Bildirim
Acun Ilıcalı'yı Seviyor musunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Acun Ilıcalı'yı Seviyor musunuz ?
(En Son Oy Tarihi: 10.3.2012)
Giriş
-
Sevmiyorum çünkü sevmem için bir sebep yok. _____________________________ -
Yaptığı işte iyi, ama yaptığı iş iyi değil. _____________________________ -
İlica ne lan _____________________________ Chuck Norris can simply walk into Mordor.
Sen kimsin lan ?
-
Ben hayır diyorum _____________________________ -
-
Acun Firarda varken çok severdim sanki son 2-3 senedir bir grubun çalışanı işte para için herşeyi yapıcak saçma sapan işler yapan birisi gibi gelmeye başladı artık sevmiyorum karısını aldatıyormuş bi ara günahı boynuna onuda duyunca biraz soğudum yani arkadaş okadar paran var eşin var herşeyi yapta şeyine mukayet ol demeden geçemiyor insan herkesin kendi hayatı tabi belkide yapmamıştır. Dediğim gibi günahı boynuna. _____________________________ -
Acun cok bozdu _____________________________ Gözüme ilişeni vururum. Bana ateş edenin kendisini de vururum, eşini dostunu da. Evini de yakarım ulan! Aklı olan ateş etmez! -
-
Arabesk rap yapanları almasa şu Yetenek Sizsiniz'e iyi _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X