Şimdi Ara

Açılmadık ne kaldı (Hayatın neresindeyiz) İŞ - REFAH ORANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizi sitesi açsam desem gırla site var ve 30k hitten sonra kazandırıyormuş bir reklam marez sayıldığı içinmiş. Dandik reklamlar alabiliyormuşsun.

Forum açsam içinde olduğum forum yetiyo genelde herkese

alışveriş sitesi açamam satacağım mal yok

blog açarım, ama devamlılık sağlayabilecek kadar yoğun birşeyler yaşamıyorum

vlog da yapamıyoruz yukardaki sebepten

ilgi duyduğum şeyler;
    -araba
    -pc,ps / video oyunları
    -yemek
    -teknoloji
    -fitness

aklıma gelen başlıca konular bunlar. acaba ben nasıl birşeyler yapmalıyım hiç bu duruma düşüp sonra yolunu bulan var mı?

dipçik:app fikirlerm falan oluyo arada da onu sırtlayacak sermaye veya bilgim yok şuan (kodlama/yazılım açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 23 Kasım 2016; 11:4:41 >

• düğmelerimi açmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

düğmelerimi açmadım

• bilemiyorum ama kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

bilemiyorum ama kolay gelsin

hepimize cümleten.

Misal şuan işyerindeyim kurtuluşum için bir adım atabilmek istiyorum
  • Doğa gezileri

• iş nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • puahate ya da sluthate tarzı bir site açmak lazım. Alt forumlarda tipim nasıl, stalkerlık, kız tavlama, teknoloji vesaire olacak. Bu forumdan bir sürü kişi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

iş nedir?

İş nedir?

herhangi bir şey üretmek, ortaya koymak, bir verim, sonuç elde etmek için güç harcayarak yapılan çalışma, etkinlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

iş nedir?

İş nedir?

herhangi bir şey üretmek, ortaya koymak, bir verim, sonuç elde etmek için güç harcayarak yapılan çalışma, etkinlik.

İş nedir?

• quote:

iş nedir?

aksesuar sektöründe e-ticaret sitesine bakıyorum
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Çalışma saatleriniz yoğun değilse bir kamera filan alarak vloga başlayabilirsiniz. Kimse yoğun yaşadığı için vlog açmıyor zaten açtıktan sonra yoğun yaşamaya başlıyor. Misal bugüne kadar aldığınız hiç bir şeyi video çekerek incelemezken marketten aldığınız hamur çırpıcıyı bile çeker oluyorsunuz izleyende olmuyor değil
  • quote:

Çalışma saatleriniz yoğun değilse bir kamera filan alarak vloga başlayabilirsiniz. Kimse yoğun yaşadığı için vlog açmıyor zaten açtıktan sonra yoğun yaşamaya başlıyor. Misal bugüne kadar aldığınız hiç bir şeyi video çekerek incelemezken marketten aldığınız hamur çırpıcıyı bile çeker oluyorsunuz izleyende olmuyor değil

Bilemiyorum deneyebilirim telefonla falan denerimde inceleme videoları aşırı fazlalaştı, yeni pc kurduk arkadaşla aklıma gelmedi değil inceleme videosu çekmek ama çekmedim :)

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    O sadece misaldi hocam, yani çoğu vlog zaten oan ne varsa elinde onunla bir şey çekmeye çalışıyor. Geçen gün bir vloga denk geldim bir şeyi araştırırken yaptığı şeylerin albenisi yoktu vloglarda yüzü bile gözükmüyordu toplasan 7-8video atmıştı zaten ama en az 20.000 izlenmesi vardı videoların. 20.000kişiye bir videoyla ulaşmak bence gayet güzel bir başarıdır
  • quote:

O sadece misaldi hocam, yani çoğu vlog zaten oan ne varsa elinde onunla bir şey çekmeye çalışıyor. Geçen gün bir vloga denk geldim bir şeyi araştırırken yaptığı şeylerin albenisi yoktu vloglarda yüzü bile gözükmüyordu toplasan 7-8video atmıştı zaten ama en az 20.000 izlenmesi vardı videoların. 20.000kişiye bir videoyla ulaşmak bence gayet güzel bir başarıdır

Tabiki başarıdır, oradan da yürüyebilirler. Benim büyük bir problemim var; dikkat dağınıklığı gibi, ilgim anlık olarak değişebiliyor. Yani bir an oyun videosu mu yapsam diyorum eğlenceli anları kes biç yapıp koyarım, başka zaman tekstil markası yaratmak kolay gözüküyor, müzikle ilgiliyim müzik yapımını bilsem melodilerim vs hazır bikaç parça çıkarırım garanti, oyunculuk yapmıştım bi ara çok eğlenceliydi fakat sektörün derinine inemedim, ticaret yapmak istiyorum bazen al sat veya toptancılık gibi, dizayn konusunda da yaratıcı olduğumu söyleyebilirim, bide application yazmalar fikirler falanlar filanlar hep kafamda yer kaplıyor.

Bu sebeplerden dolayı odaklanamayabiliyorum ve kararsızlık yaşayabiliyorum.

• Işınlama yapan site açılmadı reis
  • Basit düşün. Bak flappy bird e mario grafikleriyle mlyonlar kaldırdı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.