Şimdi Ara

Açlıkla Boğuşan Ülkeler İçin Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ay maaşımdan 100 lira bağışlamak istiyorum.En güvenli bağış yolu hangisidir arkadaşlar . Son zamanlarda ben evde rahatça karnımı doyurup , yeri geliyor yemekleri beğenmıyorum.Diğer tarafta bir kız çocuğu yemek yemek için ölmek istiyor .Gerçekten İç yakan bir durum

Suriyeli Bir Kız Çocuğunun Mektubu

Açlıkla Boğuşan Ülkeler İçin Yardım
    “Bu benim vasiyetimdir: Canım anneciğim, senden beni muhteşem kahkahalarımla hatırlamanı ve yatağımı olduğu gibi bırakmanı istiyorum. Ve sen ablacığım. Arkadaşlarıma de ki, o açlıktan öldü.

Ve sen abiciğim. Üzülme. Ama ikimizin birlikte “Biz açız” dediğimizi hatırla. Ey Ölüm Meleği, acele et ve ruhumu al ki artık cennette yemek yiyeyim. Ve ben çok açım.

Ve ey ailem, benim için korkmayın. Ben sizin yerinize de cennette yiyebildiğim kadar çok yiyeceğim.

İşte bu benim tabutum.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 12 Aralık 2015; 18:21:08 >

• Allah yardım eylesin
    Bizler ise şükretmediğimiz gibi beğenmiyoruz.
    Kaçmasaydı savaşsaydı diyen veletler gelir şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım dediğimizde ilk yakınındakilerden başlaman gerekiyo çevrende varsa gerçekten ihtiyacı olan ilk çevrenden başla yok bulamıyorum dersen uzaklara git.Kızılay heryere ilk yardım götürenlerden en sağlıklısı kızılay gibime gelio yardım açısından oraya yardımını iletebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Yardım dediğimizde ilk yakınındakilerden başlaman gerekiyo çevrende varsa gerçekten ihtiyacı olan ilk çevrenden başla yok bulamıyorum dersen uzaklara git.Kızılay heryere ilk yardım götürenlerden en sağlıklısı kızılay gibime gelio yardım açısından oraya yardımını iletebilirsin.

Tesekkurler . Cevremde açlıktan ölecek birisi yok . Benim için açlık fakirlikten daha önce gelir . Fakir olarak insan yaşar ama aç olarak yaşayamaz . Eziyet çekerek ölümü bekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Yardım dediğimizde ilk yakınındakilerden başlaman gerekiyo çevrende varsa gerçekten ihtiyacı olan ilk çevrenden başla yok bulamıyorum dersen uzaklara git.Kızılay heryere ilk yardım götürenlerden en sağlıklısı kızılay gibime gelio yardım açısından oraya yardımını iletebilirsin.

Tesekkurler . Cevremde açlıktan ölecek birisi yok . Benim için açlık fakirlikten daha önce gelir . Fakir olarak insan yaşar ama aç olarak yaşayamaz . Eziyet çekerek ölümü bekler

Öyle diyosan dediğim gibi kızılay veya insanı yardım vakfı var bunlar en iyi seçenek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.