Şimdi Ara

ACUN HİLE Mİ YAPIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acun Ilıcalı'nın yarışmasıyla ilgili dedikodu dilden dile dolaşıyor. Hatta dikkatli bir seyirci o ayrıntıyı yakaladı. İşte kritik soru; "Acun Ilıcalı yarışmaya tanıdıklarını mı çıkarıyor?"

YARIŞMAYA KİMLER KATILABİLİR?

"Acun’un yarışmasına katılabilmek için belli şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Bu durum, yarışmanın kendi internet sitesindeki Var mısın Yok musun?’a Kimler Katılamaz başlıklı bölümde aynen şöyle dile getiriliyor:

Show TV, AKS, Acun Ilıcalı Produksiyon A.Ş. ve bunların taşeron firmalarında çalışanlar, birinci dereceden akrabaları ve aynı evi paylaşanlar, 21 yaşından küçük kişiler ve herhangi bir suçtan bir seneden fazla hapis cezası almış kişiler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanlar bu yarışmaya katılamazlar. Bunların aksini kanıtlayan belgeleri sağlamayan kişiler yarışmadan diskalifiye edilebilir veya ödülleri geri alınabilir."

PELİN YARIŞMAYA NASIL KATILDI?

Bakın Özge Yamaç isimli okur neler yazmış: “Var mısın Yok musun? adlı yarışmadaki durumu biri bana açıklayabilir mi lütfen?
    Yarışmaya katılım şartlarında, 21 yaşından küçüklerin yarışmaya katılamayacağı yazıyor. Başvuru formunda da en son 1988 tarihi var. Yani en küçük katılımcı 1988 doğumlu olabiliyor. Ancak 3 Eylül 2008 Çarşamba akşamı yayınlanan programda, Pelin isimli yarışmacısının tanıtım filminde 3 Şubat 1990 doğumlu olduğu söylendi.

Madem ki bu yarışmaya 21 yaşından küçük kimseler katılamıyor, bu yarışmacı nasıl oraya kadar gelebiliyor? Nasıl başvuru yapabiliyor? Nasıl seçiliyor? Nasıl yarışabiliyor? Yoksa dilden dile dolaşan ‘Acun, tanıdıklarını yarışmaya alıyor’ söylentileri doğru mu?

Acun Ilıcalı, gerçekten tanıdıklarını mı yarışmacı yapıyor? 1989 doğumlular başvuru dahi yapamazken, 90 doğumlu bir kişi nasıl oluyor da oraya çıkıp yarışıyor.”

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=msnSonDakika&ArticleID=989188&Date=11.09.2008&Kategori=yasam&b=Acun%20hile%20mi%20yapiyor&ver=68&reftype=2

• Bende 91 doğumluyum başvurayım almazlarsa bu yazıyı okuturum
  • bunu mehmet ali erbil çarkıfelekte çok yorumladı hatta dalga geçti diyorduki, millet acuna diyorki acun sen aç acunda gidiyor kutuyu seviyor okşuyor aa ufakmış diye seviniyolar birgünde büyük aç be adam demişti
  • ADAMIN İSMİ GARİP ACUN

YAPIYODUR O

• ya arkadaşlar birgün bir adam çıktı yarışmaya dedimki ya ben bunu bir yerden hatırlıyorum adam devlet memuruyum diyordu işte şu kadar maaş falan alıyorum diyordu bir baktım bir arka sokaklarda taksici rolünde sonra dedimki acun allah belanı versin bu kadarda belli etme dedim hepsi yalan onların ama acunda suç yok acunu izleyen tv nin önünde ağlayan salaklarda
  • bunu fark etcek kadar zekası ve dikkati olan birinin niye böyle program izlediğini anlayamadım
  • Hile değilde ne zaman açsam bi kızı öpüyo sarılıyo falan.Sapıkmıdır nedir?Daha dün kızın omuzlarına ellerini atmıştı.Sonrada öptü bi güzel.Bedava yaparım bu işi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baştan sona şaçma bi program işte..hilelidir kesin
  • bana diyorsan ben oturupta asla izlemem birgün misafirliğe gittiğimizde ev ahalisi onu izliyordu bir yandanda konuşuyordu hayatımda ilk kez orada izledim 2 gün sonrada o adamı taksici olarak gördüm arka sokaklarda
    quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

bunu fark etcek kadar zekası ve dikkati olan birinin niye böyle program izlediğini anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 11 Eylül 2008; 21:48:59 >
  • bitsin artık
  • bıktım bu yarışmadan bir sezon dahamı çekicez bunu ya
  • Arkadaslar beninm uniden arkim katilicakti sirf ordaki kameramanlarin yakin arki diye sezon bitti diger sezona kaldi tamamen kafasina gore yani 10binlerce kisi basvuruyor rating icin kafalarina gore secioyorlar ki yukarda odulu geri alinabilir diyor alinir demiyor yani kafamiza gore takiliriz demisler acikcasi...
  • Birde hamdi bey diye bi olay varya ,bence o acunun takendisi kendi kendine telefonla konuşup teklif ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crstyn

Birde hamdi bey diye bi olay varya ,bence o acunun takendisi kendi kendine telefonla konuşup teklif ediyor.

telefonda biri var ama o karar vermiyor teklifin ne kadar olacağına. bi bilgisayar programı tabloya göre hesaplama yapıyor ve rejiden telefonla acun'a bildiriliyor teklif.

benim tahminim bu, sadece tahmin işte

• quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

http://alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=2a5ac580e608daa6d2cd4b6c20326e1518baadd5
    adam kolpacı nın allahı

Rezalet resmen

Bu programdan sonra da haberlerde Brezilyalılar Türk mü diye yayın yapmışlardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

quote:

quote:

http://alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=2a5ac580e608daa6d2cd4b6c20326e1518baadd5
    adam kolpacı nın allahı

Rezalet resmen

Bu programdan sonra da haberlerde Brezilyalılar Türk mü diye yayın yapmışlardır.

bu kadar olur mu ya ne sanıyo bunlar milleti.

• quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

quote:

quote:

adam kolpacı nın allahı

Rezalet resmen

bu kadar olur mu ya ne sanıyo bunlar milleti.

Gülten Karaböcek.Lay lay lay lay sürünüyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.