Şimdi Ara

Activate iphone ekranını nasıl geçebilirim ? hesabımı hatırlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşın telefonu sanırım bi yerde yeniden kurulmuş ama daha önce girşmiş olduğu appstore mail adresi ve şifreyi hatırlamıyor. mail vs bilgisi zayıf.

özetle appstore şifresi ve adresi yok. yeni aldık eskisini hatırlamıyoruz ama o ekranı geçemiyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=FB-3Bv660G8
    şu adreste bi video var ama ben yapamadım.

yardımcı olacak arkadaş var mı ?

iphone 4 ve içinde ukrayna sim kartı var.

Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • 1.www.icloudac.com 'u deneyiniz. veya
    2. önceki mesajlarımdan birindeki yöntemleri deneyiniz.
    3. Doulci.net bekleyebilirsiniz..
    4. Cihazın sahibi apple store'a giderek veya faturası elinizdeyse telefonla cihazı açtırabilir.

Arkadaşınız Ukrayna'lı herhalde????
    Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • Ya şu rus veya ukrayna tabanlı icloud şifresi olmayan telefonlar için birşey demek istiyorum ama kimsenin günahına girmeyeyim.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • telefon yurtdışından geldi arkadaşa geçen yaz. o zaman 7 kurdum. burada kapanmasın diye elimdeki ukrayna kartı vardı onu taktım. hemde aktivasyon için istiyordu.

telefon rus veya ukrayna tabanlı değil.
    iclodu şifresi ve adresi telefonun not defternde kayıtlı idi ama işte yeni kurmuşlar sistem. bide az önce ben restore ettim . ulaşmak imkansız.
    adreside bilmiyoruz ki şifreyi hatırlayalım.
  • Hani bir ihtimal, daha önce bilgisayarınıza yedek aldınızsa oradan not defterinden veriyi kurtarmak mümkündü. Tabi, bilgisayarınıza da yeni format atmamış olsaydınız(!)

Geçmiş olsun.
    Muzafferr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafiften bi çalıntı cihaz kokusu alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polemiğe gerek yok. iphone2g den beri iphone telefonum var. o yüzden herkes birşey olduğunda bana soruyor. mail adresini açtım şifresini verdim. ama adam hatırlamıyor böyle abzurd mesajlara gerek yok. ben dün kaydolmadım foruma .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.