Şimdi Ara

Acun' un saçma programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav anlamıyorum arkadaş ülkede ne kadar saf ( Enayi demek istemiyorum. ) insan varmış. Acun un saçmalıklarını izleyecek... Geçen bakıyorum televizyona ki bu olay 3 ay önce mi ne oldu. Anket yapmışlar ,başlıkta şöyle " Tuvalet in kapısı takılacak mı ? " Hangi program hatırlamıyorum.
    Adam paranın dibini vuruyor bu saflar sayesinde (SMS vs.)
    Bu kişilerden biride malesef kardeşim. Geçen bana "Survival" adlı bir programda kızın birinin ayda 15000 tl aldığını söyledi. Vay benim başıma. Ulan ayda 15000 tl... Susuyorum ve sizi bekliyorum millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Televizyon sektörü boyle. Futbolda böyle. Acun işini yuzdurmus paranın dibine vurdu. Biz ancak böyle konular açıp tartisiriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuvalet tıkanacak mı diye okudum

• Senin mantıkla düşünürsek futbolda saçma adamlar milyon dolar alıyor sadece çıkıp 90 dakika koştukları için.
  • Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    Sen ne yapıyorsun da saf olmuyorsun ?
    İnsanlar eğlenmek istiyor olamaz mı?

• ne survvivor ne de all star hiçbirisini geçen sene izlemedim. tekrar yayın gibi aynı şeyleri izlemek saçma.
  • Survivor kanka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Senin mantıkla düşünürsek futbolda saçma adamlar milyon dolar alıyor sadece çıkıp 90 dakika koştukları için.

Onlar futbol takımı değil zaten hocam.
    Bildiğin şirket,holding. Görünen yüzü futbol takımı sadece

• Ütopya diye bir program dönüyor 1 yıldır tv8 de. Bi halt olduğu yok. 15-20 kişiyi mezbağa gibi bir yere sokmuşlar, bütün gün birbirlerine laf sokup yatıyorlar. Bi bok olduğu yok, 1 senedir yayınlanıyor.

• SO Falcon S kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeş.

• blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Haklısın kardeş.

dalga amaçla söylemedim hocam tek bildiğim şey ismi zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acundan ziyade izleyici kitlesi ile ilgili bir konu olduğu bariz.

İzleniyor mu? Evet, adam da bunun girişimciliğini yapıyor.

Önce izleyici kitlesini belli bir düzey eğitimden geçireceksin başkalarının kötü ve iyi yanlarını eğlence sektörü için pazarlamanın iyi bir şey olmadığını göstereceksin.

Acun'un tüm gayesi karnaval düzeyindeki programları Türkiye'ye getirmek, telif için yüklü paralar ödeyip çok daha fazlasını kazanabilmek. Bunun sirk ucubelerini izlemekten herhangi bir farkı yok. Bir fark söylememiz gerekiyorsa eğer kolaylıkla sirk ucubelerinin onura sahip olduğunu söylemek daha uygun olur, en azından biçimsel veya zihinsel tuhaflıklarıyla bir şey ifade edebilen insanlardır, kabul edilmek isterler oysa bu programlarda yer alan insanların öyle bir niteliği yok. Hepsi değersiz ucubeler ordusu, herhangi bir halta yarayamadıkları gibi oldukça zeka yoksunu olan kitlenin karşısında bir beğeni unsuru olmaya çabalıyorlar, değersiz insanlar karşısında değerli hissetmeye çalışmak da ruhunu satmakla denk.

• televizyon izlemem ama acun'u bu kadar yerin dibine sokmaya gerek yok. programları diğer saçma şeylerden daha önde.

bana türk televizyonlarında acun programlarından daha önde birşey söyleyebilir misiniz ? l&m bitti beş kardeş bitti zorlu intikamlı aşk dizisi var.

• https://www.youtube.com/watch?v=gd3oc7mDRM0

• Kesinlikle çok iyi bir tespit hocam. Konuyu alel acele yazarken bu kadar detaylı düşünemedim

• Millet konu gitgide kapsamlı bir hal almaya başlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.