Şimdi Ara

acronis true image v.10 yardım reboot hatası veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce aldığım iki farklı backup dosyasını yükleme esnasında saon işlende resimde gönderdiğim hatayı veriyordeli etti beni bilen varsa yardımcı olabilir mi? başlangıç cdsi oluşturmayı deniyorum ondada daha farklı bi hata veriyor kaldırıp kurdum ama bi türlü baa çıkamadım. yardım edebilecek birisi var mı?

[img=http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_510582989.JPG

acronis true image v.10 yardım reboot hatası veriyor

• İlk girişteki "Güvenli Mod" üzerinden devam edin.
    Bir de, donanımdan önemli bir bileşeni değiştirdiniz mi ?
  • Senin hata mesajını yabancı sitelerden araştırdım. Sen muhtemelen Acronis True Image programında "Manage Acronis Secure Zone" ya da "Recovery manager" bölümlerinden birini aktif edip kurmuşsun. Bu nedenle oluşmayan ya da bulunamayan partition ile ilgili bir hata oluşmuş ve bu hata mesajını vermiş.
    Çözüm olarak Acronisi bütün özellikleriyle birlikte kaldırıp sadece True Image'yi kur. Bölge dil seçeneklerinde İngilizceyi seçip imajı alıp tekrar Recovery dene olacaktır. Recovery'den sonra Türkçe dilini seçmeyi de unutma.
    Boot cd'si oluşturmak istiyorsan cd-rw kullan. Kullandığın Acronis tam sürüm değilse sorunlar yaşayabilirsin.
    Acronisin ilk açılışında gelişmiş yerine güvenli modu seçmen, bilgisayarında donanım çakışması nedeniyle olası sorunları yaşamanı engelleyecektir. Backup ve Restore işlemlerini her zaman boot cd'si ile yapmanı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.