Şimdi Ara

ACİLLLLLLL YARDIM ARKADASLAR LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR PEUGEOT 406 HDI SV ALMAK ISTIYORUM YARDIMCI OLUN LUTFEN BANA SORUN CIKARTIRMI OZELLIKLERI NASIL MOTORU NASIL YARDIM LUTFEN ARKADASLAR

• niye bu araç
    başka araç yokmu düşündüğün
    dizelde peugeot öneren olurmu bilmem. ama ben ikinci el dizel bile almayı düşünmezken pejonun dizelini almazdım herhalde
    ayrıca kaç km de araç
  • ARAC 100 BİN ILE 150BİN ARASI SEKLINI BCOK BEGENIYORUM 2000 MOTOR DIZELDE AZ YAKIYO BIRDE 20 MİLYAR CIVARI PARA VEREBILIRIM OYUZDEN DUSUNUYORUM SIIZN BIR ONERINIZ VARMI
  • tdi biraz gürültülü olsada önerebileceğim dizeller arasındadır.
    fakat eminim bunada paran yetmeyecek

ACİLLLLLLL YARDIM ARKADASLAR LÜTFEN

gerçekten pek şık değil kaldıki sedan olanı çok daha güzel duruyor
    benim önereceğim 2000 model nissan primera sw twin cam motorlu station olarak nefis bir ataç tüpede müthiş uyumlu
    omvl marka emilatörlü tüp atarsın 750 ytl ye senden kralı yok
    quote:

Orjinalden alıntı: 1453m

ARAC 100 BİN ILE 150BİN ARASI SEKLINI BCOK BEGENIYORUM 2000 MOTOR DIZELDE AZ YAKIYO BIRDE 20 MİLYAR CIVARI PARA VEREBILIRIM OYUZDEN DUSUNUYORUM SIIZN BIR ONERINIZ VARMI

• BEN HASTAYIM 406 O YUZDEN ONU COK ISTIYORUM BENZINLI COK YAKIYOR O YUZDENDE DIZEL ISTIYORUM AMA BORA HONDA CIVIC MAKYAJLISI VARYA EN SON MODELDEN ONCEKI ONLARDA GUZEL ONLAra ne dersın
  • 100-150 bin km deki bir dizel alacaksanız mümkünse ailenizde herhangi birisinin kullandığı veya mahallenizdeki hergün gözünüzün önünde olan bir arabayı alın derim ben..gereksiz bir riske giriyorsunuz..
  • boranın dizeli yaklaşık 24-25 bin ytl den başlıyor
    civic de iyi fakat dizeli yok
    ama benzinli bir bora balıp tüp takılırsa yine iyi bir performans yakalanabilir

quote:

BEN HASTAYIM 406 O YUZDEN ONU COK ISTIYORUM BENZINLI COK YAKIYOR O YUZDENDE DIZEL ISTIYORUM AMA BORA HONDA CIVIC MAKYAJLISI VARYA EN SON MODELDEN ONCEKI ONLARDA GUZEL ONLAra ne dersın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım lütfen cok acilll!!
    19 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

boranın dizeli yaklaşık 24-25 bin ytl den başlıyor

quote:

BEN HASTAYIM 406 O YUZDEN ONU COK ISTIYORUM BENZINLI COK YAKIYOR O YUZDENDE DIZEL ISTIYORUM AMA BORA HONDA CIVIC MAKYAJLISI VARYA EN SON MODELDEN ONCEKI ONLARDA GUZEL ONLAra ne dersın

hocam benim işyerinden bir arkadaş 2000 model 1.6 bora aldı..yakıt sarfiyatı şikayeti ile bana sordu..tüp taktır dedim..taktırdı..bu sefer de lpg yi de fazla yakıyor diye geldi..bende tüpü sök motoru sök dizel motor taktır dedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

Orjinalden alıntı: serkes

boranın dizeli yaklaşık 24-25 bin ytl den başlıyor

quote:

hocam benim işyerinden bir arkadaş 2000 model 1.6 bora aldı..yakıt sarfiyatı şikayeti ile bana sordu..tüp taktır dedim..taktırdı..bu sefer de lpg yi de fazla yakıyor diye geldi..bende tüpü sök motoru sök dizel motor taktır dedim...

yok hocam ya dizele uygun bir ülke değiliz biz.

• arkadaslar peugeot 406 hdi sv stationwagon degil sedan modeli yanlısanlasılmasın motor performansı falan nasıl acaba sorun cıkartırmı 100bin veya daha fazla kilometreler için konusuyorum dayanıklılıgı falan nasıl deri koltuk sunroof var görünüş falan cok hos oldugu için tercih ediyorum ama motor hakkında pek bilgim yok
  • pug dizelleri özellikle 307 hdi mesela sorunlu olduğunu öğrendim servisimden.

406 genel oalrak çok iyi bir araçtır. dizeli konusunda bilgim yıok ama tır tır tır o sesi duyarsın yüz bini geçmiş bir araçtan. tüp taktırman senin için makul ama pug lara da öyle her tüpü her tüpçü takamıyor haberin ola... ateşleme sistemleri çok hızlı imiş.. 306 sahibiyim oradan biliyorum. yoksa LPG yi tercih ederim ...
  • PEKİ ARKADASLAR TEKNİK ÖZELLİKLERİ NASIL 406 DİZEL IN BİRDE MOTOR SORUN CIKARTIRMI 100 DEN SONRA ,BIZIM ALACAGIMIZ ARAC 100 KUSUR YANI BIZI SERVISTEN CIKARTMAYACAKSA ALAMAYAYAYIM
  • bi defa dizel araç alıyorsun.. yüz bini devirmiş bir dizel.. valla buradan karar vermek çok zor işin başında olan anlar. yani sen ve ekspertler... yerinde olsam o fiyata sağlam bi focus veya geniş araç istiyorsan(bagaj vs) civic + LPG yaparım hiç düşünmeden...
  • aslında hep dizel aractan kacmısımdIR ben cünkü dizel araclar daha fazla sorun cıkarırlar.o sorunlara verecegim parayla benzinli bi araba alınır die düsünüyırum.ama bi yöndende ülkemizde cok pahalı yakıt kullanıyoruz.bende cok yol yapan biriyim o yüzden hep dizelleri tercih ediyorum.şimdi senin alacagın araba 100 bin i aşmis dizel için fazla bi km iyice incele derim eger fazla yol yapmıyosan benzinli araclarada bak
  • Dizel araçlarda kullanılan yakıt kalitesi çok önemli. 406 eski bir araç. Türkiye'de de mazot kalitesi daha yeni düzeldi. O yüzden 100.000km yapmış bir dizel bence alınacak en son otomobil olmalı. Yanlış hatırlamıyorsam bu yakıt kalitesinden ötürü zamanında bir milletvekilinin 406 sında 14 milyarlık bir hasar olmuştu, kullanıcı hatası diye peugeot ilgilenmemişti başta. (sanırım sıfırı 33-37 milyar arası birşeydi, yanlışsa mesaj atın düzelteyim.)
  • pejoyu napacan o paray passatı tercih et peugeot beş para etmez yada golf emin ol o paraya alabileceiğn en iyi arabalar
  • pekı arkadaslar honda cıvıc nasıl ne dersınız 2004 model ama makyajlı olan varya ondan fotograf eklemeyı bılmıyorum bılsem yuklerdım http://www.araba.com/188981.html sıteye bakın bu model yanı ızgarası farklı oluyor bu daha hosuma gıdıyor bu turkıye yollarına gıtmez falan dıyorlar ama sız ne dersınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.