Şimdi Ara

ACİLLL/// WİNDOWS AÇILIŞ PARALOSINI UNUTTUM!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şifreyi malesef ki unuttum.. aslında unutmaktan ziyade değiştirmek istedim bişeyler oldu kapattım açtım şifre işlemez oldu.. iyiki yedek oturum oluşturmuşum.. size de zaten ondan yazıyorum.. yalnız diğer hesabın şifreni geri almam yada değiştirmem/düzeltmem lazım bunu nasıl yapıcaz?

bu arada bahsettiğim şey kullanıcı hesabıdır.. pc'yi açmadan hemen önce hangi oturumu açmanız ve şifreyi girmeniz gerektiğini belirten ana ekrandaki oturum.. unuttuğum şifre "yönetici" şifresi.. şuanda oturum açtığımsa "sınırlı kullanıcı" hesabıdır" win xp pro kullanıyorum.. lütfen yardım edin paralayı geri alayım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 6 Mayıs 2010; 17:14:48 >

• Administrator kullanicisi şifresizse cok kolay bir şekilde acabilirsin

Pc ye reset at acilirken sürekli F8e bascek bas cek sonra bi liste gelecek ordan Güvenli kip i seç ondan sonra 2 kullanıcı gelicek administratorden giriş yap

denetim masasindan Kullanıcı Ayarlarina gir Şifresini unuttugun kullaniciyi sec parolayi kaldir de direk parola sormadan kaldiriyor sonra pc ye reset at bukez bişi ye basma

acilsin Kullanıcıyı sec şifre istemeden girsin

++ emege saygı rep

Orijinalden alıntı: Lobb

Administrator kullanicisi şifresizse cok kolay bir şekilde acabilirsin

Pc ye reset at acilirken sürekli F8e bascek bas cek sonra bi liste gelecek ordan Güvenli kip i seç ondan sonra 2 kullanıcı gelicek administratorden giriş yap

denetim masasindan Kullanıcı Ayarlarina gir Şifresini unuttugun kullaniciyi sec parolayi kaldir de direk parola sormadan kaldiriyor sonra pc ye reset at bukez bişi ye basma

++ emege saygı rep

hocam sorun şu ki: "Administrator" diye bir hesap yok yada açılışta görünmüyor.. bunu nasıl görücem veya açıcam?

• güveli kipte aç, administrator ile gir

denetim masasından kendi hesabının parolasını kaldır

Orijinalden alıntı: Lobb

Administrator kullanicisi şifresizse cok kolay bir şekilde acabilirsin

++ emege saygı rep

Bunu yazmak için girmiştim

+rep

• Paylaşım için teşekkürler .Teraziye Tıkladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Word dosyası şifremi unuttum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

güveli kipte aç, administrator ile gir

hocam "Administrator" diye bi hesap görünmüyor.. bunu bulmanın yada açmanın bir hal çaresi yok mudur?

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

güveli kipte aç, administrator ile gir

hocam "Administrator" diye bi hesap görünmüyor.. bunu bulmanın yada açmanın bir hal çaresi yok mudur?

güvenli modda aç administrator olmak zorunda

STSL 2011-2012 ŞAMPİYONU GALATASARAY!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.