|
Ergenler uzerinden para koparmak istiyorlar anlasilan, Acun doymuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 19 Kasım 2020; 13:32:12 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 19 Kasım 2020; 13:48:31 > |
Atar yok, özgürce düşencelerimi ve yapacaklarımı yazdım. Sizde tam tersini yazabilirsiniz, sıkıntı yok, size saygı duyarım ve engellerim geçerim. Rahat olun, kasmayın bu kadar kendinizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En azından biraz tutarlı olabilirsin. Bu görmek istemediğin tiplerin platformu zaten youtube, senin Premium üyeliği almaya çalıştığın youtube kanalındalar yani. Hayır bu adamları seyredenlerle görüşmem deyip bütün ailene youtube premium paketi alıyorsan acaba ailenle görüşmemek için kendine bahane mi yaratıyorsun bilemedim! ![]() |
Siz YouTube dan da bunları izliyor olabilirsiniz, ama youtube çok geniş bir arşive sahip. Siz YouTube da sadece Enes batur izliyor olabilirsiniz. Yine size saygım sonsuz. Ama aynı dilden konuşmuyoruz, o yüzden anlaşmamız zor. İşte tam da bu yüzden etrafımda sizin gibi kişileri istemiyor ve mesafe koyuyorum. Yanlış anlamayın lütfen, hareket olarak yazmıyorum, dediğim gibi aynı dilden konuşmuyoruz ve böyle olunca da uzatıp gidiyor mevzu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İçerik anlamın da demek istemiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam neden vaktinizi boşa harcıyorsunuz? ![]() Öneririm. |
Yapılacaklara baktım da fena değil. Türk halkına hitap edecek işler var. Beni pek sarmaz ama bir iki proje de dikkatimi çekmedi değil. Benzeri içerikleri arttırırlar umarım. Rekabet iyidir. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |