Şimdi Ara

Acun Firarda yeniden mi başlıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığı başarılı programlarla tanınan ve son olarak TV8'i alıp medya patronu olan Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan ve çok sevilen Gülhan'ın Galaksi Rehberi adlı programına son vermişti. Acun'un bu programa son vermesinin sebebi Acun Firarda'nın yeniden başlayacak olması olduğu iddia ediliyor.

Kaynak:http://haber.stargazete.com/magazin/acun-o-programi-yeniden-yapacak/haber-810289

Evet arkadaşlar bu konuda görüşleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 27 Kasım 2013; 13:34:59 >

• Baslasa iyi olur aslinda zamaninda baya izlerdim.Gulhanin galaksi rehberide iyiydi kadin baya tatli bisey :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programı Acun'un yapmayacağı kesin ama belki başka bir yüzle aynı formatı tekrardan yayın hayatına getirebilir. Sonuçta birçok formatı TV8 ekranlarından kaldırdı.

Bu arada geçen gün bir röportajında Adriana Lima ile bir moda programı yapmayı düşündüğünü, Adriana'nın da program için tamam dediği fakat tek sıkıntının Adriana'nın Türkiye'ye gidip gelmesi gerektiğinden dolayı uygun vakti ayarlamak olduğunu söylemişti.
  • artık her yeri ele geçirdi. sıkıldık bu tür programlardan
  • Kıza ayıp oldu. Hem seviliyordu hemde başarılıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülhan gayet başaralıydı saçma olmuş programı kaldırması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun sunarsa tutar ama yok ALPe vereyim esere vereyim o sunsun derse tutmaz 3-4 bölüm sürer en fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir gülhanın galaksi rehberi değil !
  • güzel program olur yine
  • Kimin sunacagina bagli. Ama gulhan'a yazik oldu.
  • Diablolu günler geri döner umarım
  • Acun programı sunarken daha gençti, daha çılgın şeyler yapabiliyordu. Aynı dinamizmi gösterebileceğini sanmıyorum. Bence genç ve neşeli bir sunucu bulmalılar.
  • Survivor veya varmısın yokmusun eski yarışmacılardan biri sunar eğer program olacaksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülhanı kaldırdığından beri açmıyorum tv8'i
  • survivor gibi bir program hali hazırda yaparken zamanının olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

gülhanı kaldırdığından beri açmıyorum tv8'i

+1

Zaten Acun'u sevmem. Bu yaptığından sonra iyice soğudum. Kaç yıllık emeği olan birini bir anda işten çıkardı
  • arkadaş bu gülhanı kaldırdın madem niye eski bölümlerini yayınlıyorlar çok güzel di program gülümsetiyordu bizleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

gülhanı kaldırdığından beri açmıyorum tv8'i

+1

Zaten Acun'u sevmem. Bu yaptığından sonra iyice soğudum. Kaç yıllık emeği olan birini bir anda işten çıkardı

parayı bulunca bir yeri kalkanlardan işte.

tv8 gülhan sayesinde reyting alıyordu be.
  • Acun firar'da dan sonra en iyi tutan program Gülhan'ın galaksi rehberiydi.
    Acun neden bunu kaldırmış bilmiyoruz. belki kendi kafa yapısına uymadıgı için olabilir.

yada araları iyi degildi. mesela oylum talu'yu tuttu. eminim araları iyidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.