Zübeyr Şaşmaz, Açlığa Doymak isimli filminde ölüm oruçlarını, halvet ve güzellik konularını ortak bir yapı içersinde beyazperdeye aktarıyor.Film, birbirlerinden farklı dünyalarda yaşayan üç insanın sıradan hayatlarının, ölümü dileyecek kadar büyük bir azaba dönüşmesini anlatıyor. Açlığa Doymak, “Ruhsal bir azap bedensel bir acıyla yenilebilir mi? İnsan en temel ihtiyacı olan yeme içme arzusunu bir amaç uğruna kesebilir mi?” sorusuna cevap arıyor.Filmin başrollerinde Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü, Didem Balçın ve Ali Sürmeli başarılı performanslarıyla göz dolduruyorlar. Horozoğlu’nun Hazar Ergüçlü ve Didem Balın’la birlikte rol aldığı film, 7 Aralık’ta vizyona girecek.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Makyajla 15 kilo verdi
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği "Açlığa Doymak" filminde oyunculara özel makyaj teknikleri uygulandı. Mete Horozoğlu da; İngiliz ekip sayesinde 4 saat süren makyaj tekniğiyle 15 kilo vermiş bir görüntüye büründü.
Ayrıca da müzikleri Erkan Oğur Üstada ait.
Vizyonda
quote:
Orijinalden alıntı: platonn
Ayrıca da müzikleri Erkan Oğur Üstada ait.
erkan oğur forever diyorum!!! yeri bambaşkadır erkan oğurun. zülfü kaküllerin amber misali, bugün ben bir güzel gördüm, mamoş gibi türkü ve kasidelerle gönlümü fethettin valla erkan baba!! erkan oğur için izleyeceğim bu filmi.
malum ortamlara düştü.. meraklısına duyurulur.
Filmi şimdi izledim.Filmde hikayenin işlenişini beğendim. Filmde Burcu karakteri yağlarını aldıran kadın , hep konusu bir yere bağlanıcak diye bekledim bağlanmadı.Hikayenin bu kısmında bir eksiklik vardı bence.