Şimdi Ara

Ad nidalee için manamune (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Muramana - Ryze - Core item Ezreal'e iceborn almakla aynı mantık eğer earylde öne geçersen çabuk stack ve ekstra damage için alınır.En az gold eloda late game'i muramana ile geçir 5 honor alır 4 rapor yersin maçı hediye ettin diye

Toggle: Dealing damage with single target, non-periodic spells or your basic attacks will consume 3% of your current mana to deal 6% of your current mana as magic damage.

AA ile stackleniyor bir de.Ryze'ın 5000 küsür manalara çıkabileceğini düşününce de ne kadar damage vuracağını sen hesapla.

Ryze ile son 2 maçımda katarinaya karşı muramana zede karşı arcangel aldım. Sanırım farklı bilmiyorsun. Ezbere buildler ile gelmeyin bu olayı diğer herşey gibi ilk alex ich başlattı.Ama kimse dikkat etmedi apcye karşı muramana aldı öne geçtiklerinde karşışına ad gelince arcangel kastı. Bu oyun bir strateji oyunu analiz et bakıyım neden bu değişikliklere ihtiyaç duyuluyor.Şu oyunu başka yerinizle oynamayın aklınızla oynayın.

Hasar eksiğin yoksa alma tabi.Daha tanky gidersen daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

quote:

Muramana - Ryze - Core item Ezreal'e iceborn almakla aynı mantık eğer earylde öne geçersen çabuk stack ve ekstra damage için alınır.En az gold eloda late game'i muramana ile geçir 5 honor alır 4 rapor yersin maçı hediye ettin diye

http://www.lolking.net/champions/ryze
    Bak baklım en çok ne kasılıyomuş. Kaç win ratei varmış

Daha kapsamlı olarak yandaki istatiksel bilgilere bakar mısın?Ryze ile 30,35 dakika geçirilmiş her maç kazanılmış sayılır. O dakikalarda özellikle gider muramana rushlarsan yeni metada yetersiz kalırsın. Bak aşağıda açıkladım neden build değişiklikleri yapmak zorunda olduğumuzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Ryzenin core itemini bilmeden gelip burada hava atmaya çalışanlar yok mu ! Canımsınız . Dur moda olsun ben de whaaat diyeyim ?

Bu arada konuyu açan arkadaşa son sözüm . Nidaleeye onun yerine alınabilecek o kadar item var ki manamune onlara nazaran daha işlevsiz . Sen fantezi arama da onları kas riot nerflerse op itemleri denerik manamuneyi . Ama yine de değmez .

ay havalı şey seni tears of goddes ı archangel yapmak varken manamune yapmak dünyanın en zekice şeyi olsa gerek....

bir de geçmiş core item diyor ya

Ryze`a 2side yapılır akıllı arkadaşım benim, önce manamune arkasından AA alınır, manamune muramanaya dönüşünce tekrar tog çıkılır

Gidin az Athene filan izleyin görürsünüz yararını 5k mana ile Q karşı takımın tankına en az 800 giriyo

• rezalet ya su insanların haline bakın:Sryzeye marumana kasılmasının mantıklı olacağını söylüyünce gülüyorlar.He kardeşim he dünya düzdür devam edin siz...
  • Jayce e ve khazix le d eguzel gdiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

rezalet ya su insanların haline bakın:Sryzeye marumana kasılmasının mantıklı olacağını söylüyünce gülüyorlar.He kardeşim he dünya düzdür devam edin siz...

Bu cevap seninle "inek möö" için son mesajım olucak daha fazla alıntı ile konuyu kirletmek istemiyorum.

aynı adam harras yapabilmek için athene(itemin adı) kasıyor sence ne kadar doğru bir build? bakın şunu diyoruz karşındakine karşı ağır counter pick mi yaptın? o zaman al snowball yapmaya mı başladınız? o zaman al karşında earylde senden üstün olan veigar mı var? o zaman al ama gidipde arcangel'dan daha iyi deme kafadan aynı mp ile kalkan veriyor üstüne 5k mp ile gelen ekstra ap'ı düşün.Rabadondan daha çok ap veren bir item halini alıyor.Üstten bakarak cevaplar vermeyin bakın athene izliyormuş adam o zaman chatten bi sor neden bunu aldın diye ben aynı buildi solo top swain içinde kullanıyorum ve rabadon almadan late game ap 600 sayısını buluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Dostum fantezi aramayın bir halta yaramaz . Çıkarsın oyundaki milyon kadar op itemi rahat edersin . 3 kuruş ad verecek diye oturup onun stacki ile falan mı uğraşacaksın . Git black cleaver nasıl olur de warmog nasıl olur de hatta sunfire nasıl olur de ama o manamuneyi falan sormayın . Haa onu soracağınız tek şampiyon var o da Ryze amcamızdır . Çıkarsın manamuneyi maramuna oldum mu it ölüsü damagen oluyor . Hem q damagesi artıyor hem ad . Onun dışında yaramaz .

yorick ve urgot da ayşe ile tatile çıktı zaten ayrıca ryze - manamune ? whaaat ?

elimi yormayacagım.
  • quote:

Evet oyundan gram anlamayan ve cehaletlerinde ısrar edenlere bir şey demeyeceğim artık . Her türlü alimle sohbet ederim de cahile laf anlatılmıyor arkadaş . O artistlik taslayanlara söyleyecek sözüm yok onların champ görmüş kadar benim elom vardı s2 de. Mainim Ryze ve ezreal idi ki haklarında benim lafımın üstüne laf ettirmem . Ondan yok muramana ryzeye kasılmaz diyip de subhanallah diyene falan kadar ya da zeka testi uygulayana kadar ulan nasıl oluyormuş bir deneyelim deseler 2 gram bir şey öğrenecekler .. Şimdi onlardan biri kalkıp da tears yapsana ap verir der diye de söyleyeyim ki o itemin size vereceği 3 kuruş apyi 2 minion keserek kazanırsınız . Fakat muramana öyle değildir . Gerek pasifi gerekse verdiği safkan adsi size skill kombonuzu yaptıktan sonra kalan 200 300 hpyi 2 vurmayla indirmeyi sağlar . Ayrıca tearsi da çıkarım fakat biraz daha zaman sonra oyun uzarsa . O da tears için de değil onun vereceği mana ve reg vs için ki bana kalsa bir halta yaramaz da oyunda item kalmıyor çıkmak için mecburen çıkmak gerekiyor .

Şimdi gidin bir oyuna girin de deneyin sonra gelin ağlayın .

bu forum böyle bide ısrar etmezlermi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

ap nidalee ye kasıyorum ben

edit : konuda fazlaca tartışma var herkes nidalee pro

Ben değilim, ben değilim. Mızrağı atıyorum sonra ghost açıp attığım mızrağı geçiyorum resmen. Çalıdan falan ustaca atılmadığı sürece o mızrağı yiyen adama flame yaparım.
    Not: Flame yaparken bir tane de ben yerim, yazı yazarken kaçamıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.