Şimdi Ara

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
764
Cevap
4
Favori
74.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tepeb

quote:

Orjinalden alıntı: capteinfuat

anlattığınız kadar olsa bu fiyata satılmazdı bence aego yani çok ilginç dogrusu 3500 ytl lik bose ile deyarışabiliyorsa ama şnu da uyuntmamak gerekir adamın yorumları ne kadar dogru kendine gore yapmıştır belki de bose düşmanıdır.

Fiyata göre yorum yapmamak lazım her zaman pahalı olan iyi demek değildir. Zaten bahsedilen bose set dvd-player+radyo+decoder+kumanda içeriyor ve hoperlör sayısıda fazla ama bunların hiçbiri ses kalitesinde kriter değil.

Aynen öle, maliyeti düşürmek kaliteyi düşürmek degildir. Ki.. AE Aego M ile maliyeti düşürerek kalitenin nasıl düşürülmediğinin en güzel örnegi sanırım.

• amazon.com/review/product/B0001EMLXE/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?%5Fencoding=UTF8&showViewpoints=1

58 kullanıcı da 37 si tam puan vermiş sete bu nedemek oluyor sizce yani kulalnıcı yorumları da doğruolamıyor mu
  • Arkadaşım aldığın set güzel bir set kuşkusuz, fakat şunuda kabul etmelisin ki her iyinin bir de daha iyisi var ve AE Aego M daha iyi sınıfında alınabilecek en iyi f/p ürünü.

Bu arada setin hayırlı olsun, bence elindeki ürünü AE ile yarıştırmak yerine, objektik olarak inceleyerek artı ve eksilerini yazmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 4 Ocak 2008; 2:46:58 >
  • quote:

amazon.com/review/product/B0001EMLXE/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?%5Fencoding=UTF8&showViewpoints=1

58 kullanıcı da 37 si tam puan vermiş sete bu nedemek oluyor sizce yani kulalnıcı yorumları da doğruolamıyor mu

Aynı forumdahttp://www.amazon.com/Altec-Lansing-FX4021-Powered-Speaker/dp/B000HSS78M/ref=cm_cr_pr_sims_t/102-6523881-0065742 FX4021 5 üzerinde tam yıldız almış, madem öle 4021 6021 den dahamı iyi sorusu akıllara gelicek. Ne diyosun bu duruma madem öle neden 4021 almadın bak 5 yıldız almış ürün.

Bence daha profesyonel insanların yorumlarına kulak vermelisin daha profesyonel forumları incelemelisin. Bu işe gönüle vermiş binlerce dolarlık sistemleri de dinlemiş insanların yorumları daha bi güvenilir sanırım. (Her ne kadar kulak ve zevkler farklı olsada bunun bir ortası elbet vardır.)

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

quote:

amazon.com/review/product/B0001EMLXE/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?%5Fencoding=UTF8&showViewpoints=1

Aynı forumdahttp://www.amazon.com/Altec-Lansing-FX4021-Powered-Speaker/dp/B000HSS78M/ref=cm_cr_pr_sims_t/102-6523881-0065742 FX4021 5 üzerinde tam yıldız almış, madem öle 4021 6021 den dahamı iyi sorusu akıllara gelicek. Ne diyosun bu duruma madem öle neden 4021 almadın bak 5 yıldız almış ürün.

Bence daha profesyonel insanların yorumlarına kulak vermelisin daha profesyonel forumları incelemelisin. Bu işe gönüle vermiş binlerce dolarlık sistemleri de dinlemiş insanların yorumları daha bi güvenilir sanırım. (Her ne kadar kulak ve zevkler farklı olsada bunun bir ortası elbet vardır.)

tmm bu dediğinde dogru peki whathifi ye yazan herkes pro mu oluyor lütfen
    ya şimi senni setinle benimkini kapıştırıyoruz gibi oluyor ama oyle değil yanlış anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capteinfuat -- 4 Ocak 2008; 0:58:10 >

• Tabiki degildir, zaten baz aldığımız sitede whathifi degil. o gün için sadece bir örnekti o.

Estafurullah kapışma felan bana ters şeyler ben sadece boyle bir sistemin bu fiyata muadili gosterilen diger ürünleri nasıl alt üst ettiğini göstemek istedim. Benimkide bir kullanıcı yorumu öyle degerlendir. AE den memnunum belki AE alsaydın sen memnun kalmayacaktın, belkide 6021 seni daha çok tatmin edecek. Diyorum ya zevk ve renk işi bunlar.

