Şimdi Ara

Acronis İle Backup Alamıyorum.Lütfen Yardım Edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar;Hirens Boot CD 9.6 üzerinden Acronis True İmage programını kullanmaktayım.Son dönemlerde yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum sizlere...
    Bilgisayara format attıktan sonra,bilgisayarın imajını alabiliyorum.Daha sonra imaj almaya kalktıgım zaman ''E000101F4'' ve ''E00070003'' hatalarını alıyorum.Bu hatalar backup işleminin bitmesine genellikle 1 dakika veya 56 saniye kala ortaya çıkıyor.İmaj yüklerken herhangi bir problem yok!!
    Not:Format atıp ilk imaj aldıgım zaman sağlam ''SNAPAPİ.msi'' yüklüydü bilgisayarımda.Fakat bilgisyaarda düzenlemeler yapıp yeni imaj almaya kalktıgım zaman ''SNAPAPİ.msi'' dosyası da işe yaramadı.
    İmkanlarım dahilinde yapabildiklerim şunlar;
    1. C:\Windows\System32 içerisindeki ''SNAPAPİ.dll'' dosyasını yenisiyle değiştirdim.
    2. Acronis üretici sitesindeki yönerge de belirtildigi üzere C:\Windows\System\Drivers içerisindeki ''SNAPMAN.sys'' dosyası bir nevi MALWARE'ymiş.Bu dosyayı da registry ve klasörden sildim.
    3.Bilgisayarımın dilini ingilizce yaptım.

    Acronis'in üretici sitesinde tavsiye edildigi üzere ''SNAPAPİ.msi'' ve ''SNAPAPİ.dl'' dosyalarını kullanacagım fakat bir türlü dosyaları internette bulamıyorum.Netice itibariyle aklıma gelen fikir şudur ki;İmaj alacagım zaman,yeniden format mı atacağım bilgisayara?
    Sizden ricam lütfen bu konuda beni yönlendirir,bana destek olursanız sevinirim.En azından yukarıda adı gecen dosyaların sağlam hallerini buraya upload ederseniz memnun olurum.Dileyen arkadaslarla MSN aracılıgıyla irtibat kurmakta isterim.Şimdiden ilgi ve anlayısınız icin cok cok tesekkurler!!

    MSN: saylhamiosun@hotmail.com







  • herhangı bı donanım degısıklıgı oldumu bılgısayarda ondan kaynaklanabılır
  • Aslında o tür programların asıl amacı yedek alma gibi kullanmaktan ziyade sıfır kurulmuş bir sistemin imajını alıp herhangi bir format durumunda uğraşmadan geri yüklemektir. Fakat sizin sisteminizde verdiği hatayı ilk defa duyuyorum. İmaj alma işini bir de norton ghost ile deneyin. Onun sonucunu buraya yazın.
  • Cevaplarınız icin cok cok tesekkurler..
    Fakat Norton Ghost hiç kullanmadım,dolayısıyla birinin bana rehberlik etmesi neticesinde nihai sonuca ulasabilirim..
  • Norton ghost acronisden farklı değildir. Norton ghost u yükleyin veya hirens boot cd indirip dosdan başlatın. Programı çalıştırdığınızda zaten çok basit olduğunu göreceksiniz. Karşınıza kendi ekranı gelecek ve size zaten sadece yapmanız gereken şeyleri seçmek kalacak.

    Benim tavsiyem hirens boot cd indirip bir boot cd si oluşturmanızdır. Hem program kurulumuna gerek kalmaz hem de daha rahat yaparsınız. Hirens boot cd yi google da aratırsanız bulursunuz. İçinde sizin işinize fazlasıyla yarayacak şeyler mevcuttur.
    Hirens boot cd oluşturdukdan sonra partition programları içinden norton ghostu çalıştırın. Karşınıza açılacak bir uyarı penceresi göreceksiniz. Onay verip devam edin. Menüsü karşınıza gelince image tools dan disk image i seçin. Daha sonra sizden hedef disk i seçmenizi isticek. İmage almak istediğiniz bölümü seçin. Sonraki adımda kaydedeceğiniz bölümü seçin ve devam edin. Karşınıza çıkan uyarı olursa okuyup cevap verin. Bu kadar. Eğer takılırsanız takıldığınız yerin mümkünse resmini çekip buraya koyun yardım etmeye çalışalım





  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.