Bildirim
ACİLLLLL YARDIMMM ÇALINTI ARAÇ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Semt yazılması iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bSraaaa
06 U 3262 Plakalı 1989 model SİYAH TOFAŞ KARTAL arabamız 13 aralık gecesinde çalınmıştır.GÖREN benimle irtibata geçerse çok çok sevinirim manevi değeri bzizim için çok yüksek bbamdan kalan son şeydi bize LÜTFEN YARDIM EDİN .
geçmiş olsun, iletişim için numara yazın.. -
KEÇİÖREN OSMANLI PAZARININ orada çalındı
iletişim bilgisi.0545 94191 39
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSraaaa -- 15 Aralık 2014; 10:43:28 > -
Sanayi Siteleri veya bunları yapabileceklerin yaşadığı ilçelere gözde atabilitsiniz
Gecmis olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun bulunur umarım.. -
Umarim gec olmadan bulunur. Korku yokki hirsizlarda. Adam kendi mali gibi alip gidiyor
herkese çok teşekürler inşallah bulunur tek isteğim bu zaten -
aynen öyle hırsızlar çok rahat hareket ediyor. -
Osmanlı pazarının karşısında karakol var ve ilginçtir ki hırsızlar hiç korkmuyor. Yan taraftaki okulun ve büfelerin kamerasına bakın bende bakar olurum sağa sola dostum. -
Evim yakın o tarafa, plakayı ve numarayı not ettim. İnşallah bulabilirsiniz aracı. Allah yardımcınız olsun -
o gece onu parçalamıslardır gecmıs olsun cokda umutlanmayın derim -
geçmiş olsun,o semptin kuytu köşelerüne bakın yakıt bitene kadar dolaşıp arada derede biyerde bırakmış olabilirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel -
güncelll -
güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X