cezve, Ben de senin gibi düşünüyorum. Yemek için o kadar kasmam ama bi arkadaş filan gelirse eve bişeyler yapmak gerek en azından :) Belki sana misafirliğe geliriz..
bak vallağa yolu açtık artık bi davet edersin dimi. pastalar bendeeeen. sende yumarta kırarsın :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />cezve, Ben de senin gibi düşünüyorum. Yemek için o kadar kasmam ama bi arkadaş filan gelirse eve bişeyler yapmak gerek en azından :) Belki sana misafirliğe geliriz.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> hoca iste bende tam tersi. misafirlige gelen yemegi yapiyor.
buyur gel baba, asciligina guveniyorsun demek ki!
[evlol]
patlatırız bi sucuklu kuru fasulye olmazmı ???
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by serserser</i> <br />bak vallağa yolu açtık artık bi davet edersin dimi. pastalar bendeeeen. sende yumarta kırarsın :)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ayipsin, size yumurta kirarim sora yumurta kirarim ohhoo daha ne yumurtalar kirarim.
benim icin fark etmez soyledigim gibide sen sucuksuz bisey yiyemiyor musun hoca? valla bu kadar sucugu spor filan paklamaz:)
ya bu saate aklıma bi şey gelmiyoki kafamı kaldı abicim tutturmusum bi sucuk gidiyo :))
Yani çeşit bol diyorsun [:P]
oooo neli kurular yaptım burada :) patlıcanlı donduramaya benzer seyler gibi bi seyler bile yaptım ne iyorum ben yaaa gercekten yoruldum :))
içme suyumda bitti şimdi sıçtım işte salçanın üstüne ne koyacam şimdi :))))))) (geriye donuş olsun dedim :))))