Şimdi Ara

ActiveMovie Windows: explorer.exe - Uygulama Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan cd deki video dosyaları var.. bu dosyaları bilgisayarıma kopyalamak için cd nin içini açtığımda ekranda ActiveMovie Windows: explorer.exe - Uygulama Hatası veriyor..
     ActiveMovie Windows: explorer.exe - Uygulama Hatası

Tamam dediğimde ekran gidip geliyor, İptal dediğimde ise explorer hata veriyor ve pc donuyor. Task Manager (Görev Yöneticisi) dan drwtsn32.exe proccesslerini sonlandırdığımda ekran gidip geliyor ve açtığım cd filan düzeliyor.

Cd deki video dosyalarının bulunduğu klasörü açmadan klasörüyle birlikte pc ye attım. PC deki klasörün içinde girdiğimde yine aynı hatayı alıyorum. İnternette araştırdım pek birşey bulamadım. bu sorun nedir, neden kaynaklanır. Hata ayıklama programı (drwtsn32.exe) neden hata veriyor anlayabilmiş değilim.

Cd deki videolar çok önemli, mpeg formatında bunları VCD formatına çevirmem gerekiyor ama bu hata yüzünden hiçbir işlem yapamıyorum. Daha önce bu hatayla karşılaşıp hatayı çözebilecek arkadaşların olduğunu düşündüğüm için sizden yardım bekliyorum. Ben yine araştırmaya devam edeceğim, eğer bulursam sizinle de paylaşırım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekentlee -- 31 Mart 2008; 19:31:57 >

• Dr. Watson'ı devre dışı bırakmak için
    1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, Aç kutusuna regedit.exe yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    2. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulup tıklatın:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug
    NOT: Üçüncü ve dördüncü adımlar isteğe bağlıdır, ancak Dr. Watson'ın varsayılan kullanımını geri yüklemek istiyorsanız gereklidir.
    3. AeDebug anahtarını ve sonra Kayıt Defteri menüsünde Kayıt Defteri Dosyası Ver'i tıklatın.
    4. Kaydedilen kayıt defteri dosyası için bir ad ve konum girin, sonra da Kaydet'i tıklatın.
    5. AeDebug anahtarını silin.
    Windows'da hata ayıklayıcı programlarının kayıt defteri girdileri AeDebug anahtarında bulunur. Dr. Watson programı varsayılan olarak Windows'a yüklenir ve bir uygulama hatası oluştuğunda çalışacak biçimde (Auto değeri için 1 veri değeriyle) yapılandırılır. Varsayılan değerler şunlardır:
    Değer Adı = Auto
    Tür = Dize (REG_SZ)
    Veri Değeri = 1 veya 0. (Varsayılan 1'dir)

Değer Adı = Debugger
    Tür = Dize (REG_SZ)
    Veri Değeri = drwtsn32 -p %ld -e %ld -g

NOT: Bu veri değeri (drwtsn32 -p %ld -e %ld -g), Dr. Watson'a özgüdür. Diğer hata ayıklayıcılarının kendi değerleri ve parametreleri vardır.

Dr. Watson'ı etkinleştirmek için
    1. Komut istemine aşağıdaki satırı yazın ve ENTER tuşuna basın:

drwtsn32 -i
    2. Yukarıdaki üçüncü ve dördüncü adımlarda oluşturduğunuz .reg dosyasını çift tıklatın.

• teşekkürler neophron83 o adımı ilk başta denemiştim ama çözüm olmadı.. DrWtsn yerine başka bir hata ayıklayıcı program devreye giriyor.. Sorun düzelmiyor.
  • Senini bu sorun gerekli codec dosyalarına sahip olamamandan kaynaklanıyoda olabilir. Virüste olabilir. Tam emin olamadım ama önerim video codec programlarını yüklemeyi dene... Yada power dvd programını yükle full versiyon yap, gerekli şifreleri filan gir, bi dene bakalım yine oluyomu..
  • dostum, filmleri izlemek için tıklamaya bile fırsatım olmuyor. Cd den disk'e kaydettim, klasörün içine girer girmez drwtsn32.exe hata ayıklama aracı hata veriyor.. drwtsn32 yi devre dışı bıraktım ama başka bir hata ayıklama aracı devreye giriyor. Hata mesajında Tamam dediğimde klasör kapanıyor, explorer.exe gidip geliyor..

Daha önceden de oluyordu bu sorun virüslü diyip silip geçiyordum fakat bu dosyalar önemli benim için.. ilginiz için teşekkürler..
  • başka bir dosya yöneticisi ile o klasörü açmayı dene

http://www.inndir.com/Free_Commander-33173p.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 3 Nisan 2008; 9:02:04 >
  • Teşekkürler clarion bu sorunu çözdü galiba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekentlee

Teşekkürler clarion bu sorunu çözdü galiba..

klasörde alacaklarını o programla alıp başka bir klasöre at..ancak virus olma olasılığına karşı birkaç programla tarat
  • aynı sorun bende de oldu.ya winamp son sürümü ya da powerdvd yaptı.emin değilim ve ben de çözemedim hala.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.