Şimdi Ara

Activision Yeni Bir Konsolun Gelişini Müjdeledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Oyun dünyasının en büyük yayıncı firmalarından biri olan Actisivion'ın patronu Bobby Kotick yeni bir konsolun yolda olduğunu müjdeledi. Yeni Xbox ve Playstation tabi ki şu an için yapım aşamasındalar, ama Activision'ın bahsettiği konsol bizi çok bekletmeyecek gibi görünüyor. Kotick'in açıklaması şu şekilde:
     
        "Gelecek nesille ilgili planlarımız hakkında fazla bilgi veremeyiz, ama sanırım Wii U'nun piyasaya çıkacağının yanı sıra yeni bir konsolun da yolda olduğunu söylemenin bir sakıncası yok ve bizim beklentilerimiz bu cihazların çok başarılı olacağı yönünde."
     
         Bobby Kotick'in bahsettiği konsol Xbox 720 olabilir mi? Yoksa Sony, Orbis kod adlı konsoluyla bu defa Microsoft'tan önce mi davranmak istiyor? Beklemekten başka çaremiz yok.
     








  • Bence XBox 720 daha önce gelecek.
  • inşallah ps3 dür ama farketmez aslında ikisinide alacağım için :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ps4 diyecektim düzeltemiyorum hata veriyor :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yeni konsollar gelsin ama yüksek çözünürlük dışında farklı şeylerde gelsin, yeni dokulandırmalar yeni çevre dizaynları gelsin, gerçi bunların gelişi de oyun yapmayı daha zahmetli bir iş haline getirecektir. bence yeni konsollar çok daha fazla yüksek fiyatlı oyunlar demek. ayrıca şu an ki oyun yapımcılarının durumlarına bakılırsa sağlam oyun sayısı çok azalacak gibi görünüyor. hala ps2 den ps1 den bildiğimiz oyunlar aklımızın bir köşesinde duruyor yeni versiyonlarını pek hatırlamıyoruz bile. umarım yeni konsolların gelişi oyunların tekelleşmesi sıradanlaşması uyduruklaşması demek olmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni Bir Konsol derken Ps4 ve xbox720 den bahsettiği ne malum Belkide Yepyeni Bir Rakip geliyodur.ben Şahsen Samsung bir atak bekliyorum.Mobil ve TV sektöründe çok yükseldi ve şu anda gelir durumlarıda çok iyi durumda Yani Oyun Pazarına Zıplar diyorum ben.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben appledan bişeyler bekliyorum....
  • Eğer çıkacak yeni konsol bu iki cihazdan biri ise bu yeni Xbox'tur. Çünkü Sony her fırsatta yeni nesil için daha erken olduğunu söylüyor ama Microsoft cephesinden bunları duymak oldukca güç.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kotick yarın çıkıp
    Bahsettiğim şey OUYA ydı qandırdım xd derse hiç şaşırmam

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence yeni xboxtır çünkü microsoftun artık çıkaracağı önemi bi yapımı kalmadı gears of war dışında,yeni duyuruda yok.bunun dışında sonynin hala çıkarmadığı birkoç yapım mevcut.kesinlikle yeni xbox tır bu.
  • ben ps4 diyorum:Sony ps3 u bir yil piyasaya gec cikarmanin ve zor programlanabilir bi konsol ortaya koymanin acisini cok cekti nitekim satis rakamlarinda xboxin gerisinde kaldi(xboxda 3k ve dvd rom gibi hatalarla karsilasilmasaydi rakam belki daha da yuksek olurdu).Bence daha basit yapida,daha guclu bi konsol ve makul fiyatta bi urunle ms dan erken hamle yapacak gibime geliyor ki gecen bi soylentide E3 2013 den evvel her ne kadar ps3 u bolca yapim beklesede ps4 veya orbis in duyurulacagi soylenmisti.

    Ote yandan arkadasin da dedigi gibi xbox adina tek onemli proje GeoW Judgement gibi duruyor baska da herhangi bisey aciklanmis degil ve aciklanilacagida hic gozukmuyor.Aslinda buda MS un yine Sony den evvel davranacagini gosteriyor gibi.Halo 4 ve Forza Horizon in satis rakamlarina bakarsaniz ve yeni geow unda belkide bi o kadar saticagni dusunurseniz Ms un artik 360 dan alacagimi aldim dusuncesi simiden oturmus gibi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • WII_U her ne kadar yeni nesil olarak piyasaya sunulmasada teknik açıdan zayıf olan WII ile Nintendonun satış başarısı ortada WII_U vitrinlerde boy göstermesine az 1 zaman kala ,MS ve Sony yeni konsolları 1 an önce oyunseverlere kavuşturmak için çalışanlarını kırbaçladığı aşikar,fena paralar dönüyor WII_U nun çemberini daraltmak isteyeceklerdir...

    Umarım önümüzde ki Next-Gen oyun konsollarında oyunu satmak için standart'da bağlayıp Action görmek yerine PS2 gibi gelmiş geçmiş her türden iyi oyun kütüphanesine sahip olurlar.Günümüz 7.nesil oyun konsoları kaçıran pekde üzüldüğünü sanmıyorum bir önceki 6.jenarasyonun temsilcisi PS2 zengin oyun deposu ile hale satıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 9 Kasım 2012; 22:43:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni Xbox ve Playstation tabi ki şu an için yapım aşamasındalar
    Bobby Kotick'in bahsettiği konsol Xbox 720 olabilir mi?

    çelişkilerle dolusunuz.
  • Bence 2013 yazında CES'te, 2014'te de satışta göreceğiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Geow3 ten sonra benim için Xbox 360 bitmiştir. Geow 3.5 ile işim olmayacak. Ps3 ile devam ediyorum.

    Yeni nesilde ilk hangi cihaz çıkarsa onunla başlangıcı yaparız.
  • 720 ıle ps4 .2013 yılında tanıtılacak gorunen o.720 nıhayı olarak e3 de tanıtılacaktır.ps4 ıse tgs de tanıtılacaktır.tabı tam bırsey soyleyemeyız.fırmalar su ankı konsol satıslarının dusmesını ıstemedıklerı ıcın bunu saklı tutuyorlar.valla ps4 720 den once yanı 2013 kasımda gelebılır.bekleyelım gorelım.tabı ps3 culer hemen atlamasın ps4 6 ıla 12 ay sure zarfı uygun olur.bellı olmaz belkıde konsol sorunlu cıkabılır.
  • eğer yeni nesili nintendoya bırakmak ıstemıyorlarsa ıkı fırmada elını cabuk tutmalı
  • Sony henüz planımız yok diyorsa 2013 için yeni bir Sony konsolu beklemeyin. Buna göre büyük ihtimalle XBox bu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Epic games unreal engine 4 hakkında bilgi verirken farklı bir konsoldan bahsediyordu. Bu açıklamada o yönde bence farklı bir firmadan birşeyler geliyor yoksa bu adam sony ve microsoft'un gelecek planlarını müjdeleyemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.