Bildirim
Açısal momentum yönü bulma sorunum var bakabilir misiniz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
determinant biliyor musun hocam? i j k vektör bileşenlerinin vektörel çarpımı üçlü determinantı alınarak yapılır. ordan yönü direk olarak bulabilirsin. -
Hocam mahsuru yoksa sorabilir miyim?2016da kalktı matris determinant.Siz olimpiyatçi falan mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çizgisel momentum açısal momentuma her zaman diktir hocam bu güzel bilgi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
istisnası var mi hocam zaman kisitli artik kafa yoramiyorum da hap bilgi olarak tutucam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermeno34 -- 10 Haziran 2020; 23:27:25 >
Hocam bende 12 çap fasikülünde gördüm sanırım yok istisna valla varsa da kb beraber gümleriz :)
jsjxnandsn tamam hocam canın sağolsun :Ddd
Çizgisel hız konum vektörüne dik olduğu için formüller de mv ye mvr olduğu için bence bu iş hep sağlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok makina müh 2. sınıf öğrencisiyim ben -
yok hocam. sağ el kuralıyla bulunuyor zaten açısal momentum. parmaklar v yönünde, baş parmak w yönünde oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: hermeno34
istisnası var mi hocam zaman kisitli artik kafa yoramiyorum da hap bilgi olarak tutucam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam ;)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X