Şimdi Ara

Açlık Oyunları serisini okuyanlara bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açlık Oyunları'nı okudum oyunlar bitti adamlar evlerine döndü ee diğer 2 kitapta (Ateşi yakalamak, Alaycıkuş) ne anlatılıyor ? Zaten forumda bazıları berbat demiş okusam mı kararsız kaldım. Bu seriyi okuyanlar kısaca 2. ve 3. kitapta ne anlatıldığını söyleyebilir mi

• 2.KİTAP:Peate olan aşkını kanıtlamak için yeni bir oyun düzenlenecek
    3.KİTAP:Başkana karşı isyan çıkaracaklar.
    Bunları anlatıyor kitaplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraysonmez

2.KİTAP:Peate olan aşkını kanıtlamak için yeni bir oyun düzenlenecek

Çok teşekkürler Yeni bir oyun düzenlenecek derken yeni bir Açlık Oyunları mı ? Ve birde okumamı tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kitaptaki karakterler daha saglam aslinda ama vahset daha az :) onu okumani oneririm, 3. kitapsa farkli bir kitapmis gibi, aclik oyunlari yok isyanlar uzerinde duruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

2. kitaptaki karakterler daha saglam aslinda ama vahset daha az :) onu okumani oneririm, 3. kitapsa farkli bir kitapmis gibi, aclik oyunlari yok isyanlar uzerinde duruluyor.

Teşekkürler
  • Her şeyi geç seriyi tamamlamak için bile okunur ki diğer kitaplarda güzel okumanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

Çok teşekkürler Yeni bir oyun düzenlenecek derken yeni bir Açlık Oyunları mı ? Ve birde okumamı tavsiye eder misiniz ?

Evet açlık otunları rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk kitabı beğenerek okuduysan diğerlerini de okursun, maceranın dozu artıyor. farklı bir açlık oyunu ve isyan görüyorsun. kayıp mıntıka ile karşılaşıyorsun. gerek fantastik olduğu için gerekse okuyucunun dil hazinesini zorlamadığı için kitapları beğenmeme rağmen seriden etkilenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

dostum okumanı tavsiye ederim ikinci kitap biraz duygu yüklü olsada alaycı kuş tam bir savaş meydanını anlatıyor isyan büyüyor ve neler neler oluyor

• 2.kitapta 75.açlık oyunları olduğu için özel bir oyun düzenliyorlar.Bu oyunlara da önceden kazananlar gidiyor.
    3.kitapta başkana karşı isyanı işliyor.
  • 2 de 3 de güzeldir, tavsiye ederim. 2 harika, bence en iyisi o yüzden 3 biraz hayal kırıklığı yaratıyor o kadar.
  • Sağolun 2. kitabı aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.