Şimdi Ara

Açlık Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitabın serisini 35 Tl ye sipariş ettim. Kullanıcı yorumları hep olumlu,arkadaşlarımda sevmiş. Sizin yorumlarınızıda alayım dedim. İyi mi kitap?

• 1. kitap süper bir başlangıç başından ayrılamıycaksın
    2. kitap birincisinden daha iyi olabilirmi diyceksin ama 1.den bile daha iyi bir devam kitabı
    3. kitap diğerlerine göre vasat ama madem bu kadar okudum bunuda bitiriyimde sonucu göreyim dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

1. kitap süper bir başlangıç başından ayrılamıycaksın
    2. kitap birincisinden daha iyi olabilirmi diyceksin ama 1.den bile daha iyi bir devam kitabı
    3. kitap diğerlerine göre vasat ama madem bu kadar okudum bunuda bitiriyimde sonucu göreyim dersin

Aynen çok iyi ifade etmişsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

1. kitap süper bir başlangıç başından ayrılamıycaksın

bence kitabın arkasına yazılması gereken gerçeği en iyi ve öz biçimde ifade eden cümleler
  • Bende 35 tl ye sipariş ettim okuoku.com dan yeni başladı okumaya tek kelimeyle SÜPER.!.
  • Bence İlk kitap çok başarılı.İkinci kitap onu devam ettirmek için hazırlanmış bir kitap ama yine de başarılı .Üçüncü kitap ise zorlama ile çıkarılmış vasat bir kitap.
  • Tüm yorumlar harika :) ve tam özetliyorlar seriyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu serinin popüler olma sebebini çok fazla reklamının yapılmasına bağlıyorum ben okudugumda cok fazla zevk almadım şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer10

bu serinin popüler olma sebebini çok fazla reklamının yapılmasına bağlıyorum ben okudugumda cok fazla zevk almadım şahsen.

+

İlk kitap hadi neyse de 2. kitabı hiç beğenmedim ben
  • İlk kitap harika, ikinci kitap ortalamanın üstünde, 3. kitap başarısız
  • İlk 2 kitap harika, 3. kitap ayaküstü yazılmış vasat altı bir kitap
  • Ben bir türlü sevemedim şu açlık oyunlarını diğer okuduğum kitaplara nazaran biraz vasat kaldı.
  • ilk kitap şöyle böyle
    ikinci kitap yazarin ergenlik fantezilerini iceriyor.

ikinci kitaptan sonra daha cok genc kizlara hitap ettigi kanisina vardim ucuncuyu okumadim merak ediyorum ama okumak istemiyorum.

ama ilk iki kitapta merak unsuru guzel yerlestirilmis merak edip hizlica bitiriyorsunuz kitabi o acidan taktir ettim yazari
  • Çok güzel bir seri ama 3. kitabı gerçekten bitsin diye yazılmış gibi.
  • ilk kitap muhteşem ve devam niteliğindeki 2. kitap da gayet tatminkar. ancak 3. kitap gerçekten de seri bitsin diye yazılmış. okurken canınız sıkılabilir, çünkü olacakları tahmin edebiliyorsun.
  • Seriye 5 gün önce başladım ve bugünde 2.kitabı bitirdim her k,herkesin olumlu düşünceleriyle aldım kitabı (açlık oyunlarını 2.kitap hediye gelmişti) ilk kitabında arkadaki yazılarına bakarak (vahşi bir ortamda herkes sabahı göremeyeceğinizden eminken hayatta kalabilirmisiniz ? ) teması nı görünce sağlam bir hikaye ve tahmin edebildiğim sıkı bir macera olduğunu düşündüm ilk 120 sayfa müthiş hızlı geçti o kadar hızlı geçti ki ne oluyo ya ? bir dakika şurası neydi bu kim nasıl oldu ya ? gibi sorulara maruz bıuraktı çünkü daha odaklanamadım bile derken hikaye birden giriverdi (burada şu var anlatım ve tasvirler yetersiz detaya inebilirdi fakat yazar sıkıacağını düşünürken aslında biraz kötü yapmış ) hikaye ilerlerken durağan ve basit bir şekilde ilerlemeye başlayınca kitabın yarısında internetten araştırdığımda kitabın young adult grubuna girdiğini (Genç yetişkin) görünce beklentilerimi azalttım ( bu young adult hikayelerde şiddet ,gerilim,ve heyecan olması gerektiği kadar verilmediği için biraz hayal kırıklığına uğrayıp beklentilerimi ona göre düşük tutarak okumaya devam ettim ) bir yerden sonra kitap sadece günlük bir olay gibi ilerlemeye başladı ve çok basit ilerledi kurgu olarak ve hikaye olarak bir derinlik bekleme geniş bir hikayesi yok çünkü ,basit bir dille yazılmış tek artısı anlatım ne kadar basit olsada sıkmıyor ve sona rahat gelebiliyosun sıkmaz ama sıradan olduğunu belirteyim öyle bir hikayeden çok daha sağlam şeyler çıkabilirdi ama kitap birazda ergen hikayesine benzetilerek birazdaha cılkı çıkmış aynı twilight gibi önce onu bilerek oku yani ilk kitap için kanaatim boş zamanlarda canın sıkılırsa vakit geçirmek için fazla beklentiye girlimeden okunabilecek çerezlik bir roman 5.4 verebilirim kitaba

Gelelim ikinci kitaba(Ateşi yakalamak) ilk 200 sayfa müthiş sıkıldım yani öyle böyle değil sırf okumuş olmak için ilerledim anlatmışta anlatmış kızın iç dünyası ile başlayıp 200 sayfa boyunca sıkıntıdan patlatabilecek bir kitap ve hikaye 1.ile aynı olması (oyunlara tekrar katılması ) aynı hikaye olduğu için boş bir devam kitabı olduğunu düşündüm taa ki 200e kadar 200 den sonra biraz hareketleniyor ve son 150 sayfa müthiş bir adrenalin oluyor yaratıcı kısımlar mevcut ve 1.kitaptaki açıkları biraz olsun kapatıp derin bir hikayeye ayak basıyorsunuz ve sonu hiç tahmin edemiyeceğiniz bir biçimde bitiyor fakat en büyük eksiklerden biride yazarın alelacele oldu bittiye getirmesi maalesef bundada var açıkçası ikinci kitap için düşüncem sürükleyicilik bakımından ağır ve sıfır olan bir kitap ama kurgu bakımından hiç fena sayılmaz ikinci kitap olatak düşünürsek hiç fena değil ama daha iyi olabilirdi diyorum ve gelişme kısmı 410 sayfalık bir kitabın son 100 sayfalıp kısmına sığdırılmasaydı keşke diyorum ve ikinci kitap için fena değil diyor 6.5 veriyorum kitaba

Üçüncü ve son kitap olarak çok daha genbiş ve sağlam hikaye çıkabilrmiş ( okumadım ama çoğu kişi finalden memnun kalmamış hayal kırıkları vgarmış ve tahmin edebiliyorum , seriyi bitirmek için okuyacağım 3yüde)

Kısacası hikaye genel olarak gençler için yazılmış adrenalin olarak azaltılıp aşk ile süsleyip çok fazla ilgi çekmeyen eh işte tadında okunabilecek çok fazla bişey beklenemden okunabilecek çerezlik b ir roman diytorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 5 Haziran 2012; 0:43:52 >

• benim favorilerim arasındadır.Geçen sene okumuştum 3.nü.1.kitabın filmi de bu sene vizyona girmişti.
    İlk günden izledim.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salamar17 -- 5 Haziran 2012; 15:39:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.