Şimdi Ara

ACİLLLLLLLLL- TELEFON SUYA DÜŞTÜ ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
41.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

quote:

Keşke saç kurutma makinesiyle kurutmasaydın devrelere zarar verdiğini okumuştum bir yerde. Arkadaşlar söylemiş zaten 2gün pirincin içide beklesin iyice kuruduğundan emin olduğunda tak bataryayı çalıştır. Bir süre kullan sonra sat bence su görmüş cihaz iflah olmaz. Şunu de söylemeden geçmeyim telefonu denize falan düşürürseniz çıkarınca iyice normal suda yıkayın içinde tuzlu su kalmasın, tuz kalmasın. Sonra telefonu kesinlikle açmaya çalışmadan 3-4 gün pirinç Büyüh ihtimal çalışır. Geçmiş olsun

Sakın yanlış anlamayın da, satılan insanın suçu nedir?

Yok yanlış anlamıyorum ama ne yapabiliriz peki size sorayım 400lira zarara mı uğrayalım yoksa board ne kadar bilmiyorum ama tahminen 100küsür liradır. İki ucu kızgın değnek. Siz olsanız ne yapardınız?

Ne olursa olsun, ileride ciddi şekilde arıza çıkarabilecek bir cihazı başkasına satamazdım. Sonuçta başka birisi bana sıvı yemiş cihaz satsa ve iki gün sonra benim elimde bozulsa, çok üzülürüm verdiğim paraya..

Tebrik ederim örnek davranışınız için ama şunu da söylemem gerekir ileride diyelim ki arabanızda çözülemeyen(!) bir problem oldu o zaman da satmayacaksanız o zaman tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 8 Şubat 2010; 12:42:17 >

• 3310 olsa calışır bu yöntemlerle ama bu telefon istersen 1 ay prinç tarlasında beklet yinede calışmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Mümkün olduğu kadar uzun süre nemini almaya çalış telefonun. Pirinç olayını tam bilmiyorum, ama su oranı düşük olduğu için mantıklı bir yöntem. 1-2 gün pirinc olayını yap.

1-2 gün de kalorifer yanı bir yerde havalandır.

Sonrada çalışıp çalışmadığını test edersin. Telefonu çalıştırmak için sakın acele etme.

PİRİNÇ Mİ?iyi ki hatırlattın.
    satılan bazı elektronik cihazların içine nem önleyici kağıt arasına sarılmış toprak var.kimyasal bir madde var galiba bunun nemi önlediği söylendi.
    merak ettim,
    nem elektronik parçalara ne gibi zarar veriyor.ayrıca nemi önlemek için o toprağı koymak yerine pirinç konulması işe yarar mı?
  • quote:

Keşke saç kurutma makinesiyle kurutmasaydın devrelere zarar verdiğini okumuştum bir yerde. Arkadaşlar söylemiş zaten 2gün pirincin içide beklesin iyice kuruduğundan emin olduğunda tak bataryayı çalıştır. Bir süre kullan sonra sat bence su görmüş cihaz iflah olmaz. Şunu de söylemeden geçmeyim telefonu denize falan düşürürseniz çıkarınca iyice normal suda yıkayın içinde tuzlu su kalmasın, tuz kalmasın. Sonra telefonu kesinlikle açmaya çalışmadan 3-4 gün pirinç Büyüh ihtimal çalışır. Geçmiş olsun

Teşekkürler..
    Dün akşam telefoncuya gittim durumu anlattım. Telefonu su dolu kabın içine koyup bana getirseydin kurtarırdık dedi. Telefonu bu akşam çıkarıp çalışıyormu diye denemeyi düşünüyorum. Fazla umudum yok ama bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DosTÇakaL

quote:

Teşekkürler..
    Dün akşam telefoncuya gittim durumu anlattım. Telefonu su dolu kabın içine koyup bana getirseydin kurtarırdık dedi. Telefonu bu akşam çıkarıp çalışıyormu diye denemeyi düşünüyorum. Fazla umudum yok ama bakalım.

Evet onu da duymuştum ama bana pek mantıklı gelmiyor su dolu kabın içinde telefon götürdüğünü düşünsene
    Ne oldu çalıştımı telefon denedin mi?

• telefonunun akibetini merakla bekliyoruz...
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler..

Evet onu da duymuştum ama bana pek mantıklı gelmiyor su dolu kabın içinde telefon götürdüğünü düşünsene
    Ne oldu çalıştımı telefon denedin mi?

