Şimdi Ara

activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı üzere bluetooth'u açmaya çalıştığımda bu yazıyla karşılaşıyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşamadım buton gibi bir şekil var ona tıkladığımda bluetooth açılıyordu ama bi kaç gündür butona bastoığımda bu yazı çıkıyor. fn+f2 denedim sadece güç planı seçeneği çıkıyor bluetoothla ilgili herhangi birşey çıkmıyor. radio on/off u nereden değiştirebilirim? bilgisayarım toshiba C660D-1GM

(hem bluetooth'u açamıyorum hem kablosuz bağlanamıyorum ikisi de üstüste geldi kafayı yemezsem iyidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz92deniz -- 12 Aralık 2012; 0:28:49 >

• büyük ihtimal laptop'ın ağ tuşunu kapatmışsındır. yani uçak modu gibi birşey. fn+f fonksiyonlarını dene ya da bilgisayar kasasının çevresinde fiziksil bir buton olabilir bunun için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkutluay

büyük ihtimal laptop'ın ağ tuşunu kapatmışsındır. yani uçak modu gibi birşey. fn+f fonksiyonlarını dene ya da bilgisayar kasasının çevresinde fiziksil bir buton olabilir bunun için.

oldu demeyi çok isterdim ama yine olmadı maalesef fn+f'i denedim olmadı.
  • fn+f değil fn + f1-f12 ye giden fonksiyon tuşları. bunun haricinde kasanın önünde arkasında kablosuz bağlantı işareti olan bir buton olmalı diye düşünüyorum.

• her hangi bir tuş yok maalesef zaten diz üstü. fn+f1 yapınca f12'ye getirmiyor uyku moduna geçiyor. direk f12'ye bassam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer laptop ınız aşağıdaki laptopsa fn+f8 e basmanız gerekiyor.

activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch !

kasa çevresinde kablosuz bağlantıları açıp kapatan fiziksel bir tuş bulunmadığını belirttiğiniz için çözümü budur. fn+ f1-f12 derken fn ile birlikte f1'den f12 ye kadar hepsini deneyin demek istemiştim.

• demek istediğiniz şeyi anladım f9a kadar denedim ama başka şeyler çıkıyor ağ'la ilgili birşey çıkmıyor ağ tuşunu açabileceğim başka bi yer var mı peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon mesajınızı şimdi gördüm evet bilgisayarım böyle ama fn bastığımda f8 hariç hepsi gözüküyor f8 kaybolmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.