Şimdi Ara

Ad nidalee için manamune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gereksiz olur.
  • Gereksiz olur. Ad nida cougar formda vurur. Cougar formda da skillerin mana costu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Gereksiz olur.

muramana'ya yükseltilirse verdiği magic dmg bonusu için düşünmüştüm ama :D
  • Gayet iyi olur.
  • Denemiş birisi olarak söylüyorum;
    Karşında eğer senin cougar forma geçmeni avantaj hâline getirebilecek championlar gelirse(Singed gibi) düşünebilirsin ancak yine de tercih edeceğim bir item değil.
  • Aslında maçına göre değişir ama işin normalini söylemek gerekirse gereksiz ve yerine göre report sebebi bile sayılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nidalee yenilemesi
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlakeLorenz

Sizce nasıl gider ?

tr de kufur yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum fantezi aramayın bir halta yaramaz . Çıkarsın oyundaki milyon kadar op itemi rahat edersin . 3 kuruş ad verecek diye oturup onun stacki ile falan mı uğraşacaksın . Git black cleaver nasıl olur de warmog nasıl olur de hatta sunfire nasıl olur de ama o manamuneyi falan sormayın . Haa onu soracağınız tek şampiyon var o da Ryze amcamızdır . Çıkarsın manamuneyi maramuna oldum mu it ölüsü damagen oluyor . Hem q damagesi artıyor hem ad . Onun dışında yaramaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Dostum fantezi aramayın bir halta yaramaz . Çıkarsın oyundaki milyon kadar op itemi rahat edersin . 3 kuruş ad verecek diye oturup onun stacki ile falan mı uğraşacaksın . Git black cleaver nasıl olur de warmog nasıl olur de hatta sunfire nasıl olur de ama o manamuneyi falan sormayın . Haa onu soracağınız tek şampiyon var o da Ryze amcamızdır . Çıkarsın manamuneyi maramuna oldum mu it ölüsü damagen oluyor . Hem q damagesi artıyor hem ad . Onun dışında yaramaz .

yorick ve urgot da ayşe ile tatile çıktı zaten ayrıca ryze - manamune ? whaaat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Dostum fantezi aramayın bir halta yaramaz . Çıkarsın oyundaki milyon kadar op itemi rahat edersin . 3 kuruş ad verecek diye oturup onun stacki ile falan mı uğraşacaksın . Git black cleaver nasıl olur de warmog nasıl olur de hatta sunfire nasıl olur de ama o manamuneyi falan sormayın . Haa onu soracağınız tek şampiyon var o da Ryze amcamızdır . Çıkarsın manamuneyi maramuna oldum mu it ölüsü damagen oluyor . Hem q damagesi artıyor hem ad . Onun dışında yaramaz .

yorick ve urgot da ayşe ile tatile çıktı zaten ayrıca ryze - manamune ? whaaat ?

whaaat? manamune ryze'nin core itemidir.

ayrıca nidalee'ye de gayet gider. alan da çok gördüm streamlerde falan. ha ben oynamıyorum ama. stackiyle de uğraşmanıza gerek yok. alın o stacklenir bi gün elbet niye abartıyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

whaaat? manamune ryze'nin core itemidir.

ayrıca nidalee'ye de gayet gider. alan da çok gördüm streamlerde falan. ha ben oynamıyorum ama. stackiyle de uğraşmanıza gerek yok. alın o stacklenir bi gün elbet niye abartıyosunuz.

Manamune ryze? İlk kez duyuyorum...

• Ryze için mükemmel bir item fakat nidale için gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuck3r

quote:

Orijinalden alıntı: FlakeLorenz

Sizce nasıl gider ?

tr de kufur yersin

+1
  • Ryzenin core itemini bilmeden gelip burada hava atmaya çalışanlar yok mu ! Canımsınız . Dur moda olsun ben de whaaat diyeyim ?

Bu arada konuyu açan arkadaşa son sözüm . Nidaleeye onun yerine alınabilecek o kadar item var ki manamune onlara nazaran daha işlevsiz . Sen fantezi arama da onları kas riot nerflerse op itemleri denerik manamuneyi . Ama yine de değmez .
  • ap nidalee ye kasıyorum ben

edit : konuda fazlaca tartışma var herkes nidalee pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 28 Ocak 2013; 15:22:14 >
  • quote:

Ryzenin core itemini bilmeden gelip burada hava atmaya çalışanlar yok mu ! Canımsınız . Dur moda olsun ben de whaaat diyeyim ?

Bu arada konuyu açan arkadaşa son sözüm . Nidaleeye onun yerine alınabilecek o kadar item var ki manamune onlara nazaran daha işlevsiz . Sen fantezi arama da onları kas riot nerflerse op itemleri denerik manamuneyi . Ama yine de değmez .

ay havalı şey seni tears of goddes ı archangel yapmak varken manamune yapmak dünyanın en zekice şeyi olsa gerek....

bir de geçmiş core item diyor ya
  • Manamune ryze ne ulan bir de core item diyor sübanallah

• Manamune ryzeın core itemıdır. aksini söyleyen adam sezon 2 de girdiği mağarasından henüz çıkmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Manamune ryze ne ulan bir de core item diyor sübanallah

core muramana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.