Şimdi Ara

ad olaf mı tank olaf mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisi daha iyidir ad mı tank mı.nidalee için para biriktirirken bunu ve vayne yi oynuyorumda vayne biliom ztn buildini.

• Offtank süper gider. Aslında olaf almanı tercih etmem. Nidalee daha iyi. Adamın dibine girmen gerek.
  • offtank iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: POKECİ

Offtank süper gider. Aslında olaf almanı tercih etmem. Nidalee daha iyi. Adamın dibine girmen gerek.

Nidalee ne alaka abi?

Bu arada Olaf fena herodur ama Off-tank kas
  • warnog atma
  • olaf+atma's+warmog+frozen mallet= op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoGKaTa -- 26 Ocak 2012; 0:02:53 >
  • olaf ı aldım zaten dün :D 1400 e yakın ıp var nidalee alıcam şimdide.Bu arada offtank ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: POKECİ

Offtank süper gider. Aslında olaf almanı tercih etmem. Nidalee daha iyi. Adamın dibine girmen gerek.

Nidalee ne alaka abi?

Bu arada Olaf fena herodur ama Off-tank kas

Olafı almadıiolaf için para biriktiriyor zanettmiştim özür dilerim.

O zaman cevabım değişmedi offtank
  • ayakkabı ne alim başladım oyuna :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior07

olaf ı aldım zaten dün :D 1400 e yakın ıp var nidalee alıcam şimdide.Bu arada offtank ne

Off-tank = AD + Tank

diğer bir değişle sadece HP veya sadece AD itemi kasacağına hem AD veren hem de HP veren itemler alıyosun mesela Frozen mallet bir yandan HP verirken bir yandan da AD verir.
    ama off-tank buildi pek değişmez olaf için yukarıda "FRoGKaTa" nın verdiği buildi kullanabilirsin
  • Ben ap kasıyorum Olaf'a çok daha etkili oluyor inan bana.
  • sende herkese ap kasion :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoTe !

Ben ap kasıyorum Olaf'a çok daha etkili oluyor inan bana.

Support olaf better
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoTe !

Ben ap kasıyorum Olaf'a çok daha etkili oluyor inan bana.

• Frozen Mallet ile başla Warmogs al ardından Atma's.
  • Wriggles , frozen mallet , atmas impaler seklinde giderden lane de daha rahat edersin ve phage le feedlememissen o zamana kadar rahat kill alirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

olaf+atma's+warmog+frozen mallet= op

Builddin tam tersi ile op olur frozen mallet olmadan kill alman zor olur
  • Ben şöyle kasıyorum: Ruby Crystal ile başlıyorum, ilk base gidişimde takıma göre bizde tank çoksa Berserkers Greaves, karşıda AP, stun çoksa Mercury Treads, bizde tank yoksa ninja tabi kasıyorum. sonra ruby crystali frozena çıkıyorum. Atma's Impealer'ı alıp Warmog çıkıyorum. Bunu genelde w skillinin pasifi yüzünden yapıyorum(toplam canın %1i kadar attack damage) sonra lifesteal için bloodthirster ve phantom alıyorum. adamı yakalamak zor oldugu için phantom. balta slowluyor ama yanına yaklaşana kadar adam slow stun vs herşey atıyor. o yüzden tenacity ve phantom işe yarıyor. lifesteal %46 olacak. bence güzel build dene istersen
  • Xin ile ws atmam ama Olaf isem keserim
  • Frozen mallet + warmog + Atma : GG
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.