Şimdi Ara

Acronis DVD kabul etmiyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Create image seçip start now tıklıyorum. Gelen sihirbazda gerekli ayarı yaptıktan sonra next'e tıklıyorum. En sonunda işlemi başlatmak için proceed'e tıklayınca küçük bir analiz yapıp DVD sürücüsünü çıkartıyor ve kullanılan medyayı kabul etmiyor.

Resimde, sürekli heryerdeki CD yazması şüphelendirdi. Oysa ben ayarlardan DVD seçiyorum ve yazması için DVD sürücüyü gösteriyom.

Kullandığım sürüm: Acronis True İmage Server version8.0 (build 1.018)
    BenQ DVD yazıcı. Model: DW1640
    Kullandığım boş medyalar: Philips, Verbatim, TDK, Ridata. (tümü tekrar yazılabilir cins)
    Bu kadar kaliteli medyaları dahi yazamaması tuhaf değilmi?

• bir de 9 versiyonunu dene bende senin gibi 8 versiyonunu kullanıyordum 9 versiyonunu kullanınca bir daha 8 versiyonuna geri dönmedim belki senin istediğin o versiyonda eklenmiş olabilir
    ayrıca bende yedeklerimi dvdye alıyorum ama direk dvdye yazmıyorum ilk önce harddiskin güvenilir yerine alıyorum yedeği sonra da nerodan veri diski şeklinde yazdırıyorum yükleme işini de zaten acronisin bootable cdsi ile gerçekleştiriyorum yalnız bu işlem için en az bir dvd-writer bir de cdrom bulunması şarrtır çünkü bootable cd cdroma, yedek alınmış dvd'de dvd-writer'e konur
  • Achfighter teşekkürler. Başka fikri olan var mı? Bi çözümü olmalı. HDD ye atıp kopyalayamam, yeterli yerim yok. Eğer düzelmezse 9 sürümü kurarız artık. Ama herkes DVD yazarken ben yazamıyorsam sürüm yükseltmem ne kadar fark eder bilmiyorum. Keşke biraz ayar olanağı olsaydı. Acronis içinde hiç ayar diye bişey yokki. Biri görünüm diğeri hatırlatmalarla ilgili. Neresini kurcalayım bunun?
  • ben acronisin cdye yazdığını biliyorum dvdye yazdığını bilsem yazarım
    yani cdlere atıp sonra parça parça yüklüyor ben böyle duydum ama hiç denemedim
  • hımm. ilginç.
  • nero ile atıyorum dvd ye...
  • Malasef DVD'den yazmama olayi benimde basima geldi Ben Acronis Trume image home 9 ile yaptim arkadasin dedigi gibi dvden yükleme yapmadi ama ben bölerek almadim Backupu ve bootable bacupu ayni dvdye yazdim zaten malic arkadasimiz anlatmis yanliz bölme isini acikcasi yapmayi bilmiyorum Bize bu konuda yardimci olan usta arkadaslarimizin yardimlarini bekliyoruz??? zaten DVD'ye yazma olayi maksat Bilgisayardaki Backuptan ve acroniten kurtulmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SantKar -- 18 Ağustos 2006; 0:41:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bence önce yedeği al.daha sonra bu yedek dosyasını rarlayıp at dvd e sonra paşa paşa kullan
  • Acronis T.I 9 unda ilk sürümleri DVD ye yazmayı desteklemez. Acronis bu desteği True Image in son versiyonlarında vermeye başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Create image seçip start now tıklıyorum. Gelen sihirbazda gerekli ayarı yaptıktan sonra next'e tıklıyorum. En sonunda işlemi başlatmak için proceed'e tıklayınca küçük bir analiz yapıp DVD sürücüsünü çıkartıyor ve kullanılan medyayı kabul etmiyor.

Resimde, sürekli heryerdeki CD yazması şüphelendirdi. Oysa ben ayarlardan DVD seçiyorum ve yazması için DVD sürücüyü gösteriyom.

Kullandığım sürüm: Acronis True İmage Server version8.0 (build 1.018)
    BenQ DVD yazıcı. Model: DW1640
    Kullandığım boş medyalar: Philips, Verbatim, TDK, Ridata. (tümü tekrar yazılabilir cins)
    Bu kadar kaliteli medyaları dahi yazamaması tuhaf değilmi?

mrHero arkadasin dedigi gibi acroniste DVD ye direkt backup yazdirma olayi 9 surumunun son versiyonlarinda var mesela Acronis True image Home surumöunu deneyebilirsin. Acronis 8 de de yapabilirsin bu isi ama once DVDleri formatlayip Roxio tarzi bir program kullanman gerekecek yani bu is uzun is.

Asagidaki linkte Home surumunun bootable CD versiyonu var. Ve orda bootable backup DVD si yapimi da var.

http://forum.donanimhaber.com/m_8511476/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malic -- 19 Ağustos 2006; 11:16:41 >

• Arkadaşlar teşekkür ederim. 8. sürüm ile diskin C kısmının yedeğini aldım ve sonra DVD'ye kaydettim. Ama yeni bir sorunum var.
    Diskimin D kısmında oldukça fazla veri var ve yedek almak için yeterli boş alan yok. Bu durumda ne yapabilirim? Direk CD'ye yazsam yaklaşık 25 CD gerekecek ve zahmetli olacak.

Acaba eğer yedek alırken diskte hiç yer kalmazsa yeni yer açmama izin verir mi? Böylece İmage alınan verileri bir taraftan DVD'ye yazarken diğer taraftan yedek almaya devam ederim. Böyle birşey yapabilir miyim? Olmazsa bir fikir verin. Yoksa bana Acronis 9 yolları görünecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.