Şimdi Ara

Acun Ilucalı Fb'ye başkan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşman başına.

• Acun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El attığı çoğu işte başarılı, insan ilişkileri iyi medya gücü var. Profesyoneller ile çalışıyor büyük projeler gerçekleştiriyor. Spor sevgisi futbol sevgisi üst düzey başarısız olmak için hiç bir neden yok. Ali Koç dan daha iyi bile olabilir. Ali Koç u azizden kurtulmak için ben dahil herkes can simidi olarak görüyor ama maalesef şike sürecinde yönetici idi ve başarılı bir sınav veremedi.

Gönül ister ki Aykut Kocaman başkan olsun bu konuda çok ciddiyim futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli.

• Samandırada müthiş mücadele.İkisi de hızlı,Ozan düştü.Kamera kayıtlarına bakılacak

• Acun fenerbahçeye hiçbir şey katamaz Ali Koç gelsin en iyi aday o şimdiye kadar.
  • Futbolu da gerçekten seviyor ve vizyonlu hareket edeceğini düşünüyorum ayrıca ekibine her zaman sevgi gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uefa kura çekimine baskılı tişörtle gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

El attığı çoğu işte başarılı, insan ilişkileri iyi medya gücü var. Profesyoneller ile çalışıyor büyük projeler gerçekleştiriyor. Spor sevgisi futbol sevgisi üst düzey başarısız olmak için hiç bir neden yok. Ali Koç dan daha iyi bile olabilir. Ali Koç u azizden kurtulmak için ben dahil herkes can simidi olarak görüyor ama maalesef şike sürecinde yönetici idi ve başarılı bir sınav veremedi.

Gönül ister ki Aykut Kocaman başkan olsun bu konuda çok ciddiyim futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli.

birebir aynı düşünüyorum.
  • Tek meziyeti Amerika'da tutan televizyon programlarını Türkiye'ye getirerek zengin olan bir insanı, ülkenin nesillerdir en büyük şirketinin başındaki kişi ile kıyaslıyorlar. Bahsettiğiniz kişi Ali Ağaoğlu değil, çocukluğundan beri üst düzey bir kültür ve eğitim ile yetişmiş nerede, ne şekilde hareket etmesini bilen bir insan. Bazen sizlerin bu şekilde yönetilmeyi hak ettiğini düşünüyorum. Cehalet cehaleti çekiyor.
  • Aziz YILDIRIM gitsinde kim gelirse gelsin mantığındayım ben.
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    senelerin fetocusu acunu, ne versen yiyen toplumda basarili diye savunup, fetonun de icinde oldugu 3 temmuzda ali koc u basarisiz bulmak.
  • şeyma da asbaşkan olsun isterseniz
  • antisocial77 A kullanıcısına yanıt
    Bizim toplumda başarı kıskanılır bu yazdığında basit bir örneği kesin kanıtın olmadan bu kadar ağır itham yapabiliyorsun varsa ihbar et. Adam sıfırdan zengin olduğu için illuminatici diyenler vardı bu iddia da en az onun kadar komik.

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    yahu neyin kaniti.feto olaylarindan once kendisi saklamiyordu rahat rahat hareket ediyordu.
    bana ne basarisindan sanki onun cebine girmeyen benimkine girecek.laf olsun torba dolsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.