • ben markta crit chance quintte arpen kullanıyorum çok kullanışlı ilk levelde ad açığını critle kapatıyosun ve fb için çatışma yaptığında kesin bir crit atıyorsun. %8 crit az değil bide %8crit daha alırsan lvl 1'de %16 crit chance.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56781174/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56807733

Orda yazılanlara ek olarak, bazı heroların(Jarvan, Wukong,Renekton vb.) armor azaltma yetenekleri var. O tarz hero larda AD rune kasmak daha mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 21 Şubat 2012; 18:42:54 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.