Şimdi Ara

Açılmamış HTC DESIRE, satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış model geldiği için satıyorum.

Sadece kutusu açılmıştır, telefon çalıştırılmamıştır, koruma jelatinleri üzerindedir. Jelatinler üzerinde parmak izi dahi yoktur.
    1150 lira. Piyasanın çok altında.
    Piyasada 1250 ile 1400 arasında satılıyor.

800-900 arasında satılanlar kopyalanmış, ya da faturasız/kaçak olabilir, fiyatı karşılaştırırken bunu göz önünde bulundurun. Öyleyse kullanımda sorunlar yaşanmakta.

Türkiye'dekilerde Android Market sorunu var mı bilmiyorum (genelde oluyor), sattığım telefonda böyle bir sorun yoktur.

Telefonu kullanmaya başlamadığım için kayıt yapılmadı fakat alan arkadaş ile beraber, telefonu açtığında yaparız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmehmet -- 8 Aralık 2010; 1:07:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yanlış modelemi bakıyorum sıfırından pahalı satıyosunuz??

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-htc-desire-fiyati,370230.html
  • haklısınız dikkatsizlik yapmışım,
    fiyatı düzelttim.

• Günceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmehmet -- 25 Kasım 2010; 7:57:05 >

• Günceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmehmet -- 25 Kasım 2010; 7:57:32 >

• 1150 de çok dostum kayıt parasıda var
  • Dostum kayıdı isterseniz ben halledeceğim, 2 arkadaşımın kullanılabilir pasaportu var, birini ben alınca Desire HD için kullanacağım, diğer pasaporta da isterseniz bu telefonu kaydedebiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILIK 5800X KUTULU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gunceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmehmet -- 3 Aralık 2010; 11:28:04 >

• Günceldir

• Günceldir

• açıkçası vodafone un kampanyası sizin verdiğiniz fiyattan daha cazip geldi. zira internet paketi var ve garantili.
  • Gunceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmehmet -- 3 Aralık 2010; 11:28:50 >

• Dostum yanlışın var ,

internet paketli fiyatı 18 * 68 1224 tl ye geliyor fiyatı , üstelik taksitli gibi ve internet paketli , sende bu yok .

sim kilidi yok zaten türkiyedeki hemen hemen hiçbir telefonda yok ,

android market olsun veya olmasın çok sorun değil uygulamalar başka yerlerden de indiriliyor. bu eksik bi özellik değil bence
  • Vodafone un 24*53 luk aylık paketini de seçtiğinizde internet fiyatını çıkardığımızda telefon 1080 liraya gelmis oluyor, hemde taksitli. yani vodafone daha cazip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latia -- 27 Kasım 2010; 13:23:34 >
  • Yurtdışı gelen bir ürünün Türkiye içerisinde garantisinin geçerli olmayacaktır. Fiyatta revize yada sadece takas olarak çeviriseniz satış yada takas daha kolay olacaktır.
  • yani dostum garantisiz bir telefona o kadar para vereceğime o parayı arkadaşına veririm bana da bir tane desire hd alsın gelsin
  • Gunceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmehmet -- 3 Aralık 2010; 11:29:12 >

• Yanlış anlama kötülemek gibi bir amacım yok ama garantili ve taksitli ve internetli 1200 lira iken neden kutusu açılmış bir ürüne 1150 verilsin ki? Bu fiyattan satılmaz diye uyarayım dedim sadece.
  • ayrıca cepnet sınırsız
  • arkadaslar konuyla hic ilgim yok ama,"yanlis anlama bu fiyata gitmez soylemek istedim".... gibisinden ifadeleriniz komik oluyor.
    almayacaksaniz bulasmayin adama arkadasim.ne kil insansiniz anlamiyorum ki,biri size yapsa hosunuza gider mi ?
    herkesin elinin altinda internet var,adamin fiyatina bakar,acar sifir fiyatina bakar kararini verir millet.size ne ?

hayirli satislar arkadasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanx -- 27 Kasım 2010; 21:46:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.