Şimdi Ara

Açma kapama tuşu üstteki tuş bozuldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 4S in dün üstteki kilit tuşu zor basmaya başladı. Nasıl oldu anlamadım. Yani çalışıyor ama biraz fazla bastırmak gerekiyor ve tuşa bastığınızı farketmiyorsunuz. Bugün garantiye gönderdim. Hepsiburada.comdan alınmıştı. Garantide ne olur? Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

İyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tatliyasin kullanıcısına yanıt
    nerden garantili telefon ? garantiye yolla muhtemelen değişim yapılır. sıfır cihaz yollanır.
  • Cihaz hepsiburada.com la anlaşmalı olan pegasus bilgi teknolojileri garanti servisi

• tatliyasin kullanıcısına yanıt
    yolla bence değişim olur zaten büyük ihtimal
  • iphone 5 telefonda aynısı oldu garantiye yolladım değişti.şimdi telefonu kargoya vermelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatliyasin

Cihaz hepsiburada.com la anlaşmalı olan pegasus bilgi teknolojileri garanti servisi

Of. Paralel ithalat. Ya tamir ederler, ya kullanici hatasi derler. Yoksa degisim olurdu.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Beyfendi telefonu garantiye bugün gönderdim. Sonuç bekliyorum hayırlısı bakalım. Olanla ölmüşe çare yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benimde xperia m in açma kapama tuşu bozuldu hiç çalışmıyo garantiye göndersem nasıl bir sonuç alırım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.