Şimdi Ara

ACİLLLLLLL ÇOK ACİLLLLLLLLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şimdi ben pc toplattımda anakart asus M5A78L-MLX3 ram 8 gb ekran kartı atı rodeon hd 5670 4gb işlemci amd fx 8320 x8 çekirdek ama gta 4 hayla kasıor sebebi ney olablir BİRDE EN ONEMLİSİDE NORRMAL GTA CAOL OF CRYSİS FELAN OYNARKEN NORMAL OYNUORUM AMA POİNT BLANKE GİRDİMDE 15 DK SONRA PC RES ATIO GEÇEN KASADAN TIRRRR DİE SES GELDİDE SONRA BİDA BİŞEY OLMADI YANİ HAYLA GİRERKEN RES ATIO SORUN NEY ANLMADIM

• misakikun07 M kullanıcısına yanıt
    psu kaç watt
  • Galatasaray1362 kullanıcısına yanıt
    oney :D
    güç kaynağı
    valla bilmıomda ilk toplattık 1 hafta once kotu yapmış adam sonra bunları topllattık 1 hafta once amd phenıom x2 gta 430 4gb 4 gb ram foxcon anakart vardı sorun neyden olablir ki
    hdd sorun olabilir
    valla 0 çıkartıp taksam duzelirmi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil
    15 yıl önce açıldı
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    dostum bütün kabloları kontrol et
    Ama sadece 1 tane oyunda res atıo oda point cal of crysis felan filan oynadım bişey olmuo
  • Tahminimce çözünürlüğün 1920x1080'dir; bu çözünürlükte hd5670 gta 4'ü akıcı oynatır mı?
    Bence zor.
    İşlemci ram falan tamamda, oyun için o ekran kartı olmamış.

Kapanma sorununa neden olabilcek bir sürü bileşen olabilir. Isınma ya da güç yetersizliği kaynaklı olsaydı diğer oyunlarda da sorun olmalıydı.
    Sürücü kaynaklı olma ihtimali yüksek. Ekran kartını kutudaki sürücüsüyle kurduysan, güncel sürücüye geçmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 16 Ağustos 2013; 15:05:46 >
  • crysis3 fln akıcı oynuyorsan, gta 4 te kasıyorsa sorun cracktedir. gta 4 de uygun crack bulmayınca her türlü kasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misakikun07

Ya şimdi ben pc toplattımda anakart asus M5A78L-MLX3 ram 8 gb ekran kartı atı rodeon hd 5670 4gb işlemci amd fx 8320 x8 çekirdek ama gta 4 hayla kasıor sebebi ney olablir BİRDE EN ONEMLİSİDE NORRMAL GTA CAOL OF CRYSİS FELAN OYNARKEN NORMAL OYNUORUM AMA POİNT BLANKE GİRDİMDE 15 DK SONRA PC RES ATIO GEÇEN KASADAN TIRRRR DİE SES GELDİDE SONRA BİDA BİŞEY OLMADI YANİ HAYLA GİRERKEN RES ATIO SORUN NEY ANLMADIM

temiz bir format olmuyorsa donanımsal arıza.
  • Ya şimdi pcden kaldırcaktım ve pc virüs buldu malware mi ney pointtte ondan olblirmi ama kaç kez silip yukledim haylada vurus buluo
  • 7Mhz kullanıcısına yanıt
    dogru soyledin ama bir turlu adam gibi ekran kartı olmadı bendede ekran kartı amd oldu için nasıl guncellicem onuda bilmıorum hd 5670 için güncelleme yerini verirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: misakikun07

Ya şimdi pcden kaldırcaktım ve pc virüs buldu malware mi ney pointtte ondan olblirmi ama kaç kez silip yukledim haylada vurus buluo

bak o zaman şöyledir D sürücüsüne format atmıyorsundur onda virüs vardır yeni sisteme bulaşıyordur veya formattan sonra usb takıp birşey yüklüyorsan onda virüs vardır o bulaşıyordur KOMPLE C D bütün sürücüleri silip baştan kur ve eski şeyleri takma formatlamadan.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.