AE yi dinle sen ben başka bişi demicem daha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 4 Ocak 2008; 3:04:09 >
  • ben dinlemedikçe aego hakkında yorum yapamıcam ama yarın goreceksin inşlaah bi inceleme koyacam alteclerle ilgili o zaman benim setin eksisinden de bahsedecem elimde sadece şu anda karışlaştıracak x230 um var biraz komik oalcak ama oyle .Bir de şöyle bakmalıyız bu iki ürün de hi end serisi bir ürün oldugu için ikisinin de birbirinie üstünlükler ivardır.onları ancak ikisinii dinleyince anlarız aego bazı frekanslarda altecden yidir bazılarında da altec iyidir bence.Örneğin senin ae nin enstrümental parçalarda benimki kadar keskin vereceğini zannetmiyoru mama sannetmiyorum diyorum olabilir de ama şöyle bir şey var saten bu pt6021 in amacı klasik enstrümental müzik dinlemek için yapılmış sitesinde bunu simgeleyen bir resim görmüştüm.ve kullanıcı yorumları da bunu destekliyordu.ae nin de diğer tür parçalarda alteclerden iyi olabilir
  • Ürün dediğin amaca yönelik olmalı zaten kesen uygun ve amacına hizmet ediyorsa senin için en iyi ürün odur.

AE çok ciddi frekans aralıklarında çalışıyor, acıkcası benim ilk amacım kaliteli müzikti, sonrasında film ve oyun performansı düşünüyordum. O amaçla AE beni müzikte inanılmaz mutlu ettiği gibi film ve oyunlardada üst düzey performans aldım diyebilirim.

Hadi 6021 ile ilgili yorumlarını bekliyor olucam, ama sen yinede bunu inceleme tadında degilde yorum tadında yaz. İnsanları yönlendirmiş olmayalım dimi?
  • haklısın
  • Arkadaşlar Acoustic Energy Aego serisine güç veren driverları ve amfiyi yapan firmanın adı KOI. Daha önce Oronra nın belirttiği gibi BOSE, AR ve TOSHIBA ya da driver ve amfi üretiyormuş.

Japon pazarında ciddi başarı elde etmiş firmanın iddiası, full range verebilen dünyanın en küçük driverlarını üretmek. Ürettiği driverların şekli konik olmayıp son derece karmaşık bilgisayar algoritmalarıyla hesaplanıyormuş. Ve işin sırrı, driverların geometrisinde ve üretimin özel bir lazer tekniğiyle çok hassas yapılmasındaymış.

Amfi de aynı şekilde çok küçük olup, kısa devre koruması, alçak-yüksek voltaj koruması içeriyormuş.

Acoustic Energy Aego M' ciler buraya :)

Bu arada firmanın kendi markasıyla ürettiği 2.1 sistemi olan Tiger Type1 in fiyatı 950$ civarında.

Firmanın en yakın zamandaki başarısı, Acoustic Energy markasıyla üretilen, Aego serisiymiş. Yani bizim hoparlorler.

http://www.koiaudio.com/Main/AboutKOI.html buradan inceleyebilirsiniz. Aego nun aldığı ödüller ve açıklamaları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 4 Ocak 2008; 4:52:16 >

• ohoh topic hızla büyüyor inş birkaç saat sonra çıkıp dinleme ve belkide alma şansım olacak hayırlısıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Arkadaşlar Acoustic Energy Aego serisine güç veren driverları ve amfiyi yapan firmanın adı KOI. Daha önce Oronra nın belirttiği gibi BOSE, AR ve TOSHIBA ya da driver ve amfi üretiyormuş.

Japon pazarında ciddi başarı elde etmiş firmanın iddiası, full range verebilen dünyanın en küçük driverlarını üretmek. Ürettiği driverların şekli konik olmayıp son derece karmaşık bilgisayar algoritmalarıyla hesaplanıyormuş. Ve işin sırrı, driverların geometrisinde ve üretimin özel bir lazer tekniğiyle çok hassas yapılmasındaymış.

Amfi de aynı şekilde çok küçük olup, kısa devre koruması, alçak-yüksek voltaj koruması içeriyormuş.

Bu arada firmanın kendi markasıyla ürettiği 2.1 sistemi olan Tiger Type1 in fiyatı 950$ civarında.

Firmanın en yakın zamandaki başarısı, Acoustic Energy markasıyla üretilen, Aego serisiymiş. Yani bizim hoparlorler.

http://www.koiaudio.com/Main/AboutKOI.html buradan inceleyebilirsiniz. Aego nun aldığı ödüller ve açıklamaları da var.

güzel ve ilginç

• http://stereo-link.com/Static/AEDesc.html

Bu linki de eklemek istedim.

Linkte verilen bu resim için, "aego-M in sesini açtığınızda arkadaşlarınız sesin büyük ahşap kolon yerine aego-m in uydusundan geldiğine inanmayacaklar" diyor. Bu arada büyük ahşap kolon AE Aegis EVO 1

Ve linkte yine aego nun ödüllerinden ve ses kalitesinden bahseden birçok yazı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 6 Ocak 2008; 18:39:17 >

• quote:

Arkadaşlar Acoustic Energy Aego serisine güç veren driverları ve amfiyi yapan firmanın adı KOI. Daha önce Oronra nın belirttiği gibi BOSE, AR ve TOSHIBA ya da driver ve amfi üretiyormuş.

Anlattıklarımı kanıtlar nitelikte çok güzel bir araştırma olmuş @soul, devamını diliyorum. Ben bu denli resim ve kaynaklarla süsleyemeyip lafta bırakmıştım, güzel iş olmuş.

Sevgiler...

• quote:

http://stereo-link.com/Static/AEDesc.html

Bu linki de eklemek istedim.

Linkte verilen bu resim için, "aego-M in sesini açtığınızda arkadaşlarınız sesin büyük ahşap kolon yerine aego-m in uydusundan geldiğine inanmayacaklar" diyor. Bu arada büyük ahşap kolon AE Aegis EVO 1

Ve linkte yine aego nun ödüllerinden ve ses kalitesinden bahseden birçok yazı var.

Aego M'in uydusu EVO 1'in tiz sürücüsü kadar neredeyse Tabi bu uyduların ne kadar dolgun ve dengeli ses verdiğinin göstergesidir.

• Acoustic Energy nin stereo 2.0 versiyonu varmı
  • arkadaşlar hayatımda dinlediğim en berbat settir fx4021.hayatımda böle rezalet bir set görmedim.bassları duysanız resmen ağlarsınız.çünkü bass denilen şey bu sette yokkuru gürültü=fx4021.altec in böle bir seti piyasaya sürmesi kafamdaki altec kalitesini sildi götürdü.yanında duran x230 un sesi tamamen bastırır.hem kalite olarak hemde ses gücü olarak.artık siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 11 Ocak 2008; 21:38:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

arkadaşlar hayatımda dinlediğim en berbat settir fx4021.hayatımda böle rezalet bir set görmedim.bassları duysanız resmen ağlarsınız.çünkü bass denilen şey bu sette yokkuru gürültü=fx4021.altec in böle bir seti piyasaya sürmesi kafamdaki altec kalitesini sildi götürdü.yanında duran x230 un sesi tamamen bastırır.hem kalite olarak hemde ses gücü olarak.artık siz düşünün

dostum oncelikle fx4021 modeli mx5021 modelinden düşük bi modeldir ve bass ı tatmin edici olmayabilir sana göre.Denediğin ses kartı da önemli bu arada.Ama Bir ürünün subuyla markayı kıyaslayamazsın.Mx5021 in sub ının noldukça güçlü ve çok kaliteli vurdugunu bi çok kişi söyler.Ama sen fx4021 derken fx6021 i kastettiysen önce hangi model hakkında konuştuğunu iyi bilmelisin.

• ya o kadar çok övdünüz ki içimden aego almak geldi ama önce elimdeki g500 den kurtulmam lazım x-fi xtreme music ses katıyla filmlerde 2+1 olmasına rağmen beni tatmin edermi bilmiyorum ama idare edeceğiz artık zaten pc de daha çok müzik dinliyorum g500 ü aldıktan sonra megaworks ü arar olmuştum madem bu set megadan bile iyi almak farz oldu en uygun nerede bulabilirim istanbulda elden aabileceğim biyer varmı acaba
  • bu kadar övülen bir sistemin avrupa fiyatlarını bile düşünüce fiyatına göre çok ucuz ama ben yine güvenemiyorum kesin bu sette bişeyler eksik bence ama ne bu kadar övgüyü hakediyorsa tr de bile 350 ytl az gelir buna
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.