Komik bir durum olurdu

Buarada yarım saat önce telefonu çıkarttım ve bir kerede çalıştı. Bu durumda telefonun garantiside bozulmadı Yanlız bi sorun var oda sim kart yerine oturmuyor. Muhtemelen içine pirinç kaçmış olabileceğini düşünüyorum. Servise göndersemmi acaba ???

• neden bulgur degılde pirinç biri açıklasın bunu
  • İçinde pirinç olduğunu görünce ne derler acaba merak ettim şimdi
    Senin telefon N79'du sanırım bende de N79 var şimdi baktım da içine prinç nası kaçmış ki sallayınca ses geliyor mu oradan?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakın yanlış anlamayın da, satılan insanın suçu nedir?

Yok yanlış anlamıyorum ama ne yapabiliriz peki size sorayım 400lira zarara mı uğrayalım yoksa board ne kadar bilmiyorum ama tahminen 100küsür liradır. İki ucu kızgın değnek. Siz olsanız ne yapardınız?

Ne olursa olsun, ileride ciddi şekilde arıza çıkarabilecek bir cihazı başkasına satamazdım. Sonuçta başka birisi bana sıvı yemiş cihaz satsa ve iki gün sonra benim elimde bozulsa, çok üzülürüm verdiğim paraya..

Tebrik ederim örnek davranışınız için ama şunu da söylemem gerekir ileride diyelim ki arabanızda çözülemeyen(!) bir problem oldu o zaman da satmayacaksanız o zaman tebrik ederim

İşte bu gibi durumlar için yapacağım şey, alacağım cihazı her koşulda garantiye girmesi için SİGORTALAMAKTIR.

Sigorta olduğu zaman başımız ağrımaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mulkiyeli

Suyamı düştü, delikten mi çıkardın:)

• quote:

İçinde pirinç olduğunu görünce ne derler acaba merak ettim şimdi
    Senin telefon N79'du sanırım bende de N79 var şimdi baktım da içine prinç nası kaçmış ki sallayınca ses geliyor mu oradan?

Sim kart boşluğundan girmiş olabilir diye düşünüyorum ses gelmiyor ama %90 pirinç kaçtı Servise gönderdim telefoncu haftaya gelir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DosTÇakaL -- 21 Ocak 2015; 13:30:52 >

• kimse söledimi bilmiyorum okumadım ama önce kolonya ile iyice derinlemesine yıka ve kurut arada suda gider
  • quote:

quote:

İçinde pirinç olduğunu görünce ne derler acaba merak ettim şimdi

Heralde aşcı telefonu falan derler

Sim kart boşluğundan girmiş olabilir diye düşünüyorum ses gelmiyor ama %90 pirinç kaçtı Servise gönderdim telefoncu haftaya gelir dedi.

İyi o zaman onlar eğer oksitlenmiş yüzey varsa onu da temizlerler

• Telefonu al tatlı suyun içine koy.1 hafta kadar beklesin sonra çıkar sudan saç kurutma makinesiyle bütün parçalarını kurut.Sonra tak çalışır...

Telefonu denize düşürmüştük 1 kere dalıp çıkardım telefonu.Tüm parçalarını söktüm.Hepsini tatlı suyun içine koydum suyuda 2 gün aralıklarla değiştirdim.Sonra saç kurutma makinesiyle su kalmıyacak şekilde kuruttum peteklerin üstüne altına koydum telefonu 1-2 günde öyle bekledi sonra baktım iyice kurumuşmu diye birleştirdim bütün parçaları pili hariç hepsi çalışıyor

Satmıştım sonra telefonu (:
  • İç dış kapak (çıkıyorsa) çıkar peçetinin üzerine koy devrelerini ise marka bir mikrofiber bezle kurula. Oda olmazsa satabiliyorsan sat bi üst modelini al tabi maddi imkanın varsa
  • @Aten-Ra

Daha önce söyleyen olmamıştı söylediğin iyi oldu aklımızda bulunsun

@Ugur851

Suya düştüğünü anlarsalar o zaman kötü.

@N-0NE

Deniz suyu yediyse iflah olmaz bence.

@kuatromen

Gerek yok pirinç olayı çözdü
  • İyi Bari Telefonunun Çalışmasına Sevindim.
  • Ben telefonu televizyonun üzerinde bırakmıştım. 3 gün sonra aynen çalışmaya başlamıştı
  • Benim eski telefonda çamaşır makinesinde yıkandı.Parçalara böldüm kaloriferin üstüne koydum sabah kalktığımda eskisinden daha temiz ve daha iyi çalışıